Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بروبچس کسی دمو قابل بازی رو داشت یه حالی هم به ما بده :biggrin1:.

پ.ن. PM بدید لطفا :biggrin1:.

من دموی قابل بازی را دارم من قزوین هستم و به نظرم شما تهران باشی و اگر هم برات پست کنم اندازه قیمت خوده سی دیش پول می افته من سی دیش را از westgame خریدم 1500 تومان خیلی حال می ده به نظره من که اگر تهرانی هستی برو بخر:love:

برو بكس يه خبر چرت
مجله بازينما بالاخره دست به كار شد و توي شماره جديدش كه 4 بهمن منتشر ميشه يه dvd ازدموي قابل بازي burn out paradise و front lines:fuel of war براي xbox360 قرار داد.
خبر مزخرفي بود نه:sick:

برو بكس يه خبر چرت
مجله بازينما بالاخره دست به كار شد و توي شماره جديدش كه 4 بهمن منتشر ميشه يه dvd ازدموي قابل بازي burn out paradise و front lines:fuel of war براي xbox360 قرار داد.
آخه پسر خوب چرا اینقدر خودت به خوب بودن خبرت شک داری. اتفاقا خیلی خبر عالی بود چون باعث میشه من حتما بازینما را بخرم:cheesygri

البته زیاد هم دلتون رو خوش نکنید.معمولآ شماره های بازی نما 1 ماه دیرتر از موعود منتشر میشه.شماره بهمن رفت وسط اسفند منتشر بشه- تا اون موقع هم فکر کنم کسی نباشه که burnout paradise رو بازی نکرده باشه.
من یکی از مشترکین بازی نما هستم.;):-"

خدای من! چقدر دلم میخواد زودتر بیاد بشینم بازی کنم!
این اولین Burnoutی هست که قراره بگیرم!
امیدوارم ارزشش رو داشته باشه... .
به نظر من و خیلی های دیگه هنوزم برای گرفتن Burnout Revenge دیر نشده. Paradise رو که تموم کردی حتمآ Revenge رو هم بگیر که بدجوری حال میده ! گیم پلی عالی با آهنگهای درجه 1 , گرافیکش یه کوچولو ضعیفه نسبت به بازیهای جدیدتر ولی اونم میشه نادیده گرفت.

خبري نيست وست كه هميشه زودتر از تاريخ عرضه جهاني بازيها رو ميداد بيرون ؟؟؟
2-3 روز كه اين حذفا رو نداره ... تا فردا پس فردا ميره واسه Download ... ديگه نهايت تا 4شنبه بازي تو مغازه هاس ;)
دلم بدجوري هواي GamePlay بازي رو كرده ... مخصوصا Free Roam :love::love:

برو بكس يه خبر چرت

اینکه خیلی خبر خوبی بود!!!

خدا کنه همیشه از این کارا کنه... الان مجلش اومده؟ قیمتش چنده؟

اینکه خیلی خبر خوبی بود!!!

خدا کنه همیشه از این کارا کنه... الان مجلش اومده؟ قیمتش چنده؟

معمولآ 15 الی 30 روز دیرتر از تاریخ موعود عرضه میشه بعضی مواقع هم پیش میاد که اصلآ 1 شماره رو دودر میکنن:mad:;)
قیمت: بدون DVD 2200 تومان
همراه با 2 عدد DVD 3500 تومان.
تصورش رو بکنید 10 روز پیش یه بازی رو تموم کرده باشید و تازه مجله برای شما Preview (پیش بینی) رو زده.:mad::sick:
در کل مجلش حرف نداره وبزرگترین مشکلش به روز نبودنشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or