Bully Scholarship Edition | PC

logo.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Rockstar يک عنوان Action Adventure ديگر خود که پيش از اين بر روي دو کنسول Wii و X360 منتشر شده بود را در نمايشگاه GC 08 براي PC تأييد کرد. اين بازي چيزي نيست جز Bully: Scholarship Edition که نسخه‌هاي کنسولي آن، محتوايي اضافي نسبت به اولين نسخه‌ي Bully(در سال 2006 براي PS2 منتشر شده بود) داشتند. امروز Rockstar در Leipzig اعلام کرد که اين بازي براي PC شامل 82 ماموريت، 45 ساعت بازي در کلاس‌ها و مدرسه و بيش از 30 ساعت کارهاي جانبي و mini-game است. داستان بازي درباره‌ي پسري 15 ساله با نام Jimmy Hopkins است که بوسيله‌ي مادرش به مدرسه‌ي Bullworth Academy فرستاده مي‌شود. در اين بازي مانند ديگر عنوان Rockstar يعني GTA مي‌توان به صورت آزادانه کارهاي زيادي انجام داد. مدرسه، کلاس‌هاي درس و ورزش محوريت اصلي داستان هستند. حتي مي‌توانيد از مدرسه خارج شويد و از دوچرخه و اسکيت براي پيمودن مسافت‌هاي کوتاه اطراف آن استفاده کنيد. هنوز تاريخ انتشار نسخه‌ي PC مشخص نشده؛ ولي مي‌توان پيش بيني کرد که با فاصله‌اي اندک پس از معرفي، عرضه شود.

موفق باشيد:love:...
[/FONT]

دوست عزیز Vista نصب کن کرش بازی خیلی خیلی کم میشه شاید تو هر 1 ساعت یک بار کرش کنه در

ضمن تو Vista بین 5 تا 9 fps بیشتر میده
دوست عزیز من رمم1gig-ddr2هست و گرافیکم هم Geforce86001gig هستش و تا حالا تو عمرم ویستا نصب نکرده ام!
اما واسه ی اینکه بتونم GTA IV رو روی ایکس پی اجرا کنم یه رم 512 خریده ام که تا الان وقت نکردم نصبش کنم!
می خواستم ازتون بپرسم میشه الان که برای این Bully رم 512 می خواد و من یه گیگ دارم ویستا نصب کنم یا نه؟یا اینکه حتما Bully برای ویستا رم 2 گیگ می خواد؟
تو رو خدا کمکم کنید بگه می شه تا موقعی که GTA IV میاد برای این ویستا بریزم و باهاش بازی کنم:((
راستی کسی سیو بعد ماموریت last mintue shopping رو که من بخاطر کرش شدن نمی تونم ردش کنم رو نداره بده؟

آخرین ویرایش:
کسی رفته آخرش؟
من تمومش کردم اون نوشته هاش هم اومد (یه گله ایرانی هم توشه:laughing:)
ولی زده 70 درصد هیچ ستاره ای دیگه نیست:confused:
باید تمام شغلارو انجام بدی تمام آت و آشغالای مخفی بازیم پیدا کنی همه ماموریت جانبیا (همونا که میان سراغت ازت کمک میخوان) رم انجام بدی همه safe house ها رو هم بخری همه لباسارم بخری و ... تا صد در صد شه!

می خواستم ازتون بپرسم میشه الان که برای این Bully رم 512 می خواد و من یه گیگ دارم ویستا نصب کنم یا نه؟یا اینکه حتما Bully برای ویستا رم 2 گیگ می خواد؟
تو رو خدا کمکم کنید بگه می شه تا موقعی که GTA IV میاد برای این ویستا بریزم و باهاش بازی کنم:((
دوستان کمک کنید:((

بفرما!
Level 1 - L E W M L O
ELM
LOW
MELLOW
MEOW
MEW
MEWL
MOLE
MOLL
MOW
OWE
OWL
WELL
WOE
Level 2 - H S G F T I
FIG
FIGHT
FIGHTS
FIGS
FISH
FIST
FIT
FITS
GIFT
GIFTS
GIST
HIS
HIT
HITS
IFS
ITS
SHIFT
SIFT
SIGH
SIGHT
SIT
THIS
Level 3 - S L E M S I

ELM
ELMS
ISLE
ISLES
LEI
LEIS
LESS
LIE
LIES
LIME
LIMES
MESS
MIL
MILE
MILES
MISE
MISS
SEMI
SLIM
SLIME
SLIMES
SLIMS
SMILE
SMILES
Level 4 - R A N Y C O
ACORN
ANY
ARC
CAN
CAR
CARNY
CAY
CON
CORN
CORNY
COY
CRAYON
CRONY
CYAN
NARY
NAY
NOR
OAR
ORCA
RACY
RAN
RAY
RAYON
ROAN
YARN
YON
Level 5 - G A E D R G
AGED
DAG
DAGGER
DARE
DEAR
DRAG
DREG
EAR
EGAD
EGG
GAD
GAG
GAGE
GAR
GEAR
GRADE
RAD
RAG
RAGE
RAGED
RAGGED
RED
READ

ای به قربانت بشم دمت گرم خیلی ممنونم:love::love::love::love::love::love::love::love::love:

بچه ها چند تا سرچ کردم و یه سری راه حل برای حل مشکلات بازی پیدا کردم
نگاه کنید ببینید باهاشون بازی درست می شه یا نه(خودمم امتحان می کنم)
http://www.rockstarwatch.net/news/631/Temporary-Fix-for-Bully-on-PC/
http://www.gamespot.com/pc/action/b...how_msgs.php?topic_id=m-1-46219166&pid=952533

wiiرایش=این شما و این هم لینک رفع مشکلات باگها و کرش های بی شمار بازی!
=http://sitemap.gamespot.com/gameforums/216/B/952533.html

آخرین ویرایش:
راستی کسی سیو بعد ماموریت last mintue shopping رو که من بخاطر کرش شدن نمی تونم ردش کنم رو نداره بده؟

نه با رم یک گیگ تو ویستا هیچ گونه مشکلی نداره من روی یه سیستم دیگم که رمش 1 گیگ

هست نصب کردم اصلا مشکلی نداره حتما ویستا نصب کن

درست کردن کرش بازی تو ویستا به گفته Gamespot

right click on the game icon > select properties > go to the "compatibility" tab > check the first check box which activitates the drop down to select the desired compatibility mode > select XP SP2 > click apply.

من خودم امتحان کردم جواب داده

بازیت مشکل داره من از کله تپل گرفتم کراک هم نداشت از بازی 1 بار هم خارج نشد
دوست عزیز بازی رو ایکس پی مشکل داره شما چون رو ویستا نصب کردی مشکل نداری
یه نگاه اینجا بنداز اینهمه ادم که خالی نمی بندن می گن بازی رو ایکس پی اشکال داره...
اعلام می کنم دوستانی که می خوان رو ایکس پی بازی کنند تا موقعی که راک استار پچ فیکس بازی رو بده بیرون دست نگه دارند...
چون تو ایکس پی فقط می شه chapter1 رو تموم کرد و تو چپتر2 مرحله the last mintue
shopping بازی همیشه کرش می شه...منبع

نه با رم یک گیگ تو ویستا هیچ گونه مشکلی نداره من روی یه سیستم دیگم که رمش 1 گیگ

هست نصب کردم اصلا مشکلی نداره حتما ویستا نصب کن

اقا من سیستمم اینه مطمئنی روش ویستا نصب کنم میاد بالا؟

cpu=2ghz dual core
mother-board=ASUS P5LD2-X/1333
VGA=Geforce8600GT-1GIG
RAM=1GIG-DDR2
HDD=40

ویستا بریزم سیستم با این رم میاد بالا؟
ویستا64 بیت بگیرم یا 32 بیت؟
اونوقت می شه وقتی ریختم این ویندوز ایکس پیه رو هم نگه دارم؟

درود
منم وقتی نصب کردم به کرک نیازی نداشت و تو XP دارم بازی میکنم و هیچ کرشی هم تا حالا ندیدم....!!!!:confused::-"
ولی نمیدونم چرا تو شهر؛ کمی تصویر تاره؟!!!!:confused: مال بقیه هم همینجوره؟!!!!;)

هارد 40 :eek:
تعجب داره؟!!!:biggrin1: لابد دوست نداشت هاردشو ارتقاء بده...:-"

منم وقتی نصب کردم به کرک نیازی نداشت و تو XP دارم بازی میکنم و هیچ کرشی هم تا حالا ندیدم....!!!!:confused::-"
ولی نمیدونم چرا تو شهر؛ کمی تصویر تاره؟!!!!:confused: مال بقیه هم همینجوره؟!!!!;)
اگه کرش تا حالا ندیدید که خدا رو شکر ولی بزودی می بینید!!d:
شایدم اگه ویندوزتون sp2یا sp1 باشه هیچ وقت کرش نبینید!!

هارد 40 :eek:

اره!!دلیلش این نیست که 400 تومن دادم سیستم ارتقا دادم پول یه هارد 160 فکستنی رو نداشتما:biggrin1:
به این دلیله که چون توش اطلاعات خصوصی بود نمی خواستم بفروشمش بیوفته دست غریبه!!
مگه می خواستم با هارد چیکار کنم؟gta iv هم که بیاد یه درایومو که 20 گیگمو که توش ویندوز نیست رو فرمت می کنم و بازی رو تو اون می ریزم!!(تا اون موقع دد اسپیس رو که اونجا نصبه رو هم تموم می کنم و بعد پاکش می کنم:biggrin1:)تازه gta iv رو هم توش بریزم 4 گیگ اضافه می مونه!!(gta iv رو ایکس پی 16 گیگ جا می خواد:biggrin1:)
پ.ن.از شما چه پنهون کسی که اومد سیستممو ارتقا بده کلی بخاطر همین موضوع تو سرمون زد!!

اگه کرش تا حالا ندیدید که خدا رو شکر ولی بزودی می بینید!!d:
شایدم اگه ویندوزتون sp2یا sp1 باشه هیچ وقت کرش نبینید!!
من با xp sp3 الان chapter 3 هستم و هيچ کرشی نديدم
بازی حتی کمبود فريم هم نداره!

من با xp sp3 الان chapter 3 هستم و هيچ کرشی نديدم
بازی حتی کمبود فريم هم نداره!
بستگی به سازگاری سیستمتون داره...شما نگاه کن...اینهمه اینجا تاپیک زدن گفتن بازی هم رو ویستا و هم رو ایکس پی مشکل داره ولی یکی هم بین شون در اومده گفته واسه ی من کار می کنه!
حالا بر فرض که من خالی می بندم و بازی راحت اجرا می شه,پس چر اقای Lions Gate میگه واسه ی منم کرش می کنه؟
می شه مشخصات سیستمتون رو بنویسید؟اگه واسهی شما رو xp sp3 اجرا می شه حتما ویندوزتون اپدیته یا با سیستمتون سازگاری داره...
اگه تنظیمات بازی رو هم دستکاری کردید درست شده به منم اطلاع بدید...

اقا من این جا گیر کردم لصفا کمک کنید

تو او باشگاه مشت زنی وقتی از پله ها میری بالا فکر کنم یارو میگه باید لباس عوض کنی

نمی دونم لباس از کجا باید بخرم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or