Bully Scholarship Edition | PC

logo.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Rockstar يک عنوان Action Adventure ديگر خود که پيش از اين بر روي دو کنسول Wii و X360 منتشر شده بود را در نمايشگاه GC 08 براي PC تأييد کرد. اين بازي چيزي نيست جز Bully: Scholarship Edition که نسخه‌هاي کنسولي آن، محتوايي اضافي نسبت به اولين نسخه‌ي Bully(در سال 2006 براي PS2 منتشر شده بود) داشتند. امروز Rockstar در Leipzig اعلام کرد که اين بازي براي PC شامل 82 ماموريت، 45 ساعت بازي در کلاس‌ها و مدرسه و بيش از 30 ساعت کارهاي جانبي و mini-game است. داستان بازي درباره‌ي پسري 15 ساله با نام Jimmy Hopkins است که بوسيله‌ي مادرش به مدرسه‌ي Bullworth Academy فرستاده مي‌شود. در اين بازي مانند ديگر عنوان Rockstar يعني GTA مي‌توان به صورت آزادانه کارهاي زيادي انجام داد. مدرسه، کلاس‌هاي درس و ورزش محوريت اصلي داستان هستند. حتي مي‌توانيد از مدرسه خارج شويد و از دوچرخه و اسکيت براي پيمودن مسافت‌هاي کوتاه اطراف آن استفاده کنيد. هنوز تاريخ انتشار نسخه‌ي PC مشخص نشده؛ ولي مي‌توان پيش بيني کرد که با فاصله‌اي اندک پس از معرفي، عرضه شود.

موفق باشيد:love:...
[/FONT]

برای من این سر loading این پیغام میاد و بعد از بازی میاد بیرون:

bully.exe has stopped working.
aproblem caused the program to stop working correctly.
windows will close the progtam and notify you if a solution is availabe.

برای منم با آپدیت کردن درایو درست میشه؟؟(آخرین درایو گرافیک من 178.24 برای این بازی مناسبه؟؟(8600gt)
بایدdx رو هم باید آپدیت کنم؟؟
اگر بازی کرک داره دوباره کرک رو بریز اگر نه بازی رو دوباره نصب کن.در صورت جواب ندادن یا مشکل از ویندوز هست یا خود بازی

سلام
کسی تا الان توی اجرای این بازی به مشکل برنخورده ؟
من این بازیو از وست گرفتم و هیچ کرکی توش نداشت.
بد از نصب بازی که خیلیم طولانی بود directX ای که توش بودو نصب کردم بدش بازیو اجراکردم.
مشکل من اینه که توی بازی میره و منو ها هم کار میکنه بدش که میزنم بازی شروع بشه کرش میشه و میاد بیرون.(توی ویستا).
توی XP هم امتحان کردم دموی اول بازی رو نشون میده بد سر Loading گیر میکنه.
کسی به همچین مشکلی بر نخورده ؟
پشتیبانی وست گیم هم 300 بار زنگ زدم کسی گوشیو برنداشت.
سایتشونم که خرابه.
شماره خودشونم که از 118 میخام بگیرم میگن هیچ شماره ای ثبت نشده.
توی اینترنتم که هیچ کرکی ازش پیدا نکردم.
از دوستان کسی اگه چیزی در این مورد میدونه یه کمکی در راه خدا به ما بکنه!
منم یه مشکل تو همین مایه ها داشتم لودینگ طولانی و مشکلات گرافیکی
اگه رمت از 2 گیگابایت بیشتر باشه این مشکل پیش میاد
اگه بیشتره می تونی این کارو کنی (توی ویندوز ویستا)
بری Start\Run بعد تایپ کن MSCONFIG بعد برو تب Boot و روی Advanced Options کلیک کن
بعد تو صفحه ای که میاد می تونی Maximum Memory رو تیک بزنی و مقدار 2 گیگابایت از رمت رو به مگابایت وارد کنی مثلا (2 گیگابایت = 2048 مگابایت) بعد OK و OK و Restart !
بعد از این کار دوباره ویندوز رو بوت کنی می تونی راحت بازی رو اجرا کنی بدون هیچ مشکلی !
منبع

درایو کارت گرافیکم آپدیت هست .
رمم هم دقیقا 2 gb هست.
من خودم یه سیو گیم پیدا کردم که با اون کارم درست شد مال اول بازیه بقیه هم امتحان کنن ببینن درست میشه یا نه.

Attachments

• Like
Reactions: Mostafa bgh
اگر بازی کرک داره دوباره کرک رو بریز اگر نه بازی رو دوباره نصب کن.در صورت جواب ندادن یا مشکل از ویندوز هست یا خود بازی
من بازی رو دوباره نصب کردم ولی بازم همین پیغام توی loading میاد :

bully.exe has stopped working.
aproblem caused the program to stop working correctly.
windows will close the progtam and notify you if a solution is availabe.

کرک هم نداشت پس ممکن نیست به خاطر درایو گرافیک باشه؟؟؟

اخه راک استار این بازی رو چجوری داد بیرون؟:mad:سیستمم dead space رو عینهو هلو اجرا می کنه اما اینو وقتی shadows رو زیاد می کنم بازی کرش می کنه!!!:mad:
کسی لینک دانلود کرک سالمشو نداره؟:(

من هم بازی رو گرفتم
گرافیک بد نیست.
فقط به نظرم بد پورت شده و کنترل با کیبورد زیاد جالب نیست.
در کل بازی بسیار جالب و خنده داری هست و به همه توصیه میکنم که بازیش کنن!
مخصوصا کشیدن شرت ناظم خیلی حال میده!

من هم بازی رو گرفتم
گرافیک بد نیست.
فقط به نظرم بد پورت شده و کنترل با کیبورد زیاد جالب نیست.
در کل بازی بسیار جالب و خنده داری هست و به همه توصیه میکنم که بازیش کنن!
مخصوصا کشیدن شرت ناظم خیلی حال میده!
از اون کارا... با بعضی از ناظم ها هم حال میده...:laughing::cheesygri:laughing:

بچه ها بازی برای من رو ویندوز ایکس پی یهو ارور می ده و کرش می کنه کسی نمی دونه چطور می تونم این مشکل رو حل کنم؟گرافیکمم جیفورس8600هه رمم1گیگ.کسی می تونه کمکم کنه؟
فعلا که با همه ی این مشکلات رسیدم به chpter2=rich kids [بازی رو تند تند سیو کردم تا اگه کرش شد مرحله ها رو دوباره از اول نرم:((]
کلا خیلی بازی قشنگیه...روی پلی استیشن 2 نصفه رفتم و الان می خوام تا اخرش برم ...:love:
راستی کسی کلماتی که تو English5 باید ساخت رو نمی دونه؟

من هم از وست خریدم و خیلی خوب کار می‌کنه.
با این شماره تماس بگیر: (فروشگاه مرکزی)
66953138
امیدوارم مشکلت حل شه چون بازیه واقعا جالبیه

از بچه ها کسی کلاس shop 1 رو پاس کرده ؟:confused:
من که چیزی ازش سر در نیاوردم.
من امروز shop 1 رو پاس کردم:love:
اول باید موس رو تند تند بچرخونی بعد باید تند تند s رو بزنی بعد دوباره باید موس رو خلاف جهت بار اول تند تند بچرخونی
بچه ها بازی هنوز واسه ی من هر چند دقیقه یه بار یا هر چند ساعت یه بار!!کرش می کنه...
هر موقع هم یه ارور می ده...یا ارور از فایل BULLY.exe می ده یا از پچ ویندوز یا از دکمه های کیبورد...
لطفا کمکم کنید:((

چند تا از کلماتی که تو کلاس زبان باید بسازی اینان
Low , Meow , Mole , ... بقیه اش یادم نیست.
راستی برای منم کرش میکنه،کسی پچی مچی نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or