Brother in Arms : Hell’s Highway

بازی تموم شد و بازی خوبی بود این بازی باید یک هفته قبل از cod4 بیرون میومد.ولی به کسانی که نگرفتن پیشنهاد میشه بگیرن.(فقط داستانش خیره کننده بود حال داد)

دوستان کسی این اچیومنت رو گرفته؟
s3.jpg
SQUAD KILLS
جز اچیومنتهای سکرت هست!
باید چیکار کنم؟

دوستان کسی این اچیومنت رو گرفته؟
s3.jpg
SQUAD KILLS
جز اچیومنتهای سکرت هست!
باید چیکار کنم؟
من باز کردم ولی یادم نیست چطور باز شد
فکر کنم وقتی به تیربارچی یا بازوکاچی:biggrin1: دستور آتش میدی بعد از اینکه تونستن 20 نفر را به دیار باقی بفرستن این باز بشه

من باز کردم ولی یادم نیست چطور باز شد
فکر کنم وقتی به تیربارچی یا بازوکاچی:biggrin1: دستور آتش میدی بعد از اینکه تونستن 20 نفر را به دیار باقی بفرستن این باز بشه
فکر کنم باید به یارات کمک کنی (دستور بدی)40 نفرو بکشند.منم اینو گرفتم الان میرم نگاه میکنم....

رونده بازی واسه کسانی که vegas بازی کردن خيلی راحته...گرافيک بازی بر خلاف خيليها که ميگن اصلاً خوب نيست من ميگم خوبه...بازی در کل زيباست.

رونده بازی واسه کسانی که vegas بازی کردن خيلی راحته...گرافيک بازی بر خلاف خيليها که ميگن اصلاً خوب نيست من ميگم خوبه...بازی در کل زيباست.
بله به نظر من گرافیک بسیار خوبی دارد مخصوصا اون مرحله ی که بارون می یاد....فوق العادست:love::love:

دوستان من مدتيه ميخوام اين bia رو بخرم اما با يك سري اتفاقاتي كه افتاده يكم تو شك افتادم

يكي دو نفري بودن اليت داشتن فالكن
كنسول مثل دسته گل كار ميكرد
اما به محض اينكه bia رو خريدن و بازي كردن دستگاه مشكل حرارتي پيدا كرد
و بعد از 20 دقيقه بازي تو هر بازي freeze ميشه
بردن nextgen اونجا 25 تومان گرفتن درست شد باز بعد از 1 هفته همون اوضاع
حتي تو داشبورد هم كه باشي بعد از 15 دقيقه قفل ميكنه
چراغ نميده اروري هم نميده

از نظر خودم كه به بازي ربطي نداره و اصلا غير معقول و خنده دار به نظر مياد
نظر شما چيه ؟
يك مقدار نگران كرده اين مساله من رو

دوستان من مدتيه ميخوام اين bia رو بخرم اما با يك سري اتفاقاتي كه افتاده يكم تو شك افتادم

يكي دو نفري بودن اليت داشتن فالكن
كنسول مثل دسته گل كار ميكرد
اما به محض اينكه bia رو خريدن و بازي كردن دستگاه مشكل حرارتي پيدا كرد
و بعد از 20 دقيقه بازي تو هر بازي freeze ميشه
بردن nextgen اونجا 25 تومان گرفتن درست شد باز بعد از 1 هفته همون اوضاع
حتي تو داشبورد هم كه باشي بعد از 15 دقيقه قفل ميكنه
چراغ نميده اروري هم نميده

از نظر خودم كه به بازي ربطي نداره و اصلا غير معقول و خنده دار به نظر مياد
نظر شما چيه ؟
يك مقدار نگران كرده اين مساله من رو

lمن تا بازی را خریدم کنسولو که روشن کردم 3 چراغ داد که مشکل از پاور بود
ولی بعد توی بازی به هیچ وجه فریز نشد و اصبلا هنگ نکرد

سلام . خوب من تازه وقت ازاد پیدا کردم و تازه دارم بازی رو تموم می کنم و فکر کنم اخراش باشم ! منتهی این اخر سری گیچ شدم و یک سوال در رابطه با روند بازی داشتم .
در اوایل بازی و پس از کمی پیشروی یک دمو نشون داده می شه که 3 تا نازی میان بالا سر بیکر و دوربین می ره اونور و صدای شلیک میاد ! بعد می گه 2 روز قبل و خلاصه بازی ادامه پیدا می کنه تا جایی که دوباره می رسیم به همون روز موعود :biggrin1: ولی بازم من نفهمیدم چی شد :biggrin1: بیکر با کلت زد اون 3 تا نازی رو !؟ یا اصلا تو خیالش بود ؟ یا اون رفیقش اونارو زد ؟ خلاصه چی شد ؟ :biggrin1:

موفق باشید

سلام . خوب من تازه وقت ازاد پیدا کردم و تازه دارم بازی رو تموم می کنم و فکر کنم اخراش باشم ! منتهی این اخر سری گیچ شدم و یک سوال در رابطه با روند بازی داشتم .
در اوایل بازی و پس از کمی پیشروی یک دمو نشون داده می شه که 3 تا نازی میان بالا سر بیکر و دوربین می ره اونور و صدای شلیک میاد ! بعد می گه 2 روز قبل و خلاصه بازی ادامه پیدا می کنه تا جایی که دوباره می رسیم به همون روز موعود :biggrin1: ولی بازم من نفهمیدم چی شد :biggrin1: بیکر با کلت زد اون 3 تا نازی رو !؟ یا اصلا تو خیالش بود ؟ یا اون رفیقش اونارو زد ؟ خلاصه چی شد ؟ :biggrin1:

موفق باشید
اول اینکه داستان به 3 روز قبل برمیگرده :biggrin1::biggrin1::biggrin1: ( وقت طلاست)
و دوم دقیقا همه اینها توی خیال بیکر بود و دوستشم فهمید که بیکر چند تا بچه دانشگاه آزادی داره و کلا مخش گریپ شده و برای همین برای شفاش دعا کرد :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

بازی ادامه هم داره !!!

بعد از به پایان رساندن بازی می نویسه ( ادامه دارد )

بازی خیلی زیبایی بود ... اخرش چقدر احساسی بود :((

من چون همه BIA رو بازی کردم از این هم خیلی خوشم اومد

این بازی نباید از دست داد

lمن تا بازی را خریدم کنسولو که روشن کردم 3 چراغ داد که مشکل از پاور بود
ولی بعد توی بازی به هیچ وجه فریز نشد و اصبلا هنگ نکرد

ممنونم بابت جوابتون :love:

دوستان ديگه مشكلي نداشتن با بازي ؟ :blushing:
من با خيال راحت بگيرم ؟ :-"
دلمون اب شد از بس تعريفش رو شنيدم :biggrin1::cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن