amir8mile.herogame
کاربر سایت
بازی تموم شد و بازی خوبی بود این بازی باید یک هفته قبل از cod4 بیرون میومد.ولی به کسانی که نگرفتن پیشنهاد میشه بگیرن.(فقط داستانش خیره کننده بود حال داد)
همچین گزینهای ندارهco-op این بازی به چه صورته(من هرچی تو منو ها گشتم نبود)؟
مرسی
من باز کردم ولی یادم نیست چطور باز شددوستان کسی این اچیومنت رو گرفته؟
SQUAD KILLS![]()
جز اچیومنتهای سکرت هست!
باید چیکار کنم؟
فکر کنم باید به یارات کمک کنی (دستور بدی)40 نفرو بکشند.منم اینو گرفتم الان میرم نگاه میکنم....من باز کردم ولی یادم نیست چطور باز شد
فکر کنم وقتی به تیربارچی یا بازوکاچی:biggrin1: دستور آتش میدی بعد از اینکه تونستن 20 نفر را به دیار باقی بفرستن این باز بشه
بله به نظر من گرافیک بسیار خوبی دارد مخصوصا اون مرحله ی که بارون می یاد....فوق العادسترونده بازی واسه کسانی که vegas بازی کردن خيلی راحته...گرافيک بازی بر خلاف خيليها که ميگن اصلاً خوب نيست من ميگم خوبه...بازی در کل زيباست.

دوستان من مدتيه ميخوام اين bia رو بخرم اما با يك سري اتفاقاتي كه افتاده يكم تو شك افتادم
يكي دو نفري بودن اليت داشتن فالكن
كنسول مثل دسته گل كار ميكرد
اما به محض اينكه bia رو خريدن و بازي كردن دستگاه مشكل حرارتي پيدا كرد
و بعد از 20 دقيقه بازي تو هر بازي freeze ميشه
بردن nextgen اونجا 25 تومان گرفتن درست شد باز بعد از 1 هفته همون اوضاع
حتي تو داشبورد هم كه باشي بعد از 15 دقيقه قفل ميكنه
چراغ نميده اروري هم نميده
از نظر خودم كه به بازي ربطي نداره و اصلا غير معقول و خنده دار به نظر مياد
نظر شما چيه ؟
يك مقدار نگران كرده اين مساله من رو
سلام . خوب من تازه وقت ازاد پیدا کردم و تازه دارم بازی رو تموم می کنم و فکر کنم اخراش باشم ! منتهی این اخر سری گیچ شدم و یک سوال در رابطه با روند بازی داشتم .
در اوایل بازی و پس از کمی پیشروی یک دمو نشون داده می شه که 3 تا نازی میان بالا سر بیکر و دوربین می ره اونور و صدای شلیک میاد ! بعد می گه 2 روز قبل و خلاصه بازی ادامه پیدا می کنه تا جایی که دوباره می رسیم به همون روز موعود :biggrin1: ولی بازم من نفهمیدم چی شد :biggrin1: بیکر با کلت زد اون 3 تا نازی رو !؟ یا اصلا تو خیالش بود ؟ یا اون رفیقش اونارو زد ؟ خلاصه چی شد ؟ :biggrin1:
موفق باشید
lمن تا بازی را خریدم کنسولو که روشن کردم 3 چراغ داد که مشکل از پاور بود
ولی بعد توی بازی به هیچ وجه فریز نشد و اصبلا هنگ نکرد