Brother in Arms : Hell’s Highway

بازیش گرافیک قوی نداره چون هم تکسچرهاش دیر لود می‌شن هم دموهاش مشکل داره هم بافتهای ضعیفی داره
ولی در عوضش سایه گذاریش و رنگ صحنه ها بسیار ریزبینانه و دقیق کار شده
صداگذاریش هم قویه - گیم‌پلی مناسبی هم داره (البته بگذریم که یه کم سرعت پایین ترش نسبت به بقیه FPSها تو ذوق می‌زنه) - داستانشم که خوبه
پس به نظر من یه بازی آشغال نمی‌تونه باشه
شاید اگه همون 2006 و با همون Unreal Engine 2 بازی را منتشر کرده بودن، یکی از بهترین‌ها می‌شد.

بازیش گرافیک قوی نداره چون هم تکسچرهاش دیر لود می‌شن هم دموهاش مشکل داره هم بافتهای ضعیفی داره
ولی در عوضش سایه گذاریش و رنگ صحنه ها بسیار ریزبینانه و دقیق کار شده
صداگذاریش هم قویه - گیم‌پلی مناسبی هم داره (البته بگذریم که یه کم سرعت پایین ترش نسبت به بقیه FPSها تو ذوق می‌زنه) - داستانشم که خوبه
پس به نظر من یه بازی آشغال نمی‌تونه باشه
شاید اگه همون 2006 و با همون Unreal Engine 2 بازی را منتشر کرده بودن، یکی از بهترین‌ها می‌شد.
بله موافقم اگه حداقل یک سال زود تر عرضه می کردن وبازی این همه تاخیر الکی نمی خورد بازی بسیار عالی می شد.;)

بازی رو تموم کردم.
در کل بازی خوبی بود.
گراقیک رو همونطور که بچه ها گفتن چندان خوب نیست اما خوش ظاهر و قابل تحمله.جزئیات چهره ها هم بالاست.
گیم پلیش هم خوبه ولی میتونست بهتر باشه.از نکات بد گیم پلی اینه که هر کدام از افراد هر یتم رو نمی شه یه جا فرستاد و بازی رو سنگرگیری خیلی تاکید کرده و همین بازی رو کند کرده یکم.

بازی رو تموم کردم.
در کل بازی خوبی بود.
گراقیک رو همونطور که بچه ها گفتن چندان خوب نیست اما خوش ظاهر و قابل تحمله.جزئیات چهره ها هم بالاست.
گیم پلیش هم خوبه ولی میتونست بهتر باشه.از نکات بد گیم پلی اینه که هر کدام از افراد هر یتم رو نمی شه یه جا فرستاد و بازی رو سنگرگیری خیلی تاکید کرده و همین بازی رو کند کرده یکم.
متاسفانه نسبت به یه بازی اول شخص خیلی خیلی کندتره
من قبل این بازی داشتم یه بار دیگه COD4 میزدم و وقتی این بازی را انجام دادم اولش دیوونه شدم

متاسفانه نسبت به یه بازی اول شخص خیلی خیلی کندتره
من قبل این بازی داشتم یه بار دیگه COD4 میزدم و وقتی این بازی را انجام دادم اولش دیوونه شدم
آره یکم بیشتر از یکمی کنده:biggrin1:
بازیش همش شده بود این که سرت یه لحظه از سنگر بیاری بیرون یه هدشات یکنی بعد دوباره برگردی.تیرهای هم تیمی هام که رو دشمنا اثری نداره.تک تک دشمنا رو خودم می کشم.وقتی هام می فرستمشون نزدیک دشمنا که دیگه در حد مرغ عمل می کنند.تنها استفاده ای که دارند اینه که سر دوشمنا رو باشون گرم کنی بعد خودت از پشت شبیخون بزنی:evil:

آره یکم بیشتر از یکمی کنده:biggrin1:
بازیش همش شده بود این که سرت یه لحظه از سنگر بیاری بیرون یه هدشات یکنی بعد دوباره برگردی.تیرهای هم تیمی هام که رو دشمنا اثری نداره.تک تک دشمنا رو خودم می کشم.وقتی هام می فرستمشون نزدیک دشمنا که دیگه در حد مرغ عمل می کنند.تنها استفاده ای که دارند اینه که سر دوشمنا رو باشون گرم کنی بعد خودت از پشت شبیخون بزنی:evil:
البته استفاده های دیگه ای هم دارن
میتونی بذاریشون پشت سنگر و بهشون دستور اتش بدی
همه را میکشن و همه کاری میکنن به جز اون دستوری که بهشون دادی
پس باید از فعل معکوس اسنفاده کنی تا عمل کنن :biggrin1:

البته استفاده های دیگه ای هم دارن
میتونی بذاریشون پشت سنگر و بهشون دستور اتش بدی
همه را میکشن و همه کاری میکنن به جز اون دستوری که بهشون دادی
پس باید از فعل معکوس اسنفاده کنی تا عمل کنن :biggrin1:
وقتی دستور آتش بشون میدی دایره استرس دشمنا سفید می شه دیگه به زحمت بیرون میان.بهترین کار اینه که بذاریشون پشت یه سنگر به حال خودشون:biggrin1:
---------------------------------
داستان بازی چطور بود؟من که زبانم خوب نیست چیز زیادی نفهمیدم.قضیه ی راز کوین چی بود؟
------------------------------------------
ولی بازی خیلی خب اسکور میده:biggrin1:من رو کاژوال بدون این که سعی کنم حرکات محیرالوقوع در بیارم بیش از 600 تا گرفتم.:biggrin1:
-----------------------------------
نمی دونم چطور گیم اسپات به بازی 8.5 داده یه نظر من 7.5 بیشتر حقش نیست.
----------------------------------
ولی من از اتمسرز و جو اینطور بازی ها خیلی خوشم میاد و با تمام تفاسیر اگه بازی دیگه ای برای بازی کردن ندارید بازی رو از دست ندید.
-------------------------------------
باز هم تاکید می کنم با تموم این حرفا من واقعا از بازی لذت بردم و در کل گیم پلیش بد نیست.

آخرین ویرایش:
منم بازی رو گرفتم به نظرم فرق چندانی با نسخه های قبل نکرده و فقط یه سری امکانات ساده به بازی اضافه شدن!
گرافیک بازی هم در برابر بازیهای امروزی حرفی برای گفتن نداره!
ولی در کل برای کسانی که از این سبک خوششون میاد میتونه سرگرم کننده باشه.

این دایره هایی که بالا سر دشمنان هستد واسه چیه
یه موقع قرمزه یه موقع سفید
به اين ميگن دايره استرس
اگه تيراندازي نكيني قرمزه و مثل چي بهت حمله ميكنن
ولي اگه بهشون تيراندازي كني ميترسن و نوارش.ن خاكستري ميشه بعد ميتوني راحت از پشت بهشون حمله كني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or