نمیدونم تو کدوم چپترم ولی همونجایی هستم که شهر ایندهون روازاد کردم بعد جشنم گرفتن:biggrin1: ویکی ازاعضای این گروه عاشق شده واینا الانم المانی ها شهر روبمب بارون کردن ضمنا شب هم هست این بابا هم رفته دنبال دختره ومنم باید نجاتش بدم این رفت تویه ساختمون درحال سوختن ومنم باید برم دنبالش تا بیام دنبال راه بگردم میسوزم ازبین میرم همچون شمع:biggrin1:چه کنم؟اینجارو؟
دوستمون توضیح داد ولی اینم توجه داشته باش که با A سریع بدویی که خیلی تاثیر داره...نمیدونم تو کدوم چپترم ولی همونجایی هستم که شهر ایندهون روازاد کردم بعد جشنم گرفتن:biggrin1: ویکی ازاعضای این گروه عاشق شده واینا الانم المانی ها شهر روبمب بارون کردن ضمنا شب هم هست این بابا هم رفته دنبال دختره ومنم باید نجاتش بدم این رفت تویه ساختمون درحال سوختن ومنم باید برم دنبالش تا بیام دنبال راه بگردم میسوزم ازبین میرم همچون شمع:biggrin1:چه کنم؟اینجارو؟
اون وقت گیمپلی چطوری قدیمی میشه فریدون ؟؟چه رو اعصاب بود :biggrin1: خیلی قدیمی شده بود هم گیم پلیش هم گرافیک و هم ...

شخصا میخوام به خودم قول بدم دیگه جنگ جهانی باز نکنم ولی نمیتونم چون باید ازکال اف5 بگذرم
نمیدونم شایدم گذشتمکوروش جان R6: VEGAS اواسط 2006 اومد فک کنم که دقیقا همین گیم پلی رو داشت ( که باز اونم کاور گرفتنش رو از Perfect Dark Zeroـه RARE چیز کرده بود ) درضمن اینقدر باگ نداشت، هوش مصنوعی خودی ها و دشمنان چند ده برابر بیشتر از این بود، تکسچر لودینگ نداشت، گیم پلیش شونصد برابر از این رون تر و بهتر بود.اون وقت گیمپلی چطوری قدیمی میشه فریدون ؟؟
کلا من دو تا موضوع رو قبول دارم یکی عدم وجود بلیند فایر که تو ساختار این بازی مخصوصا , بودنش حیلی تاثیر میزاشت یکی هم باگ های بازیکوروش جان R6: VEGAS اواسط 2006 اومد فک کنم که دقیقا همین گیم پلی رو داشت ( که باز اونم کاور گرفتنش رو از Perfect Dark Zeroـه RARE چیز کرده بود ) درضمن اینقدر باگ نداشت، هوش مصنوعی خودی ها و دشمنان چند ده برابر بیشتر از این بود، تکسچر لودینگ نداشت، گیم پلیش شونصد برابر از این رون تر و بهتر بود.
پ.ن. اینقدر اُردک بودن که بعد از 10 دفعه دستور، مجبورم میشدم برای نابودی دشمن شخصا وارد عمل بشم :biggrin1:.
بازيش خيلي جالبه. حداقل از شماره قبلياش خيلي بهتره.
)
واقعا بره يه بازيه اول شخص جنگ جهاني عاليه.