Brother in Arms : Hell’s Highway

نمیدونم تو کدوم چپترم ولی همونجایی هستم که شهر ایندهون روازاد کردم بعد جشنم گرفتن:biggrin1: ویکی ازاعضای این گروه عاشق شده واینا الانم المانی ها شهر روبمب بارون کردن ضمنا شب هم هست این بابا هم رفته دنبال دختره ومنم باید نجاتش بدم این رفت تویه ساختمون درحال سوختن ومنم باید برم دنبالش تا بیام دنبال راه بگردم میسوزم ازبین میرم همچون شمع:biggrin1:چه کنم؟اینجارو؟

داستان بازی واقعاً خیلی خوب و غنی نوشته شده. بازی چند تا باگ اساسی داره؛ در یکی از مراحل باید از دروازه ی نمیه بازی رد می شدیم که یکی از سربازان در حال رعشه پشت در گیر کرده بود و نمیتونست راه رو پیدا کنه، با بازوکا نمیشه ضد هوایی های 88 رو خراب کرد. آخرین باگی هم که بهش برخورد کردم پرواز دشمنان در هوا بود!
اما در کل بازی خیلی خوبیه.

نمیدونم تو کدوم چپترم ولی همونجایی هستم که شهر ایندهون روازاد کردم بعد جشنم گرفتن:biggrin1: ویکی ازاعضای این گروه عاشق شده واینا الانم المانی ها شهر روبمب بارون کردن ضمنا شب هم هست این بابا هم رفته دنبال دختره ومنم باید نجاتش بدم این رفت تویه ساختمون درحال سوختن ومنم باید برم دنبالش تا بیام دنبال راه بگردم میسوزم ازبین میرم همچون شمع:biggrin1:چه کنم؟اینجارو؟

اینجارو خیلی سریع باید بری... پیدا کردن مسیرها زیاد کاری نداره. اما باید به یک راه پله برسی و از اون بالا بری تا از پنجره راه خودت رو به بیرون پیدا کنی.

دوستمون توضیح داد ولی اینم توجه داشته باش که با A سریع بدویی که خیلی تاثیر داره...

چه رو اعصاب بود :biggrin1: خیلی قدیمی شده بود هم گیم پلیش هم گرافیک و هم ...
اون وقت گیمپلی چطوری قدیمی میشه فریدون ؟؟
من که با تمام احترامات میتونم بگم یکی از 3 تا فرست پرسن این نسل بود از نظر من و داستانشم از اون چیزی که قبلا گفتم هم الان فهمیدم بسیار زیبا و لذت بخش تره...:love:

من ردکردم اونجارو ممنوم ازکمک:love:
هرچی جلوترمیرم خسته کننده ترمیشه:(
ازنظرمن داستانش هم ابکیه تقریبا توهمه بازیهای جنگ جهانی باید المانی بکشی تانک پنزر بزنی ضدهوایی های 88المانی رو بترکونی وپاک سازی کنی که من تاحالا با یه دوجین بازی جنگ جهانی اینکارهارو کردم حالا این چه فرقی داره با بقیه من نمیدونم:confused:
بااین حساب فکرنکنم کال اف 5رو بگیرم دیگه داره حالم بهم میخوره:sick:

سلام خداییش اگر قبلش دمویی ازش ندیده بودم میگفتم خوبه ولی یک سال پیش وقتی یک گیم پلی دیدم ازش البته ps3 بود ولی فرقین میکنه که اصلا هیچ ربطی به بازی الان نداره بازی پر از باگ هست یک مرحله هست که باید از گلایدر ها محافظت کنیم اگر یکی از افرادت تیر بخوره دیگه بازی ادامه پیدا نمیکنه و ماموریت بعدی را نمیده من 3 بار رفتم همش اینطور میشد آخر دیگه قید برو بچ را زدم تکی یه 50 تایی نازی را ترکوندم اصلا اون چیزی که فکر میکردم نبود این کجا cod2 کجا 3 را نگرفتم چون به گرد همین هم نمیرسید

تموم شد:biggrin1:
اسمش باید بشه BROTHERS IN ARMS:FAILED IDEAS
واقعا این یه بازی نیمه تموم بود ازنظرمن البته ازنظرسازنده هم همینطورچون اخرش نوشت که ادامه داره....
بازی ایده های شکست خورده:-"شخصا میخوام به خودم قول بدم دیگه جنگ جهانی باز نکنم ولی نمیتونم چون باید ازکال اف5 بگذرم :(نمیدونم شایدم گذشتم
بازی خوبی بود درکل ولی بشدت خطی وتکراری بهمراه گرافیک ناقص

اون وقت گیمپلی چطوری قدیمی میشه فریدون ؟؟
کوروش جان R6: VEGAS اواسط 2006 اومد فک کنم که دقیقا همین گیم پلی رو داشت ( که باز اونم کاور گرفتنش رو از Perfect Dark Zeroـه RARE چیز کرده بود ) درضمن اینقدر باگ نداشت، هوش مصنوعی خودی ها و دشمنان چند ده برابر بیشتر از این بود، تکسچر لودینگ نداشت، گیم پلیش شونصد برابر از این رون تر و بهتر بود.

پ.ن. اینقدر اُردک بودن که بعد از 10 دفعه دستور، مجبورم میشدم برای نابودی دشمن شخصا وارد عمل بشم :دی.

منم بازيو گرفتم.
گرافيكش معمولي بود. فقط همه چي يه مقدار غير واقعي (شايد پلاستيكي) كار شده.
هوش مصنوعيه ياران خودي در حد اسب آبيه!:biggrin1:
دشمنان هم كه اصلا هوش ندارن.:biggrin1:
سرعت گيم پليش پايينه ولي خيلي هم بد نيست.
در كل ارزش داره آدم يه بار تمومش كنه.:smile:

کوروش جان R6: VEGAS اواسط 2006 اومد فک کنم که دقیقا همین گیم پلی رو داشت ( که باز اونم کاور گرفتنش رو از Perfect Dark Zeroـه RARE چیز کرده بود ) درضمن اینقدر باگ نداشت، هوش مصنوعی خودی ها و دشمنان چند ده برابر بیشتر از این بود، تکسچر لودینگ نداشت، گیم پلیش شونصد برابر از این رون تر و بهتر بود.

پ.ن. اینقدر اُردک بودن که بعد از 10 دفعه دستور، مجبورم میشدم برای نابودی دشمن شخصا وارد عمل بشم :biggrin1:.
کلا من دو تا موضوع رو قبول دارم یکی عدم وجود بلیند فایر که تو ساختار این بازی مخصوصا , بودنش حیلی تاثیر میزاشت یکی هم باگ های بازی
ولی از نظر گرافیکی که واقعا ما مراحل متفاوت مختلفی رو شاهد بودیم و کلا نوع گرافیکی و... هم به نظر من عالی بود (توجه داشته باشین دوستان البته که من از گیربوکس چیزی دستی نگرفتم و واقعا لابد به دلم نشته که دارم تعریف میکنم)
دیر لود شدن تکسچر ها هم یک این که اوایل بازی بیشتر تو چشم بودن (یکی دو مرحله ی اخر که نوبد اصلا) اون تعداد هم 99 درصد تو دمو های بازی بودن به طوری که من شاید دو یا سه بار تو کل بازی اصلی این موضوع رو دیدم
ایم یار های خودی هم یک این که از فاصله های نزدیک بسیار عالی عمل میکردن و از همون فاصله ی دور هم خیلی خوب سر دشمن رو گرم میکردن تا شما میخوای دور بزنی از کنار نزدیک بشی و... بتونی کارتو انجام بدی...
در مورد کندی هم به قول یاشار واقعا حرف غیر معقولیه این انتقاد و ما نباید سرعت برن اوت رو از برار این ارمز بخوایم که:biggrin1: و تو سبک خودش کاملا تایید شده و صحیحه
در کل هم خدمت فریدون عزیز تر از جان هم رضای گل بگم که هر کسی نظری داره و نظرش برای خودش قابله احترامه ... این بازی از نظر من جز سه تا fps برتر این نسله از نظر یکی دیگه اشغاله...

بازي رو تا چپتر 10 رفتم. (چند تا چپتر داره؟)
خداييش نظرم عوض شد.:eek: بازيش خيلي جالبه. حداقل از شماره قبلياش خيلي بهتره.
گرافيكش از اواسط بازي به اينور بهتر شد. (فقط لود شدن تكسچراش اعصاب خرد كنه:mad:)
هوش مصنوعيه يارامونم خيلي بهتر شده.:confused: مخصوصا بازوكا تيم.
از همش بهتر داستانشه.:love: واقعا بره يه بازيه اول شخص جنگ جهاني عاليه.
من بهش 8.5 ميدم.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or