Brother in Arms : Hell’s Highway

گیم پلی بازی کلا چند ساعته؟؟؟ من چه غلطی کردم رو درجه سختی آخرش بازیرو شروع کردم...
بازی زیاد طولانی نیست کلا 18 چپتر هست چیزی حدود 5.6 ساعت گیم پلی داره.در مورد درجه سختی هم من امتحان نکردم ولی فکر کنم بشه تغیرش داد وسط بازی به توری که نخواد بازی رو از اول رفت;)

بازی که خیلی طولانی هست!!!!!!!!!!
میتونین درجه سختی رو هم تغییر بدید فکر کنم...یک استارت بزن بعد گزینه ی تغیر فکر کنم باشه...
کلا بازیه خیلی توپی بود...داستان خیلی قشنگی هم داشت:love:

بازی زیاد طولانی نیست کلا 18 چپتر هست چیزی حدود 5.6 ساعت گیم پلی داره.در مورد درجه سختی هم من امتحان نکردم ولی فکر کنم بشه تغیرش داد وسط بازی به توری که نخواد بازی رو از اول رفت;)

بازی تمام شد ;)

دو برابر حرف شما این بازی حدود 11 ، 12 ساعت بود ، فکر کنم دیویدیت نصفه بوده! :cheesygri

بازی بسیار بسیار زیبا و کمی کسل کننده بود ، اما خیلی قشنگ بود و واقعا حال کردم منتظر شماره 5 هم هستیم :biggrin1:;);)

بازی تمام شد ;)

دو برابر حرف شما این بازی حدود 11 ، 12 ساعت بود ، فکر کنم دیویدیت نصفه بوده! :cheesygri

بازی بسیار بسیار زیبا و کمی کسل کننده بود ، اما خیلی قشنگ بود و واقعا حال کردم منتظر شماره 5 هم هستیم :biggrin1:;);)
واسه من که خیلی زود تموم شد.شاید به من زیادی خوش میگذشته:biggrin1:
ولی کلا این سبک تکراری شده نسخه 5 بیاد دیگی خیلی بدتر تکراری میشه!
البته 100% نسخه5 میاد;)

واسه من که خیلی زود تموم شد.شاید به من زیادی خوش میگذشته:biggrin1:
ولی کلا این سبک تکراری شده نسخه 5 بیاد دیگی خیلی بدتر تکراری میشه!
البته 100% نسخه5 میاد;)
علنا آخر بازی نوشت ادامه دارد و اگه یه فکری به حاله گیم پلی و گرافیکش نکنن احتمالا ورشکست میشن

سلام.
بازی نسبت به بقیه ی بازیهای جنگ جهانی داستان خوبی داره ولی از نظر گیم پلی واقعآ تکراررررررریه. + بیایید با هم دست به دعا بشویم که دیگر شرکتها دست از این عیده ی جنگ جهانی بردارن.

آخرین ویرایش:
علنا آخر بازی نوشت ادامه دارد و اگه یه فکری به حاله گیم پلی و گرافیکش نکنن احتمالا ورشکست میشن
در کل گیم پلی خوب بود برای طرفداران این سبک ! مخصوصا این سیستم کاورگیری که بازی اضافه شده بود. چیز جالبی از اب در امده بود و با اینکه عالی نبود ولی خوب بود !
در ضمن گیم پلی Berothers شاید به سرعت و هیجان cod نرسه ! ولی اکشن تاکتیکالی هم خودش سبک پرطرفداری هست که از این نظر Berothers خوب کار می کنه . و خیلی هم مشکل نداره !

پ.ن : در هر صورت هیچ عنوان جنگ جهانی نمی تونه مانند سری Berothers in arms وقایع و حوادث جنگ رو نشون بده و از این نظر واقعا این سری بازی تک هستش . به همین دلیل نسخه های بعدی هم طرفداران بسیار زیادی خواهد داشت .

موفق باشید

گیم پلی بازی که با بازی هایی مثل cod خیلی فرق داشت و خیلی کم من تونستم در در گیری هایی که کاور نمیگیریم یا همون تک به تک که یارو جلوته جون سالم به در ببرم...
ولی خیلی بازی باحالی بود...
ولی فکر کنم بازی های جنگ جهانی بیشتر بشه چون قبلا فقط به جنگ فکر میکردند که ولی الان بازی هایی مثل brother in arms فقط به جنگ بها ندادن و روی داستان تمرکز خیلی خوبی داشتن...
در کل بهترین بازی ای بود که تو سبک جنگ جهانی انجام دادم و کلا تو این سبک...البته نظر شخصی هست.

هیجان و گرافیک بازی به cod4 می رسه؟؟؟
من کلا از یه بازی جنگ جهانی که رو pc بود خوشم اومد medal of honor pacifit assult ..از لحاظ داستانی و گرافیکی در حد این بازی هست؟؟؟
مثل bad company که مسخره بازی سنگ کاغذ قیچی وسز جنگ نداره؟؟؟
اگه ارزش خرید داره بگین تهیه کنم چون بد جوری حوس جنگ جهانی کردم

هیجان و گرافیک بازی به cod4 می رسه؟؟؟
نه. نمیرسه. چون گرافیکش پایینتره و سرعتش هم به خاطر سنگر گیری کمتره
من کلا از یه بازی جنگ جهانی که رو pc بود خوشم اومد medal of honor pacifit assult ..از لحاظ داستانی و گرافیکی در حد این بازی هست؟؟؟
از لحاظ داستانی بازیش فوق العادست ولی فکر کنم درست نباشه این 2 تا باز از نظر گرافک مقایسه شن
مثل bad company که مسخره بازی سنگ کاغذ قیچی وسز جنگ نداره؟؟؟
نه:biggrin1:
اگه ارزش خرید داره بگین تهیه کنم چون بد جوری حوس جنگ جهانی کردم
مسلما بازی ارزش خرید داره
به طور کل هر بازی(مخصوصا با این قیمت پایینش تو ایران) ارزش یکبار بازی کردن را داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or