PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
میشه لطفا بهم بگین کدوم چلیس ها رو باید برم؟ با توجه به سرچی که من داشتم باید defiled chalice رو بگیرم و توی Lower Phtumerian هست ولی همشو گشتم نبود باسه اخرش هم زدم (4 لایه س که باسه لایه ی اخر بهم یه بلاد جم داد) چیکار باید بکنم؟ لطفا کمکم کنین :\
ترتیب زدن چلیس ها به این شکله :
* pthumeru chalice
* central pthumeru
* lower pthumeru
* ailing loran
* defiled chalice
* great pthumeru ihyll

Sent from my P01MA using Tapatalk

• Like
Reactions: rezab
سللم دوستان، من نسخه عادی این بازی رو دارم و الان لول شصت هستم، به شدت هم علاقه دارم دی ال سی بازی رو هم بگیرم :Dبازی من دیجیتالیه و نباید به اینترنت وصل بشم، اگه دیسک بازی گوتی رو بخرم، وقتی بزارم تو دستگاه، چه اتفاقی پیش میفته؟ چون بازی رو دستگام نصبه، دوتا بازی بلادبورن نصب میشه؟ یا بازی قبلی و سیوهاش میپره؟
و یک سوال دیگه اینکه این قضیه چالیس ها چیه الان برای من سنگ قبرهای اونطرف راهرو هم فعال شدن یک توضیح مختصر هم در مورد چالیس ها بگید ممنون میشم
لطفا هرکی اطلاع داره زودتر بگه ادامشو نرم الکی اگه لازمه بخرم، بدجوری معتادش شدم :D

سللم دوستان، من نسخه عادی این بازی رو دارم و الان لول شصت هستم، به شدت هم علاقه دارم دی ال سی بازی رو هم بگیرم :Dبازی من دیجیتالیه و نباید به اینترنت وصل بشم، اگه دیسک بازی گوتی رو بخرم، وقتی بزارم تو دستگاه، چه اتفاقی پیش میفته؟ چون بازی رو دستگام نصبه، دوتا بازی بلادبورن نصب میشه؟ یا بازی قبلی و سیوهاش میپره؟
و یک سوال دیگه اینکه این قضیه چالیس ها چیه الان برای من سنگ قبرهای اونطرف راهرو هم فعال شدن یک توضیح مختصر هم در مورد چالیس ها بگید ممنون میشم
لطفا هرکی اطلاع داره زودتر بگه ادامشو نرم الکی اگه لازمه بخرم، بدجوری معتادش شدم :D
نسخه گوتی بازی به صورت دیسکی تو بازار بیشتر ریجن ۲ هست اگر اکانت ریجن ۲ بازی میکنی یکی میشن و مشکلی نیست سیوهاتم یکیه اما اگر اکانت ریجن ۱ بازی میکنی دیسک گوتی چون ریجن ۲ هست دو تا بازی بلاد بورن رو منوی دستگاه ظاهر میشه که سیوهای دو تا بازی چون id متفاوت دارن فرق میکنه در مورد چلیس های فرعی ترتیبش رو تو پست های قبل گفتن برای پایان اصلی بازی تاثیر گذار نیست برای پلات کردن بازی و بدست آوردن اسلحه ها و آیکون هاست

آخرین ویرایش:
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز،
فقط این چلیسها چیه دقیقا؟ مثل مراحل بازیه و مبارزه و باس داره؟ اجباری هم نیست رفتنش درسته؟
جزو مراحل فرعى بازيه هر چليس تقريبا سه تا چهار پارت داره که آخرشم باس داره رفتنش هم اجبارى نيست و جزو داستان اصلى بازى نيست براى پلات کردن به دست آوردن يه سرى تجهيزات کاربرد داره و اگه بازى رو يه بار تموم کنى و از اول برى رو چليس هاى فرعى تاثيرى نداره

من دارم بازیش میکنم ولی پلاس ندارم تا اینجا هم همرو تنهایی زدم

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
ایول داری منم تنهایی زدم الان تو نیو + دارم میرم حال میده کوآپ اگه گرفتی پیام بده

Sent from my HTC_M910x using Tapatalk

• Like
Reactions: rezab
نبوووود،زنگ هیچکسو نمی یابه

هنوزم سرورای بازی نسبتا شلوغ
ولی مسیله اینجاس ملت خیلی اوقات پسورد میدن و به هم وصل میشن و کوآپ میزنن و یا اینکه نزدیک باسای سخت به کمک هم میان

پیشنهاد می کنم یه دوست پیدا کنید و باهاش کوآپ برید

.

• Like
Reactions: rezab and Kingbebe
هنوزم سرورای بازی نسبتا شلوغ
ولی مسیله اینجاس ملت خیلی اوقات پسورد میدن و به هم وصل میشن و کوآپ میزنن و یا اینکه نزدیک باسای سخت به کمک هم میان

پیشنهاد می کنم یه دوست پیدا کنید و باهاش کوآپ برید

.
نزدیک باس می‌زنم نمیاد فک کنم همون پسورد میذارن،الان سعی دارم یکی رو پیدا کنم

دوستان تو قسمت چلیسها که میخوام فعالشون کنم روی هرکدوم از کاپها که میام یه چیزیایی میخوان بعضیاشون بیشتر بعضیاشون کمتر اینا فرقشون با هم چیه؟

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or