PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
ببخشید من بازی دیجیتالی دادم ریختن برام و گفتن به اینترنت وصل نشو، بعد از جایی که گفتید جهت پایین رو بزن، چیزی نمیاد برای من، ضمنا من به نت وصل نیست کنسولم، بعد تو بخش خریدها هم چیزی نیست فک کنم لیستشو پاک کردم، تنها راهش برا اینکه بفهمم دی السی رو دارم رفتن مراحلشه، من همه کارها رو انجام دادم فقط این آیتم م eye of a blood رو من یادم نیست برام ظاهر شد یا نه چون رد کردم این مرحله رو الان باس ششم هستم، این آیتمو از کجا بفهمم دارم؟ اصلا این مربوط به دی السیه یا اگه دی ال رو هم نداشته باشم مسنجرا بازم اینو میدن بهم؟ بعد اونجا که گفتید هم رفتم کنار یک جنازه واستادم یک دست نامرعی منو گرفت بلند کرد و تو همون محل باز ولم کرد و خونم کم شد و نرفت به الد هانتر، یعنی ندارم من دی ال سی رو؟
من فکر می کنم که شما نسخه استاندارد بازی رو دارید و دی ال سی رو در اختیار ندارید. اون حالتی که گفتم جهت پایین رو بزن باید به نت وصل باشی
اون آیتم رو در صورت داشتن دی ال سی ، بعد زدن باس vicar amelia میتونید در هانترز دریم از مسنجرها بگیرید.یعنی مهم نیست ده تا باس هم بعدش رفته باشی یا نه کلا بعد از زدن اون باس در صورت داشتن دی ال سی می تونید اون آیتم رو بگیرید.اگر هم گرفته باشید که خب باید تو inventory تون باشه.
خب محل رو درست رفتید ولی معلومه ایتم رو ندارید ( احتمالا دی ال سی رو هم ندارید )

• Like
Reactions: D_grayman
مرسی که هنوز تاپیکو بالا نگه می‌دارید بعد از دو سال از ریلیز، منم دورادور هستم پستارو هر روز می‌خونم\m/ من بازیو تا الان 250 ساعت بازی کردم اما الان چون فعلا کنسول ندارم نمی‌تونم لایو ایمپرشن بیام بنویسم.

هر وقت می‌آم یه نفر بازیو شروع کرده و خسته و مچاله و درب و داغون شده و تا خرخره توی تله‌ی بازی افتاده، اما سینه‌ش صافه و چونه ش بالاست\m/

در مورد شماره‌ی دوم هم دارم نگران می‌شم چون هنوز چیزی لیک نشده و میازاکی روی در حال ساخت بودن یک بازی متفاوت با الگوی سولزبورن تاکید می‌کنه. البته اینا معمولا روی دوتا پروژه کار می‌کنن و بعید نیست الان آخرای مراحل ساخت سیکوئل باشه ولی میازاکی فقط داره روی پروژه‌ی مولتی پلتفرمشون تاکید می‌کنه و از اونجا که سونی نمی‌خواد سورپرایزشو خراب اینا کلا هیچ هینتی نمی‌دن. هر خبری باشه تو ای‌تری مشخص می‌شه ولی امیدوارم قبلش چیزی لیک بشه مخصوصا این روزا که بازار لیک داغه. دوتا بازی اخیر فرام هم قبل از معرفی با تصاویر داخل بازی لیک شده بودن.

• Like
Reactions: dr.ice
هانتر دریم خبری نیست توش ،گرمن نیستش! فقط چون ۹۹ تا اینسایت دارم آتیش گرفته

Sent from my HTC_M910x using Tapatalk
تو باغچه یه در هست که باید دنبالش بگردی البته خیلی تابلو هست . وقتی وارد در شدی یه گلزار بزرگ هست که گرمن زیر یه درخت خیلی بزرگ نشسته .

• Like
Reactions: D_grayman
هانتر دریم خبری نیست توش ،گرمن نیستش! فقط چون ۹۹ تا اینسایت دارم آتیش گرفته

اتش گرفتن هانتر دریم ربطی به تعداد اینسایت نداره .شما باید با گرمن مبارزه کنید . به سمت پایین پله ها اون دری که قبلا بسته بود حرکت کنید . فقط باید در نظر داشته باشه که اگر قرار هست از بند ناف استفاده کنید الان اخرین زمان هست.

Sent from my P01MA using Tapatalk

اتش گرفتن هانتر دریم ربطی به تعداد اینسایت نداره .شما باید با گرمن مبارزه کنید . به سمت پایین پله ها اون دری که قبلا بسته بود حرکت کنید . فقط باید در نظر داشته باشه که اگر قرار هست از بند ناف استفاده کنید الان اخرین زمان هست.

Sent from my P01MA using Tapatalk
مررررسی رفتم بترکونمش

• Like
Reactions: Jack cooper
دوستان اون میز روبرویی توی کلبه هانتردریم که چندتا شمع روش روشنه مال چیه؟

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
اون مربوط به rune ، وقتی آیتمrune workshop tool رو بگیرید میتونید Caryll Rune های مختلفی رو که در طول بازی گرفتید رو اینجا روی بخش های مختلف کاراکتر اعمال کنید ، مثلا یکی از rune ها اجازه میده ۲۴ blood vial همراه خودتون داشته باشید.یا بعضی مقاومت به سم رو افزایش میدن و .....
آیتم rune workshop tool رو هم وقتی باس witches of hemwick رو زدید اگر مسیر رو ادامه بدید به اتاقی می رسید که جسد یه هانتر اونجاست ، ایتم مورد نظر اونجا قابل دریافته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or