PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
چی شد ؟؟
نقشه نداره واقعا این بازی...؟؟!!

نه نداره. میتونین از نقشه هایی که طرفدارا درست کردن استفاده کنین ولی احتمالا چون اوایل بازی هستین بیشتر گیج میشین.
http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Maps

اگر باس روی پل رو زدین باید برین سمت باس دوم. اونجای مپ رو برین که حالت فاضلاب داره و از این موجودایی که روی زمین میخزن هست. همون راه رو جلو برین میرسین به یک نردبون بلند که ازش بالا میرین و میرسین به یک پل دیگه که تهش چند تا دشمن و یک غول وجود داره. قبل از پل سمت چپ یه آسانسور هست که یه بار ازش استفاده کنین از دفعه های دیگه راه رسیدن به باس دوم آسونتر میشه. بعدش اون پل رو رد کنین. (حواستون باشه که یه توپ آتیشی میفرستن سمتتون اگر جلوش وایسین میمیرین) بعدش سمت چپ تا برسین به جایی که دوتا موجود ایستادن کنار همدیگه سمت چپ اونجا میرسه به یه قبرستون که باس دوم اونجاست. باس دوم از اولی به مراتب سخت تره. در واقع باس اول بیشتر حالت دست گرمی داره.

سلام دوستان بنده هم dark beast paal رو کشتم ولی وقتی میرم پیش تیر اندازه بالای برج بازم منو به رگبار مبینده و بام دوست نمیشه چرا؟ دوم اینکه کلمه npc دقیقا تو این بازی یعنی چه؟

سلام دوستان بنده هم dark beast paal رو کشتم ولی وقتی میرم پیش تیر اندازه بالای برج بازم منو به رگبار مبینده و بام دوست نمیشه چرا؟ دوم اینکه کلمه npc دقیقا تو این بازی یعنی چه؟
طریقه دوست شدنش تا اونجایی که میدونم از این قرار هست که اوله اوله کار باید بری سراغه DarkBest pearl و وقتی کشتیش از دربه پشتش وارد Old yarnham بشی و از پشت بری بالا سراغه Djura . اینطوری به جایه حمله باهات حرف میزنه. البته باید گزینه spare the beasts of old yarnham رو انتخاب کنی . در غیر این صورت اگر از جلوش در بیاری. یا دشمنهایه روبرو برچ رو بکشی یا hunter پایین رو بزنی دیگه باهات دوست نمیشه ( تا جایی که میدونم ! )
Npc یعنیnon playable character - کلا همه شخصیتهایی که میشه باهاشون حرف زد ولی نمیشه بازی کرد

اقا ما یه سلاح به نام cannon یافتم ولی قابل استفاده نیست چه باید کرد؟ بنظر میاد دمیجش خیلی بالا باشه چطوره این سلاح؟
سوال بعدی این که blood bullets چطور ساخته میشه؟
شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که سلاح flameprayer خم برای من غیر قابل استفاده هست اونو چه باید کرد؟

آخرین ویرایش:
اقا ما یه سلاح به نام cannon یافتم ولی قابل استفاده نیست چه باید کرد؟ بنظر میاد دمیجش خیلی بالا باشه چطوره این سلاح؟

باید bloodteing تون بالا باشه تا بتونید استفاده کنید ارزش هم نداره فکر کنم 11 تا تیر مصرف می کنه

این گرگه اول بازیو چجوری باید کشت؟:دی یعنی دست خالی باید زد یا باید شمشیرو تفنگ داشته باشی؟ چون خیلی زیگیله و مثل جنتی علاقه ای به ترک دیار فانی و پیوستن به لقالله و دیار باقیو نداره.

این گرگه اول بازیو چجوری باید کشت؟:دی یعنی دست خالی باید زد یا باید شمشیرو تفنگ داشته باشی؟ چون خیلی زیگیله و مثل جنتی علاقه ای به ترک دیار فانی و پیوستن به لقالله و دیار باقیو نداره.

اونجا بالاجبار باید بمیری!!:دی
جزو روند بازیه،بعد از اون بازی بهت اسلحه میده و باقیه ماجرا...

اونجا بالاجبار باید بمیری!!:دی
جزو روند بازیه

یبارشو باید بمیری دیگه! بعدش چی؟ چون از هانترز دریم که در میای باز برمیگردی سروقته گرگه و دوباره ترتیبتو میده :دی نمیشه ام در رفت چون پیگیره میاد دنبالت حتم به یقین میمیری :دی اگه باید حتما بکشیمش بگید، من طاقت شنیدنشو دارم :|

یبارشو باید بمیری دیگه! بعدش چی؟ چون از هانترز دریم که در میای باز برمیگردی سروقته گرگه و دوباره ترتیبتو میده :دی نمیشه ام در رفت چون پیگیره میاد دنبالت حتم به یقین میمیری :دی اگه باید حتما بکشیمش بگید، من طاقت شنیدنشو دارم :|

بار اول می میری می ری توی Hunters Deam اونجا بهت اسلحه می ده بعد می ری سر وقتش

کلا میازاکی خواسته با همون مردن اول حساب کار دستت بیاد :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or