PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
یبارشو باید بمیری دیگه! بعدش چی؟ چون از هانترز دریم که در میای باز برمیگردی سروقته گرگه و دوباره ترتیبتو میده :دی نمیشه ام در رفت چون پیگیره میاد دنبالت حتم به یقین میمیری :دی اگه باید حتما بکشیمش بگید، من طاقت شنیدنشو دارم :|

شما برو رو پله های تو هانترز دریم هم اسلحه میده هم تبر و اینا:d
فقط تا پشت درو از پله برو بالا تا جفتشو بتونی برداری:d

این مرحله unseen vilage چقدر چرته ! هرچی این آدمارو میکشی باز زنده میشن ! اون پیرزنای زنگوله به دست هم که اینارو زنده میکنن اصلأ نمیشه پیداشون کرد ! با همه چیز این بازی کنار اومدم تا اینجا ولی این یکی خیلی رو مخه !

این مرحله unseen vilage چقدر چرته ! هرچی این آدمارو میکشی باز زنده میشن ! اون پیرزنای زنگوله به دست هم که اینارو زنده میکنن اصلأ نمیشه پیداشون کرد ! با همه چیز این بازی کنار اومدم تا اینجا ولی این یکی خیلی رو مخه !
فرار کن

• Like
Reactions: hamedchtsz
آقا منم بازی رو تموم کردم :
یه خورده از پایان های بازی ناامید شدم کلا بازی خیلی گنگ بود من Soul ها رو هم بازی کرده بودم اونا هم به همین سبک بلادبورن داستانشون کم کم مشخص میشد ولی خیلی قابل درک تر و مشخص تر بودن .آخر بلادبرن که من اصلا نفهمیدم چی شد و کلی سوالام باقی موند حتی بعدش با خوندن آیتم ها و ... هم از داستان بازی خوشم نیومد همون دارک سولز 2 که تازه به پای قبلی ها نمیرسید داستان جذاب تر و قشنگ تری داشت حداقل آخر بازی قبل زدن باس آخر آدم یه چیزایی میفهمید نه مثل بلادبرن که یک دفعه با یک عالمه سوال بی پاسخ تموم بشه ...

خوب، یه بلایی سرم اومده. گفتم شاید اینجا کسی بدونه. میذارم تو اسپویلر:

اول از همه بگم که هنوز بازی رو تموم کردم و تازه اون باس فایت عنکبوت رو زدم (ROM). سوالی که قراره بپرسم در مورد Eileen The Crow هستش. اولین بار اینو تو بخش فاضلاب ها و روی پشت بام میبینیم. باهاش حرف میزنیم وبهمون بج میده. بعدش بیرون اون کلیسا وایساده (Catheral) و باهاش صحبت میکنیم و باز هم بهمون یه چیزی میده. حالا بعد از این دیگه من ندیدمش یه مدت. رفتم رم رو زدم. بعد خواستم که برگردم به اون لامپ موجود توی کلیسایی که با Amelia مبارزه کردیم که دیدم کار نمیکنه. از Catheral ریسپاون شدم و پیاده رفتم به اون کلسیا که ببینم قضیه چیه. دیدم یه نفر (که ظاهرش مثل همین کلاغ داستان ماست) اونجاست و مستقیم حمله کرد بهم. زدم کشتمش و یه چیزی ازش برداشتم. حالا مسئله اینجاست که از دوستم شنیده بودم که این کلاغ داستان ما، یه اسلحه داره که باید بدست بیاریم. حالا من هیچی بدست نیاوردم. تو اینترنت گشتم و دیدم نوشتن، قبلا از مبارزه با این یارو توی کلیسا، Eileen بیرون کلیسا زخمی شده و افتاده و باید باهاش حرف بزنیم و این یارو رو بکشیم. بعدش دوباره برگردیم پیشش و باهاش حرف بزنیم و ادامه ماجرا.... که هم لباس میده بهمون و هم شمشیر و ... حالا من زمانی که میرفتم این یارو رو بزنم، اصلا متوجه Eileen نشدم (یا نبوده یا من ندیدم). حالا بعد از زدنش در به در دارم دنبالش میگردم که این کجا زخمی شده، اما نیست که نیست. کسی میدونه قضیه چیه؟ باگ شده؟ گلیچ شده؟ خراب کردم؟ جریان چیه؟

خوب، یه بلایی سرم اومده. گفتم شاید اینجا کسی بدونه. میذارم تو اسپویلر:

اول از همه بگم که هنوز بازی رو تموم کردم و تازه اون باس فایت عنکبوت رو زدم (ROM). سوالی که قراره بپرسم در مورد Eileen The Crow هستش. اولین بار اینو تو بخش فاضلاب ها و روی پشت بام میبینیم. باهاش حرف میزنیم وبهمون بج میده. بعدش بیرون اون کلیسا وایساده (Catheral) و باهاش صحبت میکنیم و باز هم بهمون یه چیزی میده. حالا بعد از این دیگه من ندیدمش یه مدت. رفتم رم رو زدم. بعد خواستم که برگردم به اون لامپ موجود توی کلیسایی که با Amelia مبارزه کردیم که دیدم کار نمیکنه. از Catheral ریسپاون شدم و پیاده رفتم به اون کلسیا که ببینم قضیه چیه. دیدم یه نفر (که ظاهرش مثل همین کلاغ داستان ماست) اونجاست و مستقیم حمله کرد بهم. زدم کشتمش و یه چیزی ازش برداشتم. حالا مسئله اینجاست که از دوستم شنیده بودم که این کلاغ داستان ما، یه اسلحه داره که باید بدست بیاریم. حالا من هیچی بدست نیاوردم. تو اینترنت گشتم و دیدم نوشتن، قبلا از مبارزه با این یارو توی کلیسا، Eileen بیرون کلیسا زخمی شده و افتاده و باید باهاش حرف بزنیم و این یارو رو بکشیم. بعدش دوباره برگردیم پیشش و باهاش حرف بزنیم و ادامه ماجرا.... که هم لباس میده بهمون و هم شمشیر و ... حالا من زمانی که میرفتم این یارو رو بزنم، اصلا متوجه Eileen نشدم (یا نبوده یا من ندیدم). حالا بعد از زدنش در به در دارم دنبالش میگردم که این کجا زخمی شده، اما نیست که نیست. کسی میدونه قضیه چیه؟ باگ شده؟ گلیچ شده؟ خراب کردم؟ جریان چیه؟

امیدوارم درست متوجه شده باشم!! :-/

با Crow Hunter Badge که داده هم میشه ست آرمور Crowfeather رو خرید و هم سلاح Blade of Mercy. پس از نظر تروفی مشکلی پیش نمیاد.

اگه Crow Hunter Badge رو نداده، میتونید بعد اینکه NG+ رو شروع کردید همون اول بازی تو قسمت فاضلاب ها بکشیدش و Crow Hunter Badge رو بگیرید.

- - -ویرایش - - -

اقا کسی از کانون منظورم سلاح توپ تو بازی استفاده کرده؟باید چه لولی از bloodtinge رو داشته باشم برا استفاده؟

من 4-3 بار امتحان کردم، چیز زیاد خاصی نبود. اگه آپگرید بکنید و +10 بشه دمیج خوبی میده ولی با روشی که من بازی کردم جور نمیگفت. با هربار شلیک هم 12 تا از گلوله هارو کم میکنه و فقط میشه 2 بار ازش استفاده کرد!! bloodtingue نمیخواد. 30 تا strength میخواد با 13 تا skill.

• Like
امیدوارم درست متوجه شده باشم!! :-/

با Crow Hunter Badge که داده هم میشه ست آرمور Crowfeather رو خرید و هم سلاح Blade of Mercy. پس از نظر تروفی مشکلی پیش نمیاد.

اگه Crow Hunter Badge رو نداده، میتونید بعد اینکه NG+ رو شروع کردید همون اول بازی تو قسمت فاضلاب ها بکشیدش و Crow Hunter Badge رو بگیرید.
اومدم همینو بنویسم که دیدم جواب دادی :دی دقیقا ... رفتم و مسنجر بث رو نگاه کردم و دیدم به خاطر اینکه از اون یارو Crow Badge رو گرفتم، الان میتونم اسلحه رو خودم بخرم، اما خوب، به قیمت 40,000 بلااکو :|

سر این قضیه Eileen هم خیلی تحقیق کردم که جالب بود. این خانم چندین مسیر داستانی داره، که متاسفانه با بی کفایتی بنده، بدترین راهش رو دیدم من و عملا خراب کردم داستانش رو :دی

اومدم همینو بنویسم که دیدم جواب دادی :دی دقیقا ... رفتم و مسنجر بث رو نگاه کردم و دیدم به خاطر اینکه از اون یارو Crow Badge رو گرفتم، الان میتونم اسلحه رو خودم بخرم، اما خوب، به قیمت 40,000 بلااکو :|

سر این قضیه Eileen هم خیلی تحقیق کردم که جالب بود. این خانم چندین مسیر داستانی داره، که متاسفانه با بی کفایتی بنده، بدترین راهش رو دیدم من و عملا خراب کردم داستانش رو :دی

40,000 که چیزی نیست. تقریبا آخرای بازی 4 تا دشمن رو بزنی میشه 40,000. :d

من Eileen رو همون اول که دیدمش زدم تموم شد!! حتی نذاشتم بدبخت چند کلمه حرف بزنه!! :| :d

• Like
40,000 که چیزی نیست. تقریبا آخرای بازی 4 تا دشمن رو بزنی میشه 40,000. :d

من Eileen رو همون اول که دیدمش زدم تموم شد!! حتی نذاشتم بدبخت چند کلمه حرف بزنه!! :| :d
حالا اگه حوصله نداری، به نظرم بشین یه تحقیقاتی در مورد خط داستانی این بخون :دی شانه به شانه ات حتی جنگ میکنه این :دی جالبه در نوع خودش.

من که بازیش نکردم اما یادمه یکی میگفت خیلی از NPC هارو میشه برای مبارزه ها احظار کرد و داستانشونو فهمید ، بهترینش هم به نظر خودم Alfred The Healing Church بود ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or