PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
راه حل کشتن این باس که سرش داخل قفسه و از دستمون فرار می کنه چیه؟! نصف جونش رو می زنم ولی نصفه ی دومش تا می رسم بهش وارد اون آیینه ها میشه!
دوما این باس اصلیه یا جانبی؟!
ثالثا نزدیکی این باس فاونوس ( که از طریق اون به هانتر دریم تلپورت میشیم) نیست؟! چون اگه بمیرم از فاصله ی دور میاره!

بهترین راه واسه زدنش poison knife هست. 3 تا پشت سر هم بهش پرت کنی نمیتونه غیب بشه. بعد سریع برو با شمشیر بزنش.

باس اصلیه.

زیاد هم دور نیست. اگه کسی رو نزنی و فقط فرار کنی میشه تو 1 دقیقه رسید بهش.

اینسایت یکی از محشرترین قابلیت های بازیه و با اینکه شاید تاثیرش در بازی زیاد نباشه اما خلاقیت جالبیه . معنای Insight میشه بصیرت و دانایی از درون . Bloodborne هم مثل دنیای واقعی میمونه و شما هر چقدر آگاهی خودتون بالاتر ببرید بیشتر به ابعادی پی می برید که توانایی دیدنش نداشتید . بالا بردن اینسایت در بازی چهار نتیجه مهم داره :

1- بازی تا حدی سخت تر میشه و ویژگی های جدیدی به نوع حملات دشمنان اضافه میشه

2- دنیای بازی برای شما حالت عمیقتری می گیره و توانایی شنیدن صداهایی بدست میارید که با بصیرت پایین امکان شنیدن و دیدن اونا فراهم نبوده .

3- از طریق دادن اینسایت می تونید آیتم هایی در بازی خریداری کنید . در Hunter Dream دو بخش برای فروش ایتم وجود داره . بخش اصلی که قسمت پایینی از طریق BloodEchoe میتونید آیتم بخرید و در بخش دوم که بالاتره و کنار ساختمان شما با دادن اینسایت می تونید یک سری ایتم خریداری کنید .

4- من آنلاین بازی نرفتم اما برای تجربه آنلاین هم هر بار نیاز به دادن اینسایت دارید .

خیلی ها بخاطر اون گزینه اول بیخیال بالا بردن اینسایت میشن اما واقعا تاثیرش اونقدر بالا نیست . خود من موقع تموم کردن اینسایت بازی به 99 رسوندم و چندان تغییری در سختی گیم پلی احساس نکردم . شما هم به نظرم تا اونجا که می تونید بالا ببرید .
البته یه چیز جالب دیگه که در مورد Insight ندیدم کسی اشاره کنه این که با زیاد شدنش مقاومت در برابر Frenzy(دیوانگی) کمتر میشه! یعنی داستان همون madman's knowledge و دیوانه شدن بر اثر بصیرت زیاد!
خیلی جالبه من اولین بار تو یه بازی میبینم گرفتن یه آیتم از نگرفتنش دردسرش بیشتر یه جورایی داره میگه دید و بصیرت مسئولیت میخواد و هر کسی نمیتونه در برابرش طاقت بیاره!

آیتم Madman's Knowledge به جز اضافه کردن بصیرت کاربرد دیگری داره؟
وقتی میزنم حس میکنم حرکت دشمنا کندتر شده ، گویی ما حرکتمون تندتر شده و اونا رو آرومتر میبینیم ،عکس العملمون سریعتر میشه ، یه چیز تو مایه مگس.!!

آیتم Madman's Knowledge به جز اضافه کردن بصیرت کاربرد دیگری داره؟
وقتی میزنم حس میکنم حرکت دشمنا کندتر شده ، گویی ما حرکتمون تندتر شده و اونا رو آرومتر میبینیم ،عکس العملمون سریعتر میشه ، یه چیز تو مایه مگس.!!

:d نه. فقط Insight رو افزایش میده. تو سرعت و سختی بازی هم فرقی نمیکنه.

محل دقیق این باس ها کجاس؟!
Martyr Logarius
GEHRMAN

ممنون میشم کسی لینکی از speedrun بازی که ف.ی.ل.ت.ر نباشه رو بده!

GEHRMAN باس آخر بازی هست. بعد اینکه Wet nurse رو زدید و اومدید به Hunters Dream در سمت راست اونجا باز میشه و GEHRMAN اونجاست.

اون یکی باس هم تو Cainhurst Castle هست که جزو مکان های مخفی بازی به حساب میاد. اول باید برید به losefka's clinic و از اونجا Cainhurst Summons رو بردارید. بعدا برید به Witch's Abode (همونجایی که 3 تا زن جادوگر رو زدید) و اونجا نزدیک راهروی ورودی باس یدونه ارابه هست که اگه سوارش بشید به Cainhurst Castle میره.

من با این راهنما بازی رو تموم کردم: Game Progress Route

توی Forbidden Woods یک نفر شبیه Beast ها بود رفتم باهاش حرف زدم دنبال جای امن میگشت گفتم بره به کلیسا ... الان رفتم کلیسا دیدم اون پیر زنه که از اول کار نشسته بود اونجا نیستش یک خونی هم ریخته روی زمین یک آیتمی هم بود ... اون بیشرف کشتش ؟ :| :دی
این Dark Beast Paarl زدنش مهمه ؟ از اونجایی که انتخابیه اگه نزنمش که اتفاق خاصی نمیوفته ؟ زیادی قویه آخه :دی

کمکککککک
مسیر این forsaken castel cainhurst از کجا باید رفت اینجا من تمام باس ها رو زدم بقیر این که نمیدونم از کجا پبداش بکنم؟

اول باید برید به losefka's clinic و از اونجا Cainhurst Summons رو بردارید. بعدا برید به Witch's Abode (همونجایی که 3 تا زن جادوگر رو زدید) و اونجا نزدیک راهروی ورودی باس یدونه ارابه هست که اگه سوارش بشید به Cainhurst Castle میره.

- - -ویرایش - - -

توی Forbidden Woods یک نفر شبیه Beast ها بود رفتم باهاش حرف زدم دنبال جای امن میگشت گفتم بره به کلیسا ... الان رفتم کلیسا دیدم اون پیر زنه که از اول کار نشسته بود اونجا نیستش یک خونی هم ریخته روی زمین یک آیتمی هم بود ... اون بیشرف کشتش ؟ :| :دی
این Dark Beast Paarl زدنش مهمه ؟ از اونجایی که انتخابیه اگه نزنمش که اتفاق خاصی نمیوفته ؟ زیادی قویه آخه :دی

بله. باید همونجا بزنی کارشو یکسره بکنی. :d الان یکی یکی همه npc ها رو میکشه.

تروفی میده.

اول باید برید به losefka's clinic و از اونجا Cainhurst Summons رو بردارید. بعدا برید به Witch's Abode (همونجایی که 3 تا زن جادوگر رو زدید) و اونجا نزدیک راهروی ورودی باس یدونه ارابه هست که اگه سوارش بشید به Cainhurst Castle میره.

- - -ویرایش - - -

بله. باید همونجا بزنی کارشو یکسره بکنی. :d الان یکی یکی همه npc ها رو میکشه.

تروفی میده.

خب الان چیکار کنم که نکشه ؟ :دی
تروفی بخوره تو سرش زیادی قویه :دی

خب الان چیکار کنم که نکشه ؟ :دی
تروفی بخوره تو سرش زیادی قویه :دی
نه اون باسه پایین یارگول که انتخابیه اگه تروفی میخوای بزنش Badge هم میده برا آیتم .
اون یارو هم که آوردیش تو ward برو بکش حرومزاده رو و گرنه همه رو میکشه :دی برو بهش Attack بده ببین چی میشه خیلی قشنگه .

من اول بازی زرت و زورت میمردم اما الان تقریبا سیستم کامبتش دستم امده. تقریبا دیگه نمیمیرم!:دی البته من هنوز اول بازیم!:دی اما زمان بندی حمله و جاخالی امده دستم. اره میکنم میرم جلو!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or