PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام
یکی از دوستان لطف کنه بگه insightها رو دقیقا توی کدوم شاپ میشه خرج کرد ?

بعد اینکه Insight ـتون به 10 رسید، تو Hunter's Dream یدونه مغازه باز میشه. محلش هم درِ پشت سر Storage (گاو صندوق) هست.

16996162846_1b67521d30_b.jpg

سلام
منم با کمک دوستان دارم بازی رو بار سوم تموم میکنم فقط این cord هایی که واسه باس بعد گرمان لازم هست دست کیه من الان یه دونه دارم اونم باس قبل گرمان بهم داد چطور میشه باس بعد گرمان بیاد ممنون میشم کمکم کنید

سلام
منم با کمک دوستان دارم بازی رو بار سوم تموم میکنم فقط این cord هایی که واسه باس بعد گرمان لازم هست دست کیه من الان یه دونه دارم اونم باس قبل گرمان بهم داد چطور میشه باس بعد گرمان بیاد ممنون میشم کمکم کنید
باید 3 تا کرد داشته باشی . کلا هم تو بازی 4 تا کرد میتونی بگیری که 2 تاش رو باید راهش رو درست بری بگیری
1. که همون mergo میده
2. که تو abandoned workshop پیدا میشه
3. از ariana میشه بگیری تو tomb بعده اینکه بچش اومد
4. بعده کشتن rom هم تو clinic دوباره iso حامله میشه که میتونی بکشیش و کرد رو بگیری
به جز اینا راهی نیست.

خب بازی رو تموم کردم. در مورد پایان :
وقتی اومدم هانتر دریم رفتم پیش گرمان و حرف زدم باهام و کشت منو و بیدار شدم یه جا و تموم
این کدوم پایان بازیه؟ گرمان رو میتونستم بکشم؟؟
و اینکه من از سیو ام بکاپ گرفتم به چه درد میخوره؟ ( بازی اتوماتیک خودش رفت ng+

وقتی اومدم هانتر دریم رفتم پیش گرمان و حرف زدم باهام و کشت منو و بیدار شدم یه جا و تموم
بله همون موقع میتونستین بکشینش که بهتون میگفت باید از این رویا بیدار بشین شما باید مخالفت میکردین تا باهاش میجنگیدین
سیو بکاپ رو دوباره دانلود کنین و load کنین اگه میخواین بازی رو پلات کنین جای اینکه بازی رو 3 بار تموم کنین میتونین قبل باس فایت اخر که همونیه که توی اسپویلر خودتون اسمش رو گفتین از سیو بازی بکاپ بگیرین و وقتی یک پایان رو رفتین دوباره سیو رو دانلود کنین و قبل از باس فایت اخر شروع کنین و یک پایان دیگه رو برین

سویت به درد دیدن پایان های مختلف می خوره
یک پایان دیگه این که پیشنهادش رو رد می کنی باهاش می جنگی
یکی دیگه هم باید 3 تا cord پیدا کنی و قبل از مبارزه مصرفشون کنی (کلش 4 تاست اما 3 تاش بسه)، بعد از کشتن اون boss اصلی میاد و بعد از کشتن اون هم ture ending رو می بینی

بله همون موقع میتونستین بکشینش که بهتون میگفت باید از این رویا بیدار بشین شما باید مخالفت میکردین تا باهاش میجنگیدین
سیو بکاپ رو دوباره دانلود کنین و load کنین اگه میخواین بازی رو پلات کنین جای اینکه بازی رو 3 بار تموم کنین میتونین قبل باس فایت اخر که همونیه که توی اسپویلر خودتون اسمش رو گفتین از سیو بازی بکاپ بگیرین و وقتی یک پایان رو رفتین دوباره سیو رو دانلود کنین و قبل از باس فایت اخر شروع کنین و یک پایان دیگه رو برین
ای بابا خب من بعد از پایان بازی بکاپ گرفتم :|
حالا الان ng+ برم یا new game واسه دیدن پایان های دیگه؟

ای بابا خب من بعد از پایان بازی بکاپ گرفتم :|
حالا الان ng+ برم یا new game واسه دیدن پایان های دیگه؟
مطمئن نیستم بعد تموم کردن بازی new game معمولی هم داشته باشه ولی در کل فرقی نمیکنه توی ng+ تا جایی که سلاح هاتون و بقیه چیز ها رو اپگیرد کردین میمونن ولی دشمن هاتون قوی تر میشن ولی در کل میتونین پایان بازی رو در همه حالت ها ببینین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or