PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بنده اخر نفهمیدم saw cleaver بهتره یا hunter axe تو ویدیو های که میبینم اکثرا با saw cleaver میرن و لی من hunter axe رو لول اپ کردم بعد به نظر شما کدوم مورد رو لول اپ کنیم بهتره vitality -strengh -endurance ???

بنده اخر نفهمیدم saw cleaver بهتره یا hunter axe تو ویدیو های که میبینم اکثرا با saw cleaver میرن و لی من hunter axe رو لول اپ کردم بعد به نظر شما کدوم مورد رو لول اپ کنیم بهتره vitality -strengh -endurance ???

من خودم از اول بازی hunter axe رو انتخاب کردم حتی همون اول بدون lvl up هم قدرتش از saw cleaver بیشتره دلیل انتخاب saw cleaver توسط دیگران اینه که سرعتش بیشتره اما در کل hunter axe گزینه بهتریه مخصوصا تو حالت باز اتک سنگینی که میده فوق العاده قوی هست
برای آپگرید هم شما اول سعی کن str رو آپگرید کنی کلا قدرت ضرباتت رو بالا ببر بعد به فکر بقیه گزینه ها باش

اینا همش بستگی به سبک بازی خودتون داره. من بار اولی که بازی رو رفتم Hunter Axe رو بیشتر استفاده کردم و روی Saw Cleaver چند تا gem انداخته بودم که health پر می کردن. بیشتر هم Strength میدادم. در عمل ضربه کمتر میزدم چون سبک بازیم کندتر بود ولی ویدیو دیدم که طرف دقیقا نقطه مقابل سبک من بازی می کرده. البته Hunter Axe به کندی اون چکش سنگیه نیست. یه چیزی وسط اون دوتاست. Hunter Axe از خوبیاش R2 شه، به صورتی که بیشتر کریپ ها رو جوری پرت میکنه که می تونی بری بالا سرشون و یه R2 دیگه بزنی. range خیلی خوبی هم داره مخصوصا L2.

در مورد stat هم ما چهارتا اسلحه کلا داریم که با Skill دمیج بیشتری میدن تا با strength. ولی Saw Cleaver یا Hunter Axe جزوشون نیستن. در هر حال Skill دمیج بقیه اسلحه ها بجز اونایی که واقعا سنگین رو هم بالا میبره و هم اگر از Visceral Attack (که بهتره بکنی چون واقعا قویه) زیاد استفاده می کنی damage اون رو هم بالا می بره. Endurance رو حتما تا یه حدی بده که وسط درگیری کم نیاری (اینم بستگی به اسلحه انتخابیت داره. هرچقدر سنگین تر باشه stamina بیشتری مصرف میکنه) Endurance واسه resistance هم خوبه. Vitality رو هم اگر سعی کنی بیشتر جاخالی بدی تا اینکه وایسی damage بخوری بهتره. Arcane که کلا سبک بازیت رو عوض میکنه و من تا حالا با Arcane نرفتم ولی میدونم قویترین حالت ممکن برای سولو با Arcane بدست میاد. Bloodtinge رو هم اگر خودت شخصا دوست داری بده ولی بهتره بیشتر از 25 ندی و فوکوست رو بزاری روی بقیه stat ها.

دوستان من بازی رو که انجام میدم توی مرحله دومش...میرم ت باای اون پله که دوتا گرگ روش هستن...ولی اونجا میمیرم...روشی...راه حلی....قلقی...نیست اینجوری نشم؟؟الان یک هفتست همینجا موندم. )x

چطور میشه جونش رو بیشتر کرد...یعنی نوار جونش بیشتر بشه که با دوتا ضربه کشته نشم ؟؟

وقتی که ضربه میخورم تا وقطی که خونش کم نشده اگه مثلث بزنم جونش کم میشه یا نه ؟؟

دوستان من بازی رو که انجام میدم توی مرحله دومش...میرم ت باای اون پله که دوتا گرگ روش هستن...ولی اونجا میمیرم...روشی...راه حلی....قلقی...نیست اینجوری نشم؟؟الان یک هفتست همینجا موندم. )x

چطور میشه جونش رو بیشتر کرد...یعنی نوار جونش بیشتر بشه که با دوتا ضربه کشته نشم ؟؟

اگر منظورت اونجاست که میرسه به باس اول بازی یه کاری هست که میتونی بکنی. اونجا چند تا پله هست میره به پایین که جلوش یه دونه از این آدما که ساطور دستشونه هست. (میشه بین گرگها و تروله که چند تا کلاغ دورشن) پایین پله ها یه خونست که توش دوتا آدم دیگه هستن. اگر کاری کنی که گرگا بیفتن دنبالت و بعدش فرار کنی بری توی خونه گرگا تا دم در میان ولی تو نمیان. اونجا میتونی راحت بزنیشون. البته اینی که من میگم رو یه ماه پیش رفتم شاید با آپدیت جدیدا درستش کرده باشن. راه دیگه اینه که کاری کنی فقط یکیشون بیاد سمتت. کشتن یه گرگ خیلی آسونه. وایسا تا هجوم بیاره سمتت بعدش به راست یا چپ جاخالی بده و سریع از پشتش در بیا.

راه دیگه اینه که کلا درگیر نشی :d اونور گرگ ها رو میشه از یه راه دیگه کلا رفت و دورشون زد.

اگر می خوای نوار جونتو بالا ببری با دختره حرف بزن و Vitality رو زیاد کن.

مثلث کلا جون رو پر میکنه. اونکه میگی وقتی ضربه رو خوردی ولی نوار هنوز کم نشده یه فرصتیه که شروع کنی به ضربه زدن به حریفت. اگر بزنیش جونت دوباره پر میشه.

گرگها رو باید از پشت زد . سختته دونه دونه بزنشون ×_× اگر میشه D: .
در ضمن میتونی از قسمته پشت هم ( جعبه ها رو بشکن ) ادامه بدی. اخره پله میخوره به یه
باسه optional
باید vit رو بالا ببری. echo ها رو که جمع میکنی بعد از گرفتن یه insight شخصیت doll تو dream زنده میشه برای level up کردن. سعی کن فقط رو بالا بردن جون فکوس نکنی . خیلی چیزها دیگه هست که باید upgrade کنیشون . به نظره من به جایه هدر دادنه زیادی echo روی خون یاد بگیری چطوری dodge بدی . اینطوری میتونی echo رو بیشتر رو چیزهایه دیگه مصرف کنی
تا وقتی که اون خط سفیده هست ( رو Health bar ) به دشمن هر ضربه ای بزنی به خونت اضافه میشه. ولی اگر خط سفیده برگرده به همون minimum که کم شده ازت دیگه پر نمیشه.

نباید این طوری باشه
به نظرم بازی رو پاک کن با اپدیت نصب کن بعد اجرا کن ببین حل میشه یا نه
من قبلا بازی رو به صورت شیرینگ و آپدیت شده داشتم که مسدود شد و حالا فیزیکیش رو گرفتم ولی آپدیت نمی کردم و به خاطر اون اجرا نمیشد بعد دوستان گفتن چون قبلا بازی رو به صورت آپدیت شده بازی کردی بدون آپدیت اجرا نمیشه و من هم آپدیت رو که پاک کرده بود مجددا نصب کردم و درست شد:d

- - -ویرایش - - -

دوستان این قضیش چیه که ملت همه دارن بازی رو پلات می کنن!!؟! بازی پلاتش آسونه با همه قدر شدن؟!:d

اگر منظورت اونجاست که میرسه به باس اول بازی یه کاری هست که میتونی بکنی. اونجا چند تا پله هست میره به پایین که جلوش یه دونه از این آدما که ساطور دستشونه هست. (میشه بین گرگها و تروله که چند تا کلاغ دورشن) پایین پله ها یه خونست که توش دوتا آدم دیگه هستن. اگر کاری کنی که گرگا بیفتن دنبالت و بعدش فرار کنی بری توی خونه گرگا تا دم در میان ولی تو نمیان. اونجا میتونی راحت بزنیشون. البته اینی که من میگم رو یه ماه پیش رفتم شاید با آپدیت جدیدا درستش کرده باشن. راه دیگه اینه که کاری کنی فقط یکیشون بیاد سمتت. کشتن یه گرگ خیلی آسونه. وایسا تا هجوم بیاره سمتت بعدش به راست یا چپ جاخالی بده و سریع از پشتش در بیا.

راه دیگه اینه که کلا درگیر نشی :d اونور گرگ ها رو میشه از یه راه دیگه کلا رفت و دورشون زد.

اگر می خوای نوار جونتو بالا ببری با دختره حرف بزن و Vitality رو زیاد کن.

مثلث کلا جون رو پر میکنه. اونکه میگی وقتی ضربه رو خوردی ولی نوار هنوز کم نشده یه فرصتیه که شروع کنی به ضربه زدن به حریفت. اگر بزنیش جونت دوباره پر میشه.

همون دختره که توی مرحله کلینیک پشت در هست و در رو باز نمیکنه رو میگی ؟؟

- - -ویرایش - - -

گرگها رو باید از پشت زد . سختته دونه دونه بزنشون ×_× اگر میشه D: .
در ضمن میتونی از قسمته پشت هم ( جعبه ها رو بشکن ) ادامه بدی. اخره پله میخوره به یه
باسه optional
باید vit رو بالا ببری. echo ها رو که جمع میکنی بعد از گرفتن یه insight شخصیت doll تو dream زنده میشه برای level up کردن. سعی کن فقط رو بالا بردن جون فکوس نکنی . خیلی چیزها دیگه هست که باید upgrade کنیشون . به نظره من به جایه هدر دادنه زیادی echo روی خون یاد بگیری چطوری dodge بدی . اینطوری میتونی echo رو بیشتر رو چیزهایه دیگه مصرف کنی
تا وقتی که اون خط سفیده هست ( رو Health bar ) به دشمن هر ضربه ای بزنی به خونت اضافه میشه. ولی اگر خط سفیده برگرده به همون minimum که کم شده ازت دیگه پر نمیشه.

dodge چیه ؟؟

doll همون یارو هست که توی dream توی خونه نشسته ؟؟ یا اون عروسکه که توی dream قبل از پله ها نشسته ؟؟

آخرین ویرایش:

یه خونه دوبلکس هست طبق پایینش دو نفر هستن یکیشون رو ویلچره طبق بالاشم دو نفر هستن از طبقه بالا یه در داره که پله میخوره میره روی پل وقتی از پله هاش بالا بری سمت راستت گرگا هستن گرگا رو دنبال خودت بکشون خودت برو تو خونه یکم از در فاصله بگیر نمیتونن از در بیان تو پشت در گلیچ میشن میتونی بزنیشون

dodge چیه ؟؟

doll همون یارو هست که توی dream توی خونه نشسته ؟؟ یا اون عروسکه که توی dream قبل از پله ها نشسته ؟؟

dodge همون جاخالی هستش
همون عروسکه هستش که بیرون از خونه نشسته بله

یه خونه دوبلکس هست طبق پایینش دو نفر هستن یکیشون رو ویلچره طبق بالاشم دو نفر هستن از طبقه بالا یه در داره که پله میخوره میره روی پل وقتی از پله هاش بالا بری سمت راستت گرگا هستن گرگا رو دنبال خودت بکشون خودت برو تو خونه یکم از در فاصله بگیر نمیتونن از در بیان تو پشت در گلیچ میشن میتونی بزنیشون

این خونه دوبلکس کجاست ؟؟ توی dream هست یا توی بازی ؟؟ قبل اون دوتا گرگ که روی پل هستن هست این خونه دوبلکس ؟

این خونه دوبلکس کجاست ؟؟ توی dream هست یا توی بازی ؟؟ قبل اون دوتا گرگ که روی پل هستن هست این خونه دوبلکس ؟

توی بازیه.
از فانوس Central Yarham که شروع می کنی سمت چپت یه در هست که باید بازش کرده باشی (اگر نکردی بگو که توضیح بدم چجوری بازش کنی) این دره رو بری تو سمت چپت میشه میشه همین خونه که تاریک هم هست. طبقه بالای این خونه میرسه به همون پلی که گرگا روشن.

نه عروسکه رو منظورمه. دختر توی کلینیک فعلا فقط بهت یه آیتم میده. اگر شما اول بازی هستی شاید عروسکه هنوز زنده نشده. وقتی زنده بشه میتونی باهاش حرف بزنی و خودت رو قویتر کنی.

تو بازی هست عزیزم تو دریم باشه چطور گرگا دنبالت میان :دی
ببین روی پل هستن گرگا درست ؟ یه کالسکه کنارشون هست اگه از گرگا عبور کنی چند متر جلو تر از کالسکه سمت چپ پله میخوره میره پایین که سر پله ها یه نفرم وایساده اون پله ها رو بری پایین میری تو خونه ای که ما میگیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or