سلام یه سوال حیاتی
من بازی رو یک بار تموم کردم الان دارم پلاسش رو میرم ولی این تبر دیگه اپگرید نمیشه الان blood stone از اونایی که چهار تا انگشته روش هست 8 تا میخواد واسه اپگرید.ازمدل های دیگش خییلی دارم حالا سوالم اینکه میشه این blood stone ها رو با هم ترکیب کرد اگه اره چطور میشه اینکار رو کرد؟
ممنون میشم جواب منو بدید
نه با هم ترکیب نمیشن. احتمالا از شما Bloodstone Chunk میخواد. یا باید توی لول های بالاتر فارمش کنین یا باید 30 تا insight بدین از مسنجرها بخرین (البته باید قبلش یکی از باس ها رو کشته باشین که الان حضور ذهن ندارم کدوم یکی) بعد از اون از شما Blood Rock می خواد برای آپگرید که تا اونجایی که میدونم فقط یه جا توی بازی هست اونم آخرای بازیه (بجز دانجن ها)
شما وقتی داشتی بازی رو برای اولین بار میرفتی باید سعی می کردی یکی از سلاح هات رو تا آخر آپگرید می کردی.
- - -ویرایش - - -
چرا اینقدر سخته این بازی ؟ من که هنوز قسمت اول بازی رو نتونستم رد کنم . لااقل باید به عقل سازنده ها میرسید که چند سطح سختی میذاشتن تا کسایی که این جور سختی رو دوست ندارن حق انتخاب داشته باشن .
تا اونجایی که می تونین جاخالی زیاد بدین. خیلی مهمه. مهمتر از اینکه damage بدین اینه که اصلا damage نخورین. من بعضی وقتا می رفتم با کریپ ها قوی درگیر میشدم ولی اصلا نمی زدمشون و فقط جا خالی دادن رو تمرین می کردم.
حواستون باشه اسلحه ای که انتخاب کردین به استایل بازیتون بیاد. همیشه هم سعی کنین آپگریدش کنین.
خیلی مهمه که اصلا سر باس فایت ها هول نکنین و عصبی نشین. بزارین هرچقدر میخواد طول بکشه. باس ها همشون نکته ضعف خاصی دارن. سعی کنین شیوه های مختلفی رو امتحان کنین ببینین کدوم بیشتر به کار میان. از Fire Paper و Blot Paper و ... هم استفاده کنین بد نیست.
مناطق بازی رو خوب بگردین یه سری چیزا ممکنه گیرتون بیاد که بدردبخور باشن. شایدم هم میان بری پیدا کنین که بعدا جونتون رو نجات بده.
بعضی وقتا هم برین چیزایی رو که میخواین farm کنین. حتما نباید همیشه جلو برین. بعضی وقتا برای جلو رفتن احتیاج دارین که قوی تر بشین.
Rune ها رو هم حتما رو شخصیتتون بندازین. خیلی ها یادشون میره ازشون استفاده کنن. روی اسلحه ها هم حتما از gem استفاده کنین.
با در نظر گرفتن همه اینها بازی خیلی سخت هم نیست. فقط سخته. ولی در عوضش همین سختی هیجان زیادی به آدم انتقال میده.