PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
چرا اینقدر سخته این بازی ؟ من که هنوز قسمت اول بازی رو نتونستم رد کنم . لااقل باید به عقل سازنده ها میرسید که چند سطح سختی میذاشتن تا کسایی که این جور سختی رو دوست ندارن حق انتخاب داشته باشن .

یه سوال . بالا سمت راست یه علامت چشم هست که اول کار صفره . من بعد از چند بار که کشته شدم یک چشم بهم داده شد . این چشم به چه دردی می خوره ؟

سلام بر داداش.

از آغاز پيدايش سري سولز كل يوم سختي بازي هاي ميازاكي هميشه همين جور بوده و چيز جديدي نيستش. تازه بنظرم سختي بلادبورن در مراحل ابتدايي يكم كم تر از سري سولز بخصوص دمون سولز و دارك سولز 1 هستش.

سلام یه سوال حیاتی
من بازی رو یک بار تموم کردم الان دارم پلاسش رو میرم ولی این تبر دیگه اپگرید نمیشه الان blood stone از اونایی که چهار تا انگشته روش هست 8 تا میخواد واسه اپگرید.ازمدل های دیگش خییلی دارم حالا سوالم اینکه میشه این blood stone ها رو با هم ترکیب کرد اگه اره چطور میشه اینکار رو کرد؟
ممنون میشم جواب منو بدید

نه با هم ترکیب نمیشن. احتمالا از شما Bloodstone Chunk میخواد. یا باید توی لول های بالاتر فارمش کنین یا باید 30 تا insight بدین از مسنجرها بخرین (البته باید قبلش یکی از باس ها رو کشته باشین که الان حضور ذهن ندارم کدوم یکی) بعد از اون از شما Blood Rock می خواد برای آپگرید که تا اونجایی که میدونم فقط یه جا توی بازی هست اونم آخرای بازیه (بجز دانجن ها)

شما وقتی داشتی بازی رو برای اولین بار میرفتی باید سعی می کردی یکی از سلاح هات رو تا آخر آپگرید می کردی.

- - -ویرایش - - -

چرا اینقدر سخته این بازی ؟ من که هنوز قسمت اول بازی رو نتونستم رد کنم . لااقل باید به عقل سازنده ها میرسید که چند سطح سختی میذاشتن تا کسایی که این جور سختی رو دوست ندارن حق انتخاب داشته باشن .

تا اونجایی که می تونین جاخالی زیاد بدین. خیلی مهمه. مهمتر از اینکه damage بدین اینه که اصلا damage نخورین. من بعضی وقتا می رفتم با کریپ ها قوی درگیر میشدم ولی اصلا نمی زدمشون و فقط جا خالی دادن رو تمرین می کردم.

حواستون باشه اسلحه ای که انتخاب کردین به استایل بازیتون بیاد. همیشه هم سعی کنین آپگریدش کنین.

خیلی مهمه که اصلا سر باس فایت ها هول نکنین و عصبی نشین. بزارین هرچقدر میخواد طول بکشه. باس ها همشون نکته ضعف خاصی دارن. سعی کنین شیوه های مختلفی رو امتحان کنین ببینین کدوم بیشتر به کار میان. از Fire Paper و Blot Paper و ... هم استفاده کنین بد نیست.

مناطق بازی رو خوب بگردین یه سری چیزا ممکنه گیرتون بیاد که بدردبخور باشن. شایدم هم میان بری پیدا کنین که بعدا جونتون رو نجات بده.

بعضی وقتا هم برین چیزایی رو که میخواین farm کنین. حتما نباید همیشه جلو برین. بعضی وقتا برای جلو رفتن احتیاج دارین که قوی تر بشین.

Rune ها رو هم حتما رو شخصیتتون بندازین. خیلی ها یادشون میره ازشون استفاده کنن. روی اسلحه ها هم حتما از gem استفاده کنین.

با در نظر گرفتن همه اینها بازی خیلی سخت هم نیست. فقط سخته. ولی در عوضش همین سختی هیجان زیادی به آدم انتقال میده.

ببخشید دوستان اسلحه ها و وسایل چجوری آپدیت میشه ؟

دو کار می تونی برای بهتر کردن اسلحه ها بکنی:

1 - که میشه همون آپگرید کردن. یه سری آیتم به اسم Bloodstone Shard وجود دارن. مدل های بالاترشون Twin Bloodstone Shard و ... هستن ولی همیشه اون Bloodstone رو توی اسمشون دارن. این آیتم ها از دشمنا دراپ میشن یا می تونین اونها را با insight بخرین. بعدش توی hunters dream توی اون خونه یه میز هست به اسم Workshop اونجا میتونین با استفاده از این آیتم ها اسلحه هاتون رو قوی کنین. بعد از هربار آپگرید تعداد بیشتری Bloodstone میخواد مثلا اولین بار 2 تا بعد 4 و بعدشم 8 تا اینکه دیگه Bloodstone Shard نخواد و دیگه 2 تا Twin Bloodstone Shard بخواد و همینطور تا به آخر. بهتره فعلا گیر بدین به یک اسلحه و فقط اون رو آپگرید کنین.

2 - راه دوم انداختن gemstone روی اسلحه هاست. وقتی اسلحه ها رو آپگرید می کنین یه مربع خالی ممکنه باز بشه روشون (سه تا مربع وجود دارن کلا) توی این مربع ها می تونین gemstone بزارین که مدل های زیادی دارن. اینها هم از دشمنای توی بازی دراپ میشن یه همینجوری روی زمین ممکنه افتاده باشن.

ببخشید دوستان اسلحه ها و وسایل چجوری آپدیت میشه ؟
این سوالت رو که دوست بالایی جواب کامل و جامع داد :دی
ولی من کلا یه توصیه بکنم بت , از اتک r2 کم استفاده کن و از r1 و جاخالی یا همون داج (r2+o ) خیلی خیلی زیاد استفاده کن مطمئن باش یه ذره که بری جلو و قلق بازی دستت بیاد این سختی که الان به نظرت اعصاب خوردکنه تبدیل به یه سختی منطقی و چالش برانگیز میشه

سلام دوستان.یه پیشنهاد دارم:
بیاین هر کدوم از ما عکس اون شخصیتی رو که با سلیقه خودمون توی این بازی ساختیم بزاریم اینجا .
فکر کنم خیلی جالب بشه.
موافقین؟؟

دوستان یه npc بعد از کشتن rom میاد توی centeral ward باید کشتش حتما؟ به شدت سخته!!!

من اصلا یه همچین چیزی یادم نمیاد. کجاش دقیقا ؟
اگر از این Hunter هاست تا اونجایی که میدونم نه. لازم نیست بکشیش. ولی کشتن hunter ها انقدر سخت نیست. هی جاخالی بده و توی موقعیت مناسب تیر بزن که یه لحظه stun بشن.

rom رو کشتم حالا این موجوداتی که قبل dark beast بودن که کند بودن ولی ضرباتشوت خیلی قدرتی بود عوض شدن به موجوداتی کوچک و فرز :|8-|.بخاطر 20=insight هست یا بعد romهمینجوری میشه کلا؟سختتر شده کلا بازی یه موجوداتی هم که اومد زنگوله دارن همش دشمن احظار میکنن

دوستان یه npc بعد از کشتن rom میاد توی centeral ward باید کشتش حتما؟ به شدت سخته!!!

چون دم لامپ سنترال وارده باید بکشیش.
مثل همون آلفرد که کشتیش و آرمورش رو برداشتی، این روهم میکشی و آرمورش رو برمیداری + آیتمی که بهت جایزه میده.
البته بهتره بجای کشتنشون اول باهاشون حرف میزدی ببینی حرف حسابشون چیه :دی بخشی از داستان بازی رو باید با اینها حرف بزنی تا برات روایت کنند :>

منم بازی رو گرفتم ولی همین که استارت میکنم تو همون تصویر اول بازی می مونه و حتی منو بازی هم نمیاد! چرا؟!
نباید این طوری باشه
به نظرم بازی رو پاک کن با اپدیت نصب کن بعد اجرا کن ببین حل میشه یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or