PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام آقا یه سوال دیگه من تو انلاین زنگوله رو هی میزنم ولی کسی نمیاد کمکم کنه؟؟ مرسی از راهنمایی خوب دوستان.....!!!به نظرم سونی بعضی قسمتها رو از قصد سخت کرده که بازی آنلاین بیشتر بشه ...ولی خیلی بازی باحالیه خداییش..فقط PS4

باید اول بازی play onlineرو بزنید و پلاس داشته باشید اگه اینا رو داشته باید میاد به کمکتون بیشتر موقع ها قبل رفتن پیش باس زنگ رو بزنید بهتره

چرا اینقدر سخته این بازی ؟ من که هنوز قسمت اول بازی رو نتونستم رد کنم . لااقل باید به عقل سازنده ها میرسید که چند سطح سختی میذاشتن تا کسایی که این جور سختی رو دوست ندارن حق انتخاب داشته باشن .

یه سوال . بالا سمت راست یه علامت چشم هست که اول کار صفره . من بعد از چند بار که کشته شدم یک چشم بهم داده شد . این چشم به چه دردی می خوره ؟

چرا اینقدر سخته این بازی ؟ من که هنوز قسمت اول بازی رو نتونستم رد کنم . لااقل باید به عقل سازنده ها میرسید که چند سطح سختی میذاشتن تا کسایی که این جور سختی رو دوست ندارن حق انتخاب داشته باشن .

یه سوال . بالا سمت راست یه علامت چشم هست که اول کار صفره . من بعد از چند بار که کشته شدم یک چشم بهم داده شد . این چشم به چه دردی می خوره ؟

هدف سازنده ها این بوده که افرادی که یه بازی رو روی حالت easy یا normal میرن کلا سمت bloodborne نیان :D
شما اولش هستی یکم بازی کنی عادت میکنی داخل بازی hunter هستی اما وقتی بازی رو تموم کنی خودت شخصا توی همه بازی ها hunter میشی :D

اون چشم رو شما جایی نیاز باشه حواس دشمن رو پرت کنی میتونی با زدن مربع پرتاب کنی به سمتش توی اون بخش ابزار های مختلفی قرار میگیره که در طول بازی شما خودت یاد میگیری کار باهاشون رو

باید اول بازی play onlineرو بزنید و پلاس داشته باشید اگه اینا رو داشته باید میاد به کمکتون بیشتر موقع ها قبل رفتن پیش باس زنگ رو بزنید بهتره

سلام من هم اولش میزنم انلاین پلاس هم دارم ولی وقتی زنگ رو میزنم کسی رو پیدا نمیکنه گفتم شاید ایراد از منه راستی چند مدل زنگه اگر میشه توضیحی بدید ممنون میشم

سلام من هم اولش میزنم انلاین پلاس هم دارم ولی وقتی زنگ رو میزنم کسی رو پیدا نمیکنه گفتم شاید ایراد از منه راستی چند مدل زنگه اگر میشه توضیحی بدید ممنون میشم

3 تا زنگ هست یکی که شما زنگ بزنید میان کمکتون یکی دیگه هست که شما میرین کمک بقیه (اینو امتحان کنید که شما به کمک بقیه رفتین پس بازی مشکلی نداره برای فارمینگ هم خیلی خوبه ) یکی دیگه هم هست که یا شما به عنوان دشمن میرید به جهان دیگه با کسی دیگه از جهان دیگه به جهان شما میاد به عنوان دشمن

سلام یه سوال حیاتی
من بازی رو یک بار تموم کردم الان دارم پلاسش رو میرم ولی این تبر دیگه اپگرید نمیشه الان blood stone از اونایی که چهار تا انگشته روش هست 8 تا میخواد واسه اپگرید.ازمدل های دیگش خییلی دارم حالا سوالم اینکه میشه این blood stone ها رو با هم ترکیب کرد اگه اره چطور میشه اینکار رو کرد؟
ممنون میشم جواب منو بدید

دوستان چرا این بازی وقتی وسطای بازی کشته میشیم میاره دوباره از اول ؟؟ راهی هست که از همونجا که کشتنمون دوباره بازی کنیم ؟؟

وقتی هم که کشته میشیم هرچی کشتیم و گیرمون اومده صفر میشه....

اوه مای گااااااد
مرسی داداشی.:-*:-*
Hypogeon gaol ه دقیقش رو بخوای :دی

دوستان چرا این بازی وقتی وسطای بازی کشته میشیم میاره دوباره از اول ؟؟ راهی هست که از همونجا که کشتنمون دوباره بازی کنیم ؟؟

وقتی هم که کشته میشیم هرچی کشتیم و گیرمون اومده صفر میشه....​

• کلا بازی همین مدلیه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or