PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان یه ویدیو دیدم در مورد ده باس منتخب بازی بود جالب بود کاراکتر بازی یه زن بود!! با سلاح SAW CLEAVER در حالت بسته وکلت بلایی بر یر این باسها میورد که اگه کسی از قبل بازی رو نشناسه میگه عجب بازی اسونی!! ولی چیز عجیب اینه که یه حرکتی میزد من اصلا نتونستم بزنم اونم اینکه با کلت میزد باس استان که میشد میرفت کنارش دستشو میکرد تو شکم باس بعد باس پرت میشد یه طرف خدلقل 15 تا 20 دصد خون باس رو میبرد کسی میدونه این حرکت چیه و چطور باید زد؟ دوم اینکه من دیدم موقع مبارزه یه نور سفید روی بدن باس بود فک کنم فوکوس که میگین همینه اره؟ اونو چطور باید زد؟

- - -ویرایش - - -

اقا این LUDWIG RIFLE برامن خریدمش ولی نمیذاره استفاده کنم چرا؟

دوستان یه ویدیو دیدم در مورد ده باس منتخب بازی بود جالب بود کاراکتر بازی یه زن بود!! با سلاح SAW CLEAVER در حالت بسته وکلت بلایی بر یر این باسها میورد که اگه کسی از قبل بازی رو نشناسه میگه عجب بازی اسونی!! ولی چیز عجیب اینه که یه حرکتی میزد من اصلا نتونستم بزنم اونم اینکه با کلت میزد باس استان که میشد میرفت کنارش دستشو میکرد تو شکم باس بعد باس پرت میشد یه طرف خدلقل 15 تا 20 دصد خون باس رو میبرد کسی میدونه این حرکت چیه و چطور باید زد؟ دوم اینکه من دیدم موقع مبارزه یه نور سفید روی بدن باس بود فک کنم فوکوس که میگین همینه اره؟ اونو چطور باید زد؟

- - -ویرایش - - -

تا اونجایی که میدونم وقتی دشمن استان میشه بدویی طرفش و R2 بزنی این حرکت رو میزنه
قفل شدن رو دشمن هم با زدن R3

- - -ویرایش - - -

هرکدوم از باسها زمان خیلی مخصوصی دارن برای استان شدن و وقتی این اتفاق میفه یه صدای عجیبی میدم یه تم کوچیک آهنگ زده میشه و باس برای 3 ثانیه استان میشه بسته به لول شما از 10 تا 20% خون باس رو میبره برای بعضی از باسها 2 یا 3 بار میشه این کارو کرد ولی هرچی بالاتر میری هیچ چاره ای نداری جز جاخالی دادن به موقع بعضی از باسها رو که 5 6 بار باید جا خالی بدی و بعد 1 دونه بیشتر نمیشه بهشون زد از بس بد دست هستن...!!!پدرم در اومد 3 تا از باسهای chalis ها رو بزنم دقیقا یکی 10 بار جنگیدم تا یکم آمارش دستم اومد ولی هنوز حرفه ای نشدم برای زدن مجدد اونها باید خودت بشینی با حوصله بازی کنی تا آمار همه چی دستت بیاد این دمو ها کمک کمی بهم کرد تا خودم با باس دسته و پنجه نرم نکردم هی چیزی رو باور نمیکردم..!!اینقدر سخته این بازی..!!

- - -ویرایش - - -

به اون ضربه میگن visceral attack
اگر دقیقا قبل از اتک دادن دشمن بهش شلیک کنید به زمین میوفته و با R1 می تونین بهش visceral attack بزنین. (روی همه ی دشمن ها جواب نمیده)
اگر R2 رو نگه دارین و از پشت هم به کسی حمله کنین بازم می تونین بهش visceral attack بزنین

برای استفاده از Ludwig Rifle هم باید لول Bloodtinge تون 9 باشه.

توجه کنید که اون آقایون گونی به دوش اول خونشون کند هستند خونشون که تقریبا نصف شد و وقتی یه لحظه رنگشون عوض میشه اون وقت قاطی می کنند و سریع میشن،یه نقطه ضعف دارند اونم چاقوی سمی هست که آسیب خوبی بهشون می زنه،کوتل مولوتوف هم در درجه بعدی خوبه!

من وارد بایگنورث شدم ولی این دشمن هاش که Frenzy دارن رو واقعا نمی دونم باید چیکارشون کنم
کلا اینا به چه سلاحی حساسن ؟
برای مقابله با فرنزی چیکار کنم ؟

توجه کنید که اون آقایون گونی به دوش اول خونشون کند هستند خونشون که تقریبا نصف شد و وقتی یه لحظه رنگشون عوض میشه اون وقت قاطی می کنند و سریع میشن،یه نقطه ضعف دارند اونم چاقوی سمی هست که آسیب خوبی بهشون می زنه،کوتل مولوتوف هم در درجه بعدی خوبه!

اصلا و ابدا منطقی نیست که برای اینا از پویزن نایف و کوکتل مولوتوف و ... استفاده کنی درضمن مپشون زیاد بزرگ نیست DARK BEAST PAAL رو که شما بزنی دیگه گذر پوست به دباغ خونشون نمیفته :D

اما مپش جون میده برای lvl up کردن یه دور بری کلی blood echo میگیری :D

دوستان سلام .
یکی از دوستان میتونه بگه این
Insight

دقیقا کارش چیه؟؟
در چه مواقعی استفاده کنیم!!!
ممنون

- - -ویرایش - - -

اصلا و ابدا منطقی نیست که برای اینا از پویزن نایف و کوکتل مولوتوف و ... استفاده کنی درضمن مپشون زیاد بزرگ نیست DARK BEAST PAAL رو که شما بزنی دیگه گذر پوست به دباغ خونشون نمیفته :D

اما مپش جون میده برای lvl up کردن یه دور بری کلی blood echo میگیری :D
من اونا میکشم به طرفی که دیگه نتونن بیاین جلو مثلا ورودی یه در یا راهرو....همونجا وامیسن و رجز میخونن و خودشونو خسته میکنن منم با خیال راحت ضربه میزنم تا بمیرن:bighug:

دوستان سلام .
یکی از دوستان میتونه بگه این
Insight

دقیقا کارش چیه؟؟
در چه مواقعی استفاده کنیم!!!
ممنون

- - -ویرایش - - -

من اونا میکشم به طرفی که دیگه نتونن بیاین جلو مثلا ورودی یه در یا راهرو....همونجا وامیسن و رجز میخونن و خودشونو خسته میکنن منم با خیال راحت ضربه میزنم تا بمیرن:bighug:
Insight مهم ترین کاربردش برای استفاده آنلاین و کمک گرفتن میباشد

من وارد بایگنورث شدم ولی این دشمن هاش که Frenzy دارن رو واقعا نمی دونم باید چیکارشون کنم
کلا اینا به چه سلاحی حساسن ؟
برای مقابله با فرنزی چیکار کنم ؟

هم می تونی از rune که آستانه فرنزی رو افزایش میده استفاده کنی و هم از Sedatives استفاده کنی که یه جور پادزهر برای فرنزی شدنه

اصلا نیاز به اینکارا نیست اگه درست lvl up کرده باشی میتونی بدون دردسر بزنیشون درسته نسبت به بقیه یکم سخت تر هست اما خب اینجوریام نیست :D

اقایون برای بار سوم سوال میپرسم !!! تفاوت سلاحهای ludwing در چیست که اینگونه گرانند!ما تفاوت چندانی در انها احساس ننمودیم!!لذا شاید حقه ای!! قلقی چیزی دارند که ما از ان غافلیم!

اقایون برای بار سوم سوال میپرسم !!! تفاوت سلاحهای ludwing در چیست که اینگونه گرانند!ما تفاوت چندانی در انها احساس ننمودیم!!لذا شاید حقه ای!! قلقی چیزی دارند که ما از ان غافلیم!

دوست عزیز این سلاح در حالت بسته دمیج عالی داره و تا حدودی سریع هم هست.در ضمن بدون آپگرید کردن سلاح انتظار زیادی نباید ازش داشت.من الان 9 بار اپگریدش کردم و سه تا بلاد جم بهش اضافه کردم قدرت فیزیکالش رسیده به 450.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or