PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این dark beast رو بخوای بزنی چه لولی لازمه حداقل؟:|:|.اعصاب واسه ادم نمیزاره هی میمیری باز باید کلی بکشی تا برسی بهش.بعد اینکه shop دوم برای من باز نشده تعداد insight ها هم 15 تا بود

آخرین ویرایش:
این dark beast رو بخوای بزنی چه لولی لازمه حداقل؟:|:|.اعصاب واسه ادم نمیزاره هی میمیری باز باید کلی بکشی تا برسی بهش.بعد اینکه shop دوم برای من باز نشده تعداد insight ها هم 15 تا بود
40 به بالا او کی هست
با axe بزن. بعدش اینکه اصلا جلوش نباش . من هر فرضتی گیر میومد از پشت میزدم . در ضمن پاهاش خیلی ضعیفه . ضربه سنگین بزنی زمین میخوره !
اون قضیه هم فک کنم 10 تا داشته باشی باز میشه. نمیدونم چرا اینطوری شده ×_×

دوستان amygdala رو هم زدم کجا باید برم؟
برو the one reborn بزن ! اون optional هست

40 به بالا او کی هست
با axe بزن. بعدش اینکه اصلا جلوش نباش . من هر فرضتی گیر میومد از پشت میزدم . در ضمن پاهاش خیلی ضعیفه . ضربه سنگین بزنی زمین میخوره !
اون قضیه هم فک کنم 10 تا داشته باشی باز میشه. نمیدونم چرا اینطوری شده ×_×

برو the one reborn بزن ! اون optional هست
قبلا زدم، الان اومدم upper Cathedral ward

دوستان ، چالیس اول رو که رد کردم یه اهرم رو کشیدم . یه چی نوشت درست متوجه نشدم به نظرم نوشت یه در توی old
yharnam باز شد. حالا این در کجاست ؟

دوستان ، چالیس اول رو که رد کردم یه اهرم رو کشیدم . یه چی نوشت درست متوجه نشدم به نظرم نوشت یه در توی old
yharnam باز شد. حالا این در کجاست ؟

دری که به باس می رسه تو همون چالیس براتون باز شده. اوایل دانجن می تونین پیداش کنین.

دوستان سم Frenzy چطور خنثی میشه؟؟

Sedative

یه اتفاقی برای من افتاد بیش از پیش عاشق بازی شدم:x
داشتم برای اولین بار میرفتم starved beast رو بکشم (این هم بگم از قبل زنگو زده بودم:d)قبل از اینکه وارد محوطه بشم دوتا هانتر پیدا کرد سه تایی ریختیم سرش در عرض کمتر از یه دقیقه کشتیمش:d.خیلی حال داد همکاریش:x.به دوستان شدیدا توصیه میکنم بازیرو انلاین برن هم برا اینکه ممکنه هانترهای دیگه بیان کمکتون وبازی به مراتب اسونتر میشه هم برا اینکه در طول بازی یه سری نوشته هست که بقیه هانترها نوشتن و عموما خیلی جالبه یا بهتون راه مخفیو میگه یا خبر میده جلوتره و از همه جالبتر اینکه وقتی دارین خسته میشین بعضیاشون تشویقتون میکنن که ادامه بدین و به شخصه خیلی روحیه میگیرم وقتی میخونمشون:bighug::x

دوستان من بازی رو تازه نصب کردم...

مرحله اولش که توی یه اتاقی بیدار میشه هستم...بعد از اینکه بیدار میشم میرم دوتا اتاق اونورتر یه جونوری هست گرگه به نظرم...اونو هرچی میزنم نمیمیره...دست خالی هست فقط با چکو تیپا باید بزنم ؟؟؟

بعد اون یه چندتا آدم دیگه هستن یکیش تبری داره یکی دیگه هم ساتور...اونارو چکار باید بکنم ؟؟ هرچی میزنمشون از خونشون کم نمیشه فقط عدد میزنه بالای خونشون !! ؟؟

اون قسمتی که یه مشت قبر هستن که از طریق اونا وارد مرحله میشیم...نزدیک در دوتا اسلحه داد یکی تبر بود اون یکی هم تفنگ...ازشون چطور باید استفاده کنم ؟؟

سلام
دوستان من توی old yhanamگیر کردم همه رو کشتم میرم توی محوطه خیلی بزرگ که یک مقبره هست ویک غول اویزون به لوستر خیلی بزرگ هر کاری میکنم همه جارو گشتم ولی هیچ راهی نیست تا اون مرحله رد کنم

سلام
دوستان من توی old yhanamگیر کردم همه رو کشتم میرم توی محوطه خیلی بزرگ که یک مقبره هست ویک غول اویزون به لوستر خیلی بزرگ هر کاری میکنم همه جارو گشتم ولی هیچ راهی نیست تا اون مرحله رد کنم
از محوطه که بری بیرون سمت راست برو همینجوری ادامه بدی میرسی به دو سه تا گرگ بعد هوینجوری ادامه بدی مسیر مستقیمه:d میرسی به boss

- - -ویرایش - - -

مرحله اولش که توی یه اتاقی بیدار میشه هستم...بعد از اینکه بیدار میشم میرم دوتا اتاق اونورتر یه جونوری هست گرگه به نظرم...اونو هرچی میزنم نمیمیره...دست خالی هست فقط با چکو تیپا باید بزنم ؟؟؟

بعد اون یه چندتا آدم دیگه هستن یکیش تبری داره یکی دیگه هم ساتور...اونارو چکار باید بکنم ؟؟ هرچی میزنمشون از خونشون کم نمیشه فقط عدد میزنه بالای خونشون !! ؟؟

اون قسمتی که یه مشت قبر هستن که از طریق اونا وارد مرحله میشیم...نزدیک در دوتا اسلحه داد یکی تبر بود اون یکی هم تفنگ...ازشون چطور باید استفاده کنم ؟؟
دکمه ی option رو بزن سلاحاتو از اونجا انتخاب کن.(4 تای جای خالی دومی مربوط به سلاحه)

شما بذار همون گرگه بکشتت , بعد وارد یه محیطی میشی به نام هانترز دریم اونجا اسلحه و شمشیر و اینا بت میده بعد دکه ی اپشن روی دسته رو بزن , یه منو مانندی باز میشه اونجا سلاح و اینا که میخوای رو میتونی استفاده کنی
سلام

Blood Straved Beast رو کشتی ؟ اگر نکشتی یه ذره بگرد وقتی کشتیش یه کلید (chalice ) بت میده برگرد به cathedral ward و یه در قفل هست اونرو میتونی بازش کنی , البته می تونه 10000 تا بلاد اکو هم اون chalice رو بخری ولی به نظرم کشتن همون بلاد استارود بیست بهتره

سختی بازی به شکل غیر منطقی برا من تغییر کرده!!! بنده 4 تا باس اول بازی رو رو تلاش دوم کشتم ولی الان یه جایی هستم تو یه زندانه یه باروهایی هستن گونی خونی رو شونه هاشون هست اینا منو تا الان ده بار کشتن با ایتکه لولم 43 هست با یک یا دو ضربه شون میمیرم اصلا سختی بازی بالانس نیست به نظر من و دوستان دو تا سوال دیگه هم دارم اول اینکه شمشیر لودویگ چرا اینهمه گرونه من بیست هزار تا دادم بالاش ولی بنظرم خیلی تفاوتی با بثیه سلاحها نداره حتی ضعیفتر هم هست دوم اینکه من لودویگ رایفل رو گرفتم ولی نمیتونم انتخایش کنم نیگه یه چیزیرو نداری لطفا بفرمایید چطور استفاده کنم ازش ؟ اون گونی به دوشهای بیشرف رو چکار کنم؟بابا صد رحمت به باسها!!!

یه سوال راجع به پایان بازی
من الان 3 تا Third Umbilical Cord دارم Abandoned Old Workshop،Iosefka و بعد از کشتن Mergo’s Wet Nurse ، آریانا هم بچه اش بدنیا آورده ولی نکشتمش .
اگه من 3 تا Cord را استفاده کنم پایان واقعی را می بینم درسته؟
یعنی اگه آریانا را نکشم مشکلی پیش نمیاد؟

شما بذار همون گرگه بکشتت , بعد وارد یه محیطی میشی به نام هانترز دریم اونجا اسلحه و شمشیر و اینا بت میده بعد دکه ی اپشن روی دسته رو بزن , یه منو مانندی باز میشه اونجا سلاح و اینا که میخوای رو میتونی استفاده کنی

من دکمه آپشن رو که میزنم توی قسمت Arm هیچی نیست ...

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or