PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
میگم تنها راه واسه لول آپ کردن اینه که یه لول رو چند بار بری؟
چون من واسه لول آپ یه دور مپ رو تر و تمیز میکنم بعد میرم تو Hunter's dream بعد بر میگردم دشمنا دوباره spawn شدن و همین روش رو ادامه میدم.
این کار من درسته؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

اصل ماجرا همینه که یک مرحله رو چند بار بری

چرا؟
به داستان بازی که مربوط نمیشه؟
تو این سبک آماتورم کلا

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
داستان هم درگیر هست
ولی خب اگر اینطوری نبود دیگه farm کردن و قویتر شدن به نسبت دشمنها هم معنی نداشت
یه حالت چرخه داره !

دوستان لطفا بفرمایید بعد از کشتن bloo strave beast دقیقا باید کجا برم؟ اون گونی به سرها رو دیدم و اجازه دادم به درک واصلم کنن ولی بازم تو بون فایر قبلی در اومدم نه زندان؟!!! اون کلید 10000 تایی رو هم گرفتم رفتم اون در تو gathal ward رو باز کردم در نهایت رسیدم به یه در که یه یارو ازم با وقاحت تمام پسورد میخواد به یه جای دیگه هم رفتم به اسم healing church رفتم اون بالا باز به یه در خوردم که قفله نمیدونم دیگه کجا برم راستی یه شمشیر گرون به اسم لودوینگ اومده برا خرید دامیجش خوبه ؟ ارزش خرید داره؟
old yarnham . از ward که شروع میکنی میری از پله ها پایین و یه قسمت مقبره مانند هست که بالا تو تراس یه اهرم رو میکشی و یه در پایین باز میشه و میری تو تا برسی به Old .
اون Password هم بعدا باید بری
بعد کشتن Vicer Amelia
اون در هم کلیدش ( upper chathedral ward ) رو بعدا به دست میاری تو
Unseen Village
- از همون میدونه ward بالا بری میخوره به باس. چپش هم میره witch abode
کلا کلی جا داره که اصلا نرفتی لوووووووووووووووووووول

لول مکس بازی چنده؟تو یوتیوب دیدم تا 544 هم رفتن:-o
نداره اصلا !

سلام مجدد !
من رسیدم به ROM ! خیلی هم سخت نیست ! ولی من clickwise rune داشتم که هر وقت میباختم کل blood vital دوباره میشد ۲۰ تا و دوباره میرفتم ! و حداقل خیالم از باختن راحت بود ! ولی الان ۳ بار به ROM باختم و همه جون و تیرم صفر شده ! دیگه هیچی ندارم ! چرا دیگه این rune کار نکرد ؟! حالا من باز باید الکی تو مرحله بچرخم و دشمنارو بکشم تا vital پر کنم ؟!

سلام مجدد !
من رسیدم به ROM ! خیلی هم سخت نیست ! ولی من clickwise rune داشتم که هر وقت میباختم کل blood vital دوباره میشد ۲۰ تا و دوباره میرفتم ! و حداقل خیالم از باختن راحت بود ! ولی الان ۳ بار به ROM باختم و همه جون و تیرم صفر شده ! دیگه هیچی ندارم ! چرا دیگه این rune کار نکرد ؟! حالا من باز باید الکی تو مرحله بچرخم و دشمنارو بکشم تا vital پر کنم ؟!

3 بار به Rom باختی بعد میگی سخت نیست؟ :d Rom آسون ترین باس بازیه :d (البته بازی نسبت به DS 1 خیلی راحت تره ولی بازم)

Blood vital پر شدنت ربطی به اون Rune نداره و وقتی که میمردی و Blood هات پر میشد درواقع به طور اوتوماتیک از Storageت اونارو خالی میکرد و بهت میداد و الان که Storageت خالی شده دیگه چیزی نداره که بهت بده

الکی هم نمیخواد بچرخی میتونی بخریشون

راستی Clockwise هم کارش اضافه کردن به Max HPت هست

نصبت به اون shadow of yharnam گفتم ! که حدودأ ۲۰ بار بهشون باختم و آخرش هم شانسی زدمشون :d
از کدوم storage بهم میداده ؟! اصلأ کجا هست این storagr !؟ چون من ۲۰ بار به اون shadow باختم ولی کم نشد ! حالا ۳ بار باختم تموم شد ؟! الان هم دیگه هیچی ندارم که بخوام ۱ خورده سنگ بخرم ! چه برسه به vital ! غ

نصبت به اون shadow of yharnam گفتم ! که حدودأ ۲۰ بار بهشون باختم و آخرش هم شانسی زدمشون :d
از کدوم storage بهم میداده ؟! اصلأ کجا هست این storagr !؟ چون من ۲۰ بار به اون shadow باختم ولی کم نشد ! حالا ۳ بار باختم تموم شد ؟! الان هم دیگه هیچی ندارم که بخوام ۱ خورده سنگ بخرم ! چه برسه به vital ! غ

شما سعی کن آپگرید که میکنی اول str رو بالا ببری که خیلی اهمیت داره اینجوری باس ها رو خیلی راحت تر میزنی برای زدن باس هم عجله نکن امروز اگه قصد داری بری یه باس رو بزنی ممکنه دو روز به همون باس ببازی این دو روز رو نرو سراغش بشین آپگرید انجام بده روز سوم برو دیگه نمیبازی حالا شاید یکی دو بار ببازی که قلق باس دستت بیاد :D

Storage هم تو هانتر دریمز هستش کنار میزی که میری سلاح هاتو آپگرید میکنی یه میز هست که روش قفسه داره بطری و ... هست اونجا Storage هست شما از هر چیزی یه ظرفیت خاصی داری مثلا Blood Vital رو 20 تا میتونی نگه داری از این تعداد که بزنه بالا هرچقدرم جمع کنی میره تو Storage سیو میشه و وقتی که میمیری یا میری هانتر دریمز دوباره از Storage برمیداره و فول میکنه ، بری تو Storage و R2 رو بزنی میتونی چیزایی که Storage کردی رو ببینی کلا این روند برای همه آیتم های بازی مثل مولوتوف و تیر و نایف و ... برقرار هست

اصلا هم نیاز نیست پول بابت vital و ... بدی هروقت تموم شد یه بار برو مپ اول بازی رو تموم کن 15-20 مین وقت بزار 30-40 تا vital و ... میتونی جمع کنی

سلام.کسی میدونه این آیتم رو چه جوری باید بگیرم.تمام جنگل(forbidden woods) رو گشتم ولی راهی پیدا نکردم تا بهش برسم.

ویرایش.....
از یوتیوب پیدا کردم.

آخرین ویرایش:
سلام.کسی میدونه این آیتم رو چه جوری باید بگیرم.تمام جنگل(forbidden woods) رو گشتم ولی راهی پیدا نکردم تا بهش برسم.

ویرایش.....
از یوتیوب پیدا کردم.

وقتی اوایل جنگل میای پایین به سمت چپ متمایل شو لبه دره حرکت کن یه جایی هست که یه مار از روی درخت میوفته رو کلت یه کم جلوترش یه لبه هست که باید بپری اونطرفش که اگه بیوفتی پایین میوفتی همونجایی که اون موجود کله گنده های لزج هستن .
پس بپر اونطرف لبه به این ایتم میرسی یه کلاهه اگه اشتباه نکنم
ای بابا ندیدم پایینه نوشتتو ولی باشد شاید کسی پیدا نکرده باشه

دوستان لحظاتی پیش vicar amelia رو از بین بردم رفتم پیش اون در که یارو پسورد میخواست با الفرد رفیق شدم رمز در رو دادم باز شد رفتم forbidden woods باز خیلی رفتم جلو 28000 بلاد اخوس نازنین هم داشتم رسیدم به یه جایی که چند تا خونه بود یه دروازه هم دیدم اتوماتیک بسته شد یه راه از پشت داشت رفتم اونجا پشت همون دروازه که بسته شد بناگاه!!!! یه یاروی قد بلند اومد از 5 متری با یه ضربه لگد کاراته!!! درحالی که لولم 41 و خونم هم 80 درصد بود با همون یه ضربه ایشون به دیار باقی ارسال شدم بلاد های نازنینم رفت ولی عجیب بود چون تو لامپ زنده نشدم تو یه زندان به نام unseen village بیدار شدم فک کنم این همونجایی بود که باید dark beast رو ملاقات کنم ولی سوال اینه که من یه لامپ تو همین زندان پیدا کردم روشنشم کردم و برگشتم تو دریم حالا میخوام برگردم به همون زندانه اصلا تو headtone نیستش که بخوام برم به زندانه لطفا دوستان شفافسازی کنن!!!

دوستان لحظاتی پیش vicar amelia رو از بین بردم رفتم پیش اون در که یارو پسورد میخواست با الفرد رفیق شدم رمز در رو دادم باز شد رفتم forbidden woods باز خیلی رفتم جلو 28000 بلاد اخوس نازنین هم داشتم رسیدم به یه جایی که چند تا خونه بود یه دروازه هم دیدم اتوماتیک بسته شد یه راه از پشت داشت رفتم اونجا پشت همون دروازه که بسته شد بناگاه!!!! یه یاروی قد بلند اومد از 5 متری با یه ضربه لگد کاراته!!! درحالی که لولم 41 و خونم هم 80 درصد بود با همون یه ضربه ایشون به دیار باقی ارسال شدم بلاد های نازنینم رفت ولی عجیب بود چون تو لامپ زنده نشدم تو یه زندان به نام unseen village بیدار شدم فک کنم این همونجایی بود که باید dark beast رو ملاقات کنم ولی سوال اینه که من یه لامپ تو همین زندان پیدا کردم روشنشم کردم و برگشتم تو دریم حالا میخوام برگردم به همون زندانه اصلا تو headtone نیستش که بخوام برم به زندانه لطفا دوستان شفافسازی کنن!!!
بقیه سنگ قبرهارو چک کن.

در مورد سختی بازی یه موردی که نظر من هست اینه که خب کلا از سری Souls راحت تر به نظر می رسه ولی سختی بازی به نظرم منطقی تر هست، دلیلش هم اینه که توی سری Souls قسمت اعظمی از سختی بازی به دلیل کند بودن کارکتر بازی بود که یه جورایی با داشتن یه Shield جبران می شد ولی بعضی جاها Shield هم کفایت نمی کرد و این سرعت عمل نداشته ی کارکتر بازی، آدم رو زمین گیر می کرد و مثلا اگه همین کارکتر BB رو میزاشتن تو اون سری شاید کلا خیلی راحت تر بود بازی، البته خب از ریشه اونجوری ساخته شده بود ولی در عوض مثلا اگر کارکتر سری سولز رو میزاشتن توی BB بعضی جاها غیر ممکن میشد ...

اگه توی Central Yharnam ندیدینش و باهاش صحبت نکردین مشکلی نداره و می تونی از همون Cathedral Ward شروع کنی Quest Line ـشو ...

آقا من رفتم Blood tarved beast هم زدم برگشتم پیش Djura رفتم رو برج انتظار داشتم حرف بزنیم این باز شروع کرد تیر زدن و ... منم دلم نیومد زنده بزارمش :D خلاصه زدمش
ولی این Ellen الان تو حیاط روبروی کلیسای Oedon Chapel هستش همون کلیسا که طرف نشسته میگه هرکیو دیدی بگو اینجا امنه و ... ، میرم پیشش میگه فلان جا نرو من اونجا کار دارم یکم میخنده و ... من خوندم و کلیپ دیدم که این در اون کلیسایی که vicar emilia زدیم میریم Ellen رو روی زمین میبینیم بعدش میریم داخل کلیسا باید اون یکی هانتر رو شکست بدیم این داستانش چیه ؟

در مورد سختی بازی یه موردی که نظر من هست اینه که خب کلا از سری Souls راحت تر به نظر می رسه ولی سختی بازی به نظرم منطقی تر هست، دلیلش هم اینه که توی سری Souls قسمت اعظمی از سختی بازی به دلیل کند بودن کارکتر بازی بود که یه جورایی با داشتن یه Shield جبران می شد ولی بعضی جاها Shield هم کفایت نمی کرد و این سرعت عمل نداشته ی کارکتر بازی، آدم رو زمین گیر می کرد و مثلا اگه همین کارکتر BB رو میزاشتن تو اون سری شاید کلا خیلی راحت تر بود بازی، البته خب از ریشه اونجوری ساخته شده بود ولی در عوض مثلا اگر کارکتر سری سولز رو میزاشتن توی BB بعضی جاها غیر ممکن میشد ...
به نظره من Chalice ها از خوده بازی سختر بود ×_× خیلی میرفت رو اعصاب
BB و DS سیستم مبارزشون واقعا قابل مقایسه نیست . یعنی برایه هر بازی برای خودش طراحی شده ! چون تو DS مثلا Range Attack ها نقشه متفاوتی دارن به نسبته این . برای همین کلا مکانیزم مبارزه ها خیلی متفاوت و خاص طراحی شده . سرعت و response تو دوتا بازی به خاطره همین قضیه متفاوت هست.
اره dodge که تو BB میدی کلا خیلی فرق داره سرعت و ... به نسبت DS .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or