PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
منم بازی رو شروع کردم یه نیم ساعتی رفتم:d اپنینگش که باحاله، شخصی سازی هم مثه همیشه توی سری های سولز خیلی خوبه کلاسمم Violent Past انتخاب کردم عشق سلاح گنده منده و اینا:d اول بازی و اون گرگ و اینا بماند وقتی رسیدم به Central Yarnham گفتم Wow چه طراحیی، واقعاً هم گرافیک و طراحی و فضاسازی محیط خیلی خیلی خوبه یه جوه گرفته داره و با فضای بازی همخونی کامل رو داره. طراحی دشمنا هم تا همین نیمچه ی اول خیلی خیلی خوب بوده به نظرم سیستم مبارزه هم خیلی روون تره و مثل سولزا یکم خشک نیست که منم زیاد خوشم نمیومد در کل خیلی راضیم از سیستم مبارزاتش و اون تبر خوشگلش:d تا اینجا که خیلی خوب بوده مطمئنن در ادامه بهترم میشه:bighug:

پ.ن: یکمم لودینگاش طولانیه:d

اگه آپدیت کرده باشی لودینگ هاش مثل بقیه بازی ها طول میکشه

اینا چین؟
یه سری dungeon هایه random هستن که depth دارن . برای رفتن به dungeon ها یه سری باسها optional تو بازی مثل Blood Starved BEast و ... باید بزنی تا chalice ها مربوط به هر دسته از Dungeon ها رو بگیری. بعد dungeon ها رو فارم میکنی برای material هایه بیشتر جهته باز کردن dungeon هایه level بالاتره . همه هم Boss هایه خاصه خودش رو داره و گاها ایتمهایه خاص . رفتنشون هم اجباری نیست.

اقا این martyr logariu چجوری بزنم؟ بعد اینکه 1/3 خون اش میره حرکاتش تند میشه و با شمشیرش که میکوبه رو زمین عملا نمیشه زدش!
این باس اصلی یا optional ?

دوستان بیشترین دمیج رو کدوم سلاح داره ؟ از کجا باید پیدا کنم؟ سلاح kickhammer چطور سلاحیه؟ ارزش داره اپدیتش کنم؟ در حال حاضر hunter axe دارم سه لول هم ارتقا دادم ولی من عاشق سلاح سنگین با دمیج بالا هستم بهترینشونو بهم معرفی کنید

دوستان بیشترین دمیج رو کدوم سلاح داره ؟ از کجا باید پیدا کنم؟ سلاح kickhammer چطور سلاحیه؟ ارزش داره اپدیتش کنم؟ در حال حاضر hunter axe دارم سه لول هم ارتقا دادم ولی من عاشق سلاح سنگین با دمیج بالا هستم بهترینشونو بهم معرفی کنید

همون hunter axe دمیجش حرف نداره عزیز

Ludwig هم damage بالایی میده وقتی max upgrade کنی . مخصوصا اینکه R2 رو نگه داری !!

اقا این martyr logariu چجوری بزنم؟ بعد اینکه 1/3 خون اش میره حرکاتش تند میشه و با شمشیرش که میکوبه رو زمین عملا نمیشه زدش!
این باس اصلی یا optional ?

وقتی میخواد بهت ضربه بزنه با تفنگ استانش کن زانو میزنه دلو رودشو در بیار 3 4 تا بزنی کارش تمومه

Kirkhammer فوق العاده هست . خودم هم این و هم هانتر اکس رو به صورت موازی اپ کرده بودم. از kirkhammer واسه دشمن های. معمولی و از هانتر اکس هم برای زدن باس ها استفاده میکردم.

کلا kirkhammer تو حالت بلندش که تبدیل به چکش میشه از نظر دمج بی رقیبه اما یه مقدار کندیش بیشتر از سلاح های دیگست.

بعد باس چهارم باید کجا برم؟تمام نقشه رو گشتم جایی پیدا نکردم
اگر Vicer Amelia رو زدی میری میدون پایین دسته راست اونجایی که الفرد بود . پله میخوره پایین میره به سمته Forbidden Forest . از سمته راست Amelia هم میره Witch Abode که لازمه باسش رو حتما برای Rune Workshop بزنی

اگر Vicer Amelia رو زدی میری میدون پایین دسته راست اونجایی که الفرد بود . پله میخوره پایین میره به سمته Forbidden Forest . از سمته راست Amelia هم میره Witch Abode که لازمه باسش رو حتما برای Rune Workshop بزنی

ممنون.witch abode رو قبلا زدم.

یه چیز جالب فهمیدم :دی
امروز یه کارکتر دوم ساختم باهاش بازی رو شروع کردم، رفتم با دست خالی سگه رو کشتم (نیاز نیست زیاد زدش، یه بار R2 رو پر میکنی میزنی، شیرجه میزنه میره تو تخت پشت سرت، دوباره R2 پر میکنی میزنی، دست بجای مشت زدن دست میکنه از تهش قلب دوم سگه :دی رو در میاره سگه میمیره) بعد میرید سنترال مشعل به دست رو میکشید از نرده بون میرید بالا و فانوس رو روشن میکنید میرید هانتر دریم.
و اونجا میبینید که در ورکشاپ بازه و گیفت ها رو میتونید بردارید و با در باز رو به رو بشید :دی

جداً برام سوال بود اگه بجای اینکه سگه منو بکشه، من بکشمش چی میشه و دیدم اینطوری میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or