PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام . الان من henryk(هانتر قدیمی) رو زدم اما لباساش برام توی اون مغازه ای که باید با insight خرید کنی نیومده. باید چی کار کنم ؟

مثل اینکه خیلی ها این مشکل رو دارن. بازی رو آپدیت کردین؟
از این Shop باید بگیرینش:
insight_shop_2.0.jpg

این جناب آقای ویلم که نشسته رو صندلی اگر بکشیم چی میشه ؟!
کلأ خوبه بکشیمش یا نه ؟! چیزی drop نمیکنه ؟!

یه Rune دراپ میکنه.
کشتن یا نکشتنش هیچ تفاوتی نمیکنه.
چون اونکاری رو که می خواست نتوسته انجام بده و الان یه موجود بی مصرف شده.

یکی اینکه قبول میکنید و میکشتون.یکی اینکه refuese میزنید و میکشیدش.یکی دیگه اینه که قبل از refuse زدن حداقل 3 تا از cord ها رو مصرف کنید که پیدا کردن این cord ها هم کار راحتیه و تو بازی باید بدستشون بیارید

داداش این cord هارو از کجا باید پیدا کنم؟من بازی رو دوباره دارم میرم.میخوام اون دوتا پایان رو هم ببینم.

داداش این cord هارو از کجا باید پیدا کنم؟من بازی رو دوباره دارم میرم.میخوام اون دوتا پایان رو هم ببینم.

ابهام داستانی :D
دوستان old yarnham قضیش چیه ؟ من توش دو تا hunter دیدم یکی ظاهرا زن بود یکی مرد قوی بودن یکی دو تا مبارزه کردم دیدم فایده نداره lvl up باید بکنم دیگه نرفتم کنجکاو شدم قضیشو بدونم
اینا باس که نیستن طبیعتا حالا اگه بزنیمشون باز زنده میشن یا مثل باس ها دیگه زنده نمیشن ؟
گیریم زدیمشون نتیجه چی میشه ؟

ابهام داستانی :D
دوستان old yarnham قضیش چیه ؟ من توش دو تا hunter دیدم یکی ظاهرا زن بود یکی مرد قوی بودن یکی دو تا مبارزه کردم دیدم فایده نداره lvl up باید بکنم دیگه نرفتم کنجکاو شدم قضیشو بدونم
اینا باس که نیستن طبیعتا حالا اگه بزنیمشون باز زنده میشن یا مثل باس ها دیگه زنده نمیشن ؟
گیریم زدیمشون نتیجه چی میشه ؟
کلیسا وقتی می بینه همه مردم بیست شدن، شهر رو از دست رفته می بینه و به آتیش می کشه همه جارو ... دیگه از Great Bridge هم مناطق رو قرنطینه می کنه و می گن که کلریک هم برای محافطت از مرز قسمت قرنطینه هست ...
یکی از از این هانتر ها هم که بالای برج هست (Djura) می تونی باهاش اینترکت داشته باشی در صورتی که Dark Beast رو زده باشی ...
اون یکی هم که خب یکی از هانتر های معمولیه که تو بازی می بینی ...
وقتی هم که بزنیشون دیگه زنده نمی شن ...

دوستان ببخشید یه سری قبر تو بازی هست که باید با معجون بسازی قضیش چیه؟!چه فرقی میکنه؟
دانجن ها هستند
یه سایتی هست به اسم پلی استیشن تروفی که کاملا فارسی همینارو توضیح داده
دوستان فکر کنم بدونن ؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or