PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان امروز رسیدم به blood starve beast و کشتمش ولی همچنان دنبال بدست اوردن blunderbuss هستم راهنمایی کنید چطور بدست بیارمش

تو فاضلاب های Central Yharnam، برید پیش اون خوکه کنارش یه جسد هست که وقتی لوتش کنین این اسلحه برای خرید باز میشه.
اسم آیتمی که باید لوت کنید اینه: Saw Hunter Badge

دوستان نرسیده ابتدای پله های vicar amelia سمت راست که بریم میرسیم به دو تا hunter قضیه اونا چیه ؟ اینترکتی چیزی داره ؟

ما هرچی hunter دیدیم کمر به قتلمون بستن حس همنوع دوستی تو این hunter ها مُرده LoL

دوستان نرسیده ابتدای پله های vicar amelia سمت راست که بریم میرسیم به دو تا hunter قضیه اونا چیه ؟ اینترکتی چیزی داره ؟

ما هرچی hunter دیدیم کمر به قتلمون بستن حس همنوع دوستی تو این hunter ها مُرده LoL
بزن بکششون .
زیاد با hunter ها تو بازی به جز Ellen و اون طرف بالا برج تو Old Yarnham حرف نمیزنی .

سلام.
من به Iosefka Clinic رسیدم.اون زن رو هم کشتم.الان باید چیکار کنم؟
برگرد به اونجایی که himweck رو کشتی بعد از پله ها بیا بالا دشمنا رو بکش و برو جلوتر ( به سمت 2تا غول) همینطور که بری جلو صحنه سینماتیک بازی رو میبینی و....

کلا هانتر ها به خاطر استفاده از خون و اون Blood Echo ایی که از کشتن هر موجودی به دست میارن ممکن هست که مجنون بشن، کلا دو سه تا هانتر درست حسابی توی بازی هستن ...
یکی این ایلین هست که خب Hunter of Hunters هست و بحثش جداس ...
یکی هم Djura هست ...
که جالبیش هم اینه که جفتشون می گن ما دیگه رویا نمی بینیم ...

بزن بکششون .
زیاد با hunter ها تو بازی به جز Ellen و اون طرف بالا برج تو Old Yarnham حرف نمیزنی .

کلا هانتر ها به خاطر استفاده از خون و اون Blood Echo ایی که از کشتن هر موجودی به دست میارن ممکن هست که مجنون بشن، کلا دو سه تا هانتر درست حسابی توی بازی هستن ...
یکی این ایلین هست که خب Hunter of Hunters هست و بحثش جداس ...
یکی هم Djura هست ...
که جالبیش هم اینه که جفتشون می گن ما دیگه رویا نمی بینیم ...

پس با این تفاسیل من هر هانتری دیدم بزنم جز Djura و Ellen دیگه درسته ؟
Djura که بالای برج هستش اونو میدونم اما Ellen کجاس ؟
همشونم بدون استثناء یه پا باس فایت هستن ؟ آخه من صرفا با Djura یه بار درگیر شدم خبر از قدرت بقیشون ندارم

پس با این تفاسیل من هر هانتری دیدم بزنم جز Djura و Ellen دیگه درسته ؟
Djura که بالای برج هستش اونو میدونم اما Ellen کجاس ؟
همشونم بدون استثناء یه پا باس فایت هستن ؟ آخه من صرفا با Djura یه بار درگیر شدم خبر از قدرت بقیشون ندارم
ایلین یه خط ماموریتی داره که باید درست دنبال بشه ...
که کلا اگه کاری باهاش نداشته باشی کاری بهت نداره ...
ایلین اوایل بازی توی Central yharnam ی بار می بینیش باهاش حرف میزنی ...
یه بار توی Cathedral Ward میبی نیمش ...
یه بار توی Tomb of Oedon که در حال مبارزه با هنریک هست که باید زنده نگهش دارید ...
و در آخر بعد از زدن Rom توی Grand Cathedral (جایی که Vicar Amelia رو زدید) برون ورودیش، که زخمی شده و باید برید اون هانتر رو که توی همون جایی که Vicar رو زدید بزنید ...

که Quest Line مربوط بهش تکمیل میشه ...
سخت ترین هانتر های بازی هم یکی همین هست که مربوط به خط داستانی ایلین ـه و یکی هم سه تا هانتری هست که کنار لامپ شکسته Unseen Village هستن، با بقیه هانتر ها مشکل چندانی ندارید ...

ایلین یه خط ماموریتی داره که باید درست دنبال بشه ...
که کلا اگه کاری باهاش نداشته باشی کاری بهت نداره ...
ایلین اوایل بازی توی Central yharnam ی بار می بینیش باهاش حرف میزنی ...
یه بار توی Cathedral Ward میبی نیمش ...
یه بار توی Tomb of Oedon که در حال مبارزه با هنریک هست که باید زنده نگهش دارید ...
و در آخر بعد از زدن Rom توی Grand Cathedral (جایی که Vicar Amelia رو زدید) برون ورودیش، که زخمی شده و باید برید اون هانتر رو که توی همون جایی که Vicar رو زدید بزنید ...

که Quest Line مربوط بهش تکمیل میشه ...
سخت ترین هانتر های بازی هم یکی همین هست که مربوط به خط داستانی ایلین ـه و یکی هم سه تا هانتری هست که کنار لامپ شکسته Unseen Village هستن، با بقیه هانتر ها مشکل چندانی ندارید ...

من فقط یه بار توی Cathedral Ward دیدمش بعد از کشتن Vicar Amelia که در کلیسا بودش دیگه تو Central yharnam ندیدمش البته یه گیمپلی از بازی دیدم که طرف تو Central yharnam باهاش برخورد داشت ولی من ندیدمش

من فقط یه بار توی Cathedral Ward دیدمش بعد از کشتن Vicar Amelia که در کلیسا بودش دیگه تو Central yharnam ندیدمش البته یه گیمپلی از بازی دیدم که طرف تو Central yharnam باهاش برخورد داشت ولی من ندیدمش

اگه توی Central Yharnam ندیدینش و باهاش صحبت نکردین مشکلی نداره و می تونی از همون Cathedral Ward شروع کنی Quest Line ـشو ...

دوستان لطفا بفرمایید بعد از کشتن bloo strave beast دقیقا باید کجا برم؟ اون گونی به سرها رو دیدم و اجازه دادم به درک واصلم کنن ولی بازم تو بون فایر قبلی در اومدم نه زندان؟!!! اون کلید 10000 تایی رو هم گرفتم رفتم اون در تو gathal ward رو باز کردم در نهایت رسیدم به یه در که یه یارو ازم با وقاحت تمام پسورد میخواد به یه جای دیگه هم رفتم به اسم healing church رفتم اون بالا باز به یه در خوردم که قفله نمیدونم دیگه کجا برم راستی یه شمشیر گرون به اسم لودوینگ اومده برا خرید دامیجش خوبه ؟ ارزش خرید داره؟

میگم تنها راه واسه لول آپ کردن اینه که یه لول رو چند بار بری؟
چون من واسه لول آپ یه دور مپ رو تر و تمیز میکنم بعد میرم تو Hunter's dream بعد بر میگردم دشمنا دوباره spawn شدن و همین روش رو ادامه میدم.
این کار من درسته؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or