PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان شرمنده اين خودش چندتا فرستاد
خب اسلحه چهجوري اپگريد ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
blood stone ها رو میشه تو بازی فارم کرد . بعد میری Hunters dream تو خونه میشه upgrade کرد دونه دونه .

سختی بازی به شکل غیر منطقی برا من تغییر کرده!!! بنده 4 تا باس اول بازی رو رو تلاش دوم کشتم ولی الان یه جایی هستم تو یه زندانه یه باروهایی هستن گونی خونی رو شونه هاشون هست اینا منو تا الان ده بار کشتن با ایتکه لولم 43 هست با یک یا دو ضربه شون میمیرم اصلا سختی بازی بالانس نیست به نظر من و دوستان دو تا سوال دیگه هم دارم اول اینکه شمشیر لودویگ چرا اینهمه گرونه من بیست هزار تا دادم بالاش ولی بنظرم خیلی تفاوتی با بثیه سلاحها نداره حتی ضعیفتر هم هست دوم اینکه من لودویگ رایفل رو گرفتم ولی نمیتونم انتخایش کنم نیگه یه چیزیرو نداری لطفا بفرمایید چطور استفاده کنم ازش ؟ اون گونی به دوشهای بیشرف رو چکار کنم؟بابا صد رحمت به باسها!!!
اون قسمت رو لازم نیست فعلا بری اگه سخته . بزار سلاحها اینات یکمی قویتر بشه بعد بره. اونا ضربه هاشون خیلی سنگینه ولی توجه کنی خیلی کندن !!! یعنی راخت میشه جاخالی داد
اتفاقا برعکس Ludwig عالیه. حالت معمولیش که سبک و سریع و damage خوبه. حالت بزرگش هم range نسبتا خوبی داره و damage خیلی بالا !!!

یه سوال راجع به پایان بازی
من الان 3 تا Third Umbilical Cord دارم Abandoned Old Workshop،Iosefka و بعد از کشتن Mergo’s Wet Nurse ، آریانا هم بچه اش بدنیا آورده ولی نکشتمش .
اگه من 3 تا Cord را استفاده کنم پایان واقعی را می بینم درسته؟
یعنی اگه آریانا را نکشم مشکلی پیش نمیاد؟
تا زمانی که 3 تا کرد داری مشکلی نیست. بله باید اول مصرف کنی و بعد با gehrman درگیر بشی

سلام
ارمان جان این اولین بازی هست که من تو این سبک بازی میکنم صحبت های شما یخورده گنگه برام
سوالای زیادی دارم اولیش اینه که چجوری این بازی سیو میشه
من فکر میکنم مرحله دوم بازی باشم دیگه کلافم کرده تا میمیرم برمیگرده سر خونه اول
دوم اینکه اسلحه چطوری اپگرید کنم وقتی تو دریم میرم تو خونه یچیزی ازم میخواد که ندارم

خوب من پایان true رو نرفتم ، الان باید دوباره تموم کنم ؟ یه توضیحی در مورد پایان هاش بدین ممنون میشم ، بعدا دوباره تموم میکنم ..

باید از Save بک آپ می گرفتید که نگرفتید

1- تسلیم می شی
2- مباره می کنی و پیروز می شی
3- می ری cord ها رو پیدا می کنی و 3 تاش رو مصرف می کنی و بعدش می ری مبارزه می کنی و پیروز می شی ، بعدش آخرین باس اصلی میاد و اون هم شکست می دی

باید از Save بک آپ می گرفتید که نگرفتید

1- تسلیم می شی
2- مباره می کنی و پیروز می شی
3- می ری cord ها رو پیدا می کنی و 3 تاش رو مصرف می کنی و بعدش می ری مبارزه می کنی و پیروز می شی ، بعدش آخرین باس اصلی میاد و اون هم شکست می دی

باو اینارو میدونم :دی از لحاظ داستانی چی میشه..

باو اینارو میدونم :دی از لحاظ داستانی چی میشه..

1.تسلیم میشی ....پیرمرده مکشتت و بعنوان یک انسان معمولی به زندگی بر میگردی
2.تسلیم نمیشی و پیرمرده رو میکشی که در این صورت جایگزین اون میشی و رو ویلچر میشینی
3. سه تا cord رو مصرف میکنی و تسلیم نمیشی پیرمرده رو میکشی و بعدش هم great one رو میکشی و بعدش خودت بعنوان یه great one زندگی میکنی و تا تکمیل شدنت عروسکه همراهته.
کلا عروسکه نقش خیلی مهمی رو تو هر سه تا پایان ایفا میکنه و دیالوگ های خیلی زیبایی رو میگه

- - -ویرایش - - -

یکی از دوستان لطفا در مورد cord ها و نحوه به دست آوردنشون توضیح بده یا یه لینک بدید که توضیح داده باشه

توضیح کاملشون یه مقدار سخته اگه اینگلیسی بلدی از اینجا بخون
Bloodborne - Trophy Guide and Road Map - PlaystationTrophies.org
اگه نه باید تو این سایت کاربر ویژه بشی
BloodBorne | Trophy Guide & Road Map

آقا Martyr Logarius اختیاری بود:d؟

ویرایش:فهمیدم:dتوضیحات آیتم رو خوندم گفتم شاید تاج رو سرم بذارم اتفاقی بیافته که افتاد:d

این Bloodborne چقد خوبه:d!

آخرین ویرایش:
آقا من رفتم Blood tarved beast هم زدم برگشتم پیش Djura رفتم رو برج انتظار داشتم حرف بزنیم این باز شروع کرد تیر زدن و ... منم دلم نیومد زنده بزارمش :D خلاصه زدمش
ولی این Ellen الان تو حیاط روبروی کلیسای Oedon Chapel هستش همون کلیسا که طرف نشسته میگه هرکیو دیدی بگو اینجا امنه و ... ، میرم پیشش میگه فلان جا نرو من اونجا کار دارم یکم میخنده و ... من خوندم و کلیپ دیدم که این در اون کلیسایی که vicar emilia زدیم میریم Ellen رو روی زمین میبینیم بعدش میریم داخل کلیسا باید اون یکی هانتر رو شکست بدیم این داستانش چیه ؟

آقا شما قبل از زدن Rom وقتی برگردی Tomb of Oedon می بینی با Henryk در گیر شده که باید نجاتش بدی ...
بعد از Rom هم میری همون کلیسا که توسط همون هانتری که مارک شده و قرار بوده ایلین بکشتش زخمی شده و می ری با کشتن اون هانتر ایلین رو نجات می دی دوباره ...

لول نرمالی که باهاش بازی رو تموم کنی چنده؟
اگه نخوای خودتو عذاب بدی از اونطرفم نخوای زیاد دور خودت بچرخی حدود 75 تا 90

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or