He!n3ger
اقا درود و عرض ادب و هلو هاواریو
میخواستم نظرت رو در مورد یک موضوع بپرسم، ببین زیاد دیدم عنوان میکنی بلادبورن ریمیک/مستر اگر دیر عرضه شه مثلا نسل 10، جذابیتش رو از دست میده، راستش من مفهوم حرفت رو خیلی خوب میفهمم به صورت کلی واقعا حرفت درسته (مثلا رزیدنت ایول 5 امروز اگر ریمیک 1 به 1 شه احتمالا اون جذابیت قدیم رو نداره و کپکامم برای همین ریمیک هارو تغییر میده و به روز میکنه، و از طرفی تغییر دادن یک طراحی سولزبورنی ممکنه خوب در نیاد و سیستم بازی به هم بریزه و نتیجتا تغییر دادن ریمیک بلادبورن شاید خیلی عاقلانه نباشه مگر خود میازاکی مثلا بتونه کار رو خوب در بیاره)
تا این جای کار کاملا باهات موافقم،؛ اما مسئله اینجاست که همون ریمیک 1 به 1 ایا واقعا لزوما کهنه میشه تا مثلا 4 سال دیگه؟ ببین برای مقایسه مگه سولزبورن های جدید چه چیزی بیشتر از بلادبورن دارند که امروز بلادبورن نتونه جلوشون قد علم کنه؟ الان مثلا الدن رینگ به جز جهان باز شدن و گسترده شدن گیم پلی، چه چیزی داره که بلادبورن نداره؟ همین جهان باز شدنم که فکر کنم خط قرمز فن ها برای بلادبرون هست پس احتمالا خط میخوره،
پس واقعا، سولزبورن های جدید، مثلا سکیرو یا الدن رینگ یا حتی سولز اصلی بعدی فرام سافور، مگه چی دارند که بر نکات ویژه بلادبورن ونیلا غالب بشه و باعث شه بلادبورن از چشم بیفته؟ میگم بازی های خود فرام چون سولز های تردپارتی که فکر کنم اصلا در حد و اندازه حتی بلادبورن هم نیستند هنوز،
منظورم رو خوب رسوندم؟ میخوام ببینم به نظرت چرا بلادبورن اگر 2028 ریمیک بشه، جز نوستالژی چیزی نخواهد داشت؟
* در مورد دیمنز سولز هم دیدم همین نظر رو داری ولی فکر کنم ماجرای دیمنز سولز کمی فرق داره مثلا طراحی مرحله به شدت ساده ای داره اغلب به دلیل اولین بودن در سری، در حالی که طراحی مرحله بلادبورن فکر کنم از نظر اکثریت بعد سولز 1 بهترین هست،
** و اینکه اگرم بیشتر حالت نوستالژی باشه و این رو ضعف قلمداد کنیم ( به نظر من راستش اینم ضعف نیست و شاید ماهیت ریمیک ساده همین باشه، مثل خیلی از ریمیک های ساده) به نظرت بلوپوینت یا هر استودیوی دیگری یا حتی خود فرام، نمیتونند به سبک کپکام، بازی رو دگرگون و بروز کنند طوری که همچنان همتراز بازی های جدید باشه؟
پیشاپیش با تشکر از همراهی شما