PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
نسخه دوم رو به تیم دوم یا حتی سوم فرام سافتور هم بدن من ترجیهش میدم به ریمیک.
به من یکی تجربه ثابت کرده که این پژوهشهای آماری رو که انجام میدن بالای 95 درصد رنگ واقعی میگیرن.

خیلی خوبه که FS یا تیم مارکتینگ اونها این فکر تو کلشونه.

حالا این میتونه بمب خبری باشه و حتی کنسول سلر نسل بعدی پلی استیشن.

بعد از شونصد ساعت گذراندن در دنیای بلادبورن... انتظارم از Bloodborne 2 :

- ایتم‌هایی که پیدا میکنیم نقش بیشتری در مبارزات و گیم‌پلی داشته باشن، آیتم‌هایی هم باشه که الزامن باید بدست بیاری تا بتونی داستان یا مبارزه‌ای (خصوصا باس‌فایت) رو پیش ببری
-نقش پررنگ‌تر برای blood gemـها
- نقش تاثیرگذار و تعیین کننده برای لباس‌ها در گیم پلی
- سحر و جادو
- سختی بیرحمانه بیشتر >:)

• Like
Reactions: jdepp
مهم تر از همه جهان باز نشه و اون حالت خطی پازل مانند به هم مرتبط مترویدوینیایی سه بعدی رو حفظ کنه...

ریمیک هم هر وقت اومد عالیه خیلی فیلسوف بازی نمیخواد :D ریمیکی که خوب باشه به نسبت دوران خوب هست :D

• Like
Reactions: MyJinx
من بازیو رو ps4 اون موقع بازی کردم ،همون زمانم شاهکار بود همیشه ارزو ریمیکشو داشتم تا رو pc با شبیه ساز اوکی شد بعد ۲ماه سره کله زدن با بیلدای مختلف و هزارو یک جور پچ بلخره واقعا به حالت ریمیک گمونم رسید،
مادهای خیلی خفنی دادن اما ۲ از بزرگترینش یکی ماد ریمستر که بازیو رو اون تموم کردم و دومی که ماکان زحمته معرفیشو کشید که قشنگ بازی گرافیکش میشه در حد ایول ۴ ره ریمیک ،از دستم در رفته نیو گیم پلاسا ولی واقعا من ازین بازی سیر نمیشم .ماده پروجکت بیست واقعا دیوانه وار زیباست :D
پیشنهاد میکنم میکنم رو بیلد 0.6.1 حتما تست کنید ، پچ sfx رو فایلهای param رو حتنا برا کرش و فیکسه افکتا کپی کنید .
ماده ریشید هم bb dream واقعا خفنه میتونید نصب کنید و در نهایت با همچین شاهکاری مواجه میشید :D
حتما و حتما lossless scaling 3.00.2 رو نصب کنید بالای ۱۵۰ فریم هم ازش بگیرید و لحظه به لحظه تو یارنام زندگی کنید .
راستی رزولوشنم من ۹۹ درصد بازی رو 4k گزاشتم و کرش نداشتم . بعضی جاها یه چن مین سره بلاد افکت باید یه قسمتایی رزولوشنو پایین تر بیارید و دوباره برید رو 4k .
IMG_20250220_212425_011.jpg
IMG_20250220_212423_141.jpg
IMG_20250220_212427_081.jpg

آخرین ویرایش:
من بازیو رو ps4 اون موقع بازی کردم ،همون زمانم شاهکار بود همیشه ارزو ریمیکشو داشتم تا رو pc با شبیه ساز اوکی شد بعد ۲ماه سره کله زدن با بیلدای مختلف و هزارو یک جور پچ بلخره واقعا به حالت ریمیک گمونم رسید،
مادهای خیلی خفنی دادن اما ۲ از بزرگترینش یکی ماد ریمستر که بازیو رو اون تموم کردم و دومی که ماکان زحمته معرفیشو کشید که قشنگ بازی گرافیکش میشه در حد ایول ۴ ره ریمیک ،از دستم در رفته نیو گیم پلاسا ولی واقعا من ازین بازی سیر نمیشم .ماده پروجکت بیست واقعا دیوانه وار زیباست :D
پیشنهاد میکنم میکنم رو بیلد 0.6.1 حتما تست کنید ، پچ sfx رو فایلهای param رو حتنا برا کرش و فیکسه افکتا کپی کنید .
ماده ریشید هم bb dream واقعا خفنه میتونید نصب کنید و در نهایت با همچین شاهکاری مواجه میشید :D
حتما و حتما lossless scaling 3.00.2 رو نصب کنید بالای ۱۵۰ فریم هم ازش بگیرید و لحظه به لحظه تو یارنام زندگی کنید .
راستی رزولوشنم من ۹۹ درصد بازی رو 4k گزاشتم و کرش نداشتم . بعضی جاها یه چن مین سره بلاد افکت باید یه قسمتایی رزولوشنو پایین تر بیارید و دوباره برید رو 4k .
View attachment 368117
View attachment 368119
View attachment 368120
میتونی لینک ماد ها رو بزاری ؟ چون به این اسما یه جنتایی هست قاطی میکنم

• Like
Reactions: Nike-90
میتونی لینک ماد ها رو بزاری ؟ چون به این اسما یه جنتایی هست قاطی میکنم
اره حتما فردا با لینک برات میزارم اینجا البته سرچ هم بدی راحته هستا برا sfx سرچ کن تو گوگل all effects fix میاره مادا هم اسمشون روشه همونو سرچ کنی هست ، تو یوتوبم یه سرچ ساده بدی اموزش همشونو میاره تصویری برات
لینک ماد:
PC Remaster Project ریمستر
Bloodborne PC SFX Fix All Effects NO Crashes for INTEL (Ebrietas Fight Crash Fix) فیکس افکتها
Magnum Opus - Project Beast update ماد پروجکت بیست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or