PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من بازی شبیه سازی شده رو دانلود کردم
اجرا هم میشه ولی کلا با دسته نمیتونم بازی کنم چیزهای که لازمه دانلود کنم رو لطف کنین بگین دانلود کنم اضافه کنم بهش و تنظیمات کلی

ShadPS4 | PS4 Emulator

15 صفحست ولی تقریبا تو هر یکی دوصفحه من چندین بار توضیح دادم.
صفحه 14 پست آخر رو بخون کامل دستت میاد ، منظورم اون ویدئوست.

برای توضیحات فارسی هم چندین بار کامل توضیح دادم ، بری عقب تر هست

سلام دوستان من بازی شبیه سازی شده رو دانلود کردم
اجرا هم میشه ولی کلا با دسته نمیتونم بازی کنم چیزهای که لازمه دانلود کنم رو لطف کنین بگین دانلود کنم اضافه کنم بهش و تنظیمات کلی
اگه دسته ات xinput هست، با نرم افزار x360ce ورژن ۳ میتونی به شبیه ساز بشناسونیش.
تنظیمات خاصی هم نمیخواد، فقط پچ ها رو دانلود کن پچ ۶۰ فریم رو بزن.
برای ماد هم تاپیک خود شبیه ساز بچه ها گذاشتن.

سر باس لارنس نیم ساعت داشتم فکر میکردم قبلاً کجا دیدمش :-? بعد که جیغ زد یادم اومد کجا دیدمش :D

جدی انتظار داشتم برای همچین کاراکتر داستانی مهمی حداقل یه باس فایت یونیک داشته باشیم :D

بازی تموم شد، فکر کنم برای dlc بیش از حد لول آپ کرده بودم، آخرین باس ها رو با سه چهار بار تلاش زدم :D
چلیس هم دو سه تاش رو رفتم ولی برای باقی دیگه متریال نداشتم و حوصله فارم کردن هم نداشتم چون احساس کردم بیشتر از این اگه توی چلیس بمونم از بازی زده بشم :-"
در کل تجربه خوبی بود، یه بلادبورن به میازاکی بدهکار بودم که اون هم انجام شد، من برم برای چیزایی که توی بازی دیدم یه دوره تراپی انجام بدم :D

پ.ن: الان یادم اومد یه دری داخل cathedral wall بود که هیچوقت باز نشد:D

پ.ن۲: یه مقاله ای چیزی سراغ دارین که داستان و لور بازی رو توضیح داده باشه؟

بازی تموم شد، فکر کنم برای dlc بیش از حد لول آپ کرده بودم، آخرین باس ها رو با سه چهار بار تلاش زدم :D
چلیس هم دو سه تاش رو رفتم ولی برای باقی دیگه متریال نداشتم و حوصله فارم کردن هم نداشتم چون احساس کردم بیشتر از این اگه توی چلیس بمونم از بازی زده بشم :-"
در کل تجربه خوبی بود، یه بلادبورن به میازاکی بدهکار بودم که اون هم انجام شد، من برم برای چیزایی که توی بازی دیدم یه دوره تراپی انجام بدم :D

مبارکه:-bd
فکر کنم جزو اولین نفرهایی تو ایران باشی که با شبیه ساز تمومش کردی.
تو اینجا که قطعا اولی هستی.

ریشه‌های داستانی بلادبورن رو در این سری ویدیو در یوتوب میتونید ببینید
حتما حتما به هیچ وجه تا بازیو تموم نکردید این ویدیو هارو نبینید تا بعدش با دیدن این ویدیوها پشمی براتون نمونه

• Like
Reactions: jdepp and ce7en44
اون در باز نميشه ولى مشخص شده اونورش ميخوره به محل مبارزه با باس اختيارى اول.
آره الان یادم اومد که اونجا هم همش برام سوال بود و چرا در گذاشتن ولی باز نیست:D
کلا یکی از جذابیت های بازی های میازاکی همین کشف کردن راه های میانبر هست که اکثر بازی های کپی شده ازش ندارن :D
مبارکه:-bd
فکر کنم جزو اولین نفرهایی تو ایران باشی که با شبیه ساز تمومش کردی.
تو اینجا که قطعا اولی هستی.
جدی؟ من فکر میکردم هر کسی توی تاپیک شبیه ساز هست تا حالا تمومش کرده :)) البته اون آخرهای بازی یکمی شبیه ساز اذیت کرد و سر باس ها رم پر میشد و هنگ میکرد یا تکسچرها بهم میریخت و چند بار باید باز و بسته اش میکردم تا صداش درست بشه و اینا در کل نسبت به شبیه ساز پلی ۳ خیلی خیلی خیلی بهتر اجرا میشد. اصلا به خاطر همون تجربه ام با شبیه ساز پلی ۳ من یه ذره دیر شروع کردم چون فکر میکردم سیستمم قطعا نمی‌کشه و آماده هم بودم بعد از شروع بازی با ۵ فریم پاکش کنم ولی برعکس اونقدر فریم خوبی میداد که من پچ ۶۰ میزدم که سرعت بازی کمتر بشه :D
ریشه‌های داستانی بلادبورن رو در این سری ویدیو در یوتوب میتونید ببینید
حتما حتما به هیچ وجه تا بازیو تموم نکردید این ویدیو هارو نبینید تا بعدش با دیدن این ویدیوها پشمی براتون نمونه

دستت درد نکنه :x

راستی فکر کنم یه سری از سلاح های هانترها رو پیدا نکردم، مثلا یکیش شمشیری بود که دشمن آیلین آخر کوئستش داشت، مثل یه کاتانا بود که از جون خودش کم میکرد و بلاد دمیج میداد.

آیا امشب خبری میشه؟
کاش یه پول قلمبه داشتم شرط میبستم

:D
من همش فکر میکردم بلوپوینت داره روی ریمیک کار میکنه.
ولی این شایعات آخر کشتیهام رو غرق کرد.

الان تنها گزینه خود فرام سافتوره که میشه روی اون شرط بست ولی به نظرم خیلی خوشبینانست.

• Like
Reactions: Subject 16
خب منم تونستم چند ساعتی این بازی فوق العاده رو پلی بدم
واقعا خیلی خوبه بخصوص فضاسازی و اون معماری گوتیک خاصی که داره :x فقط چیزی که هست خیلی سخته برای من الان سر باس دوم موندم باقی بازی میخوام چکار کنم !
من همیشه سر بازیهای میازاکی به جز سکیرو عادت داشتم یه کاراکتر غول بسازم با گریت شیلد و یک سلاح سنگین برم تو دل دشمن اما الان این جا خالی دادن خیلی سخت کرده بازی رو برام

• Like
Reactions: ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or