PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بهترين سلاح بازيه به نظرم يجورايي.

واسه خريدنش با يه ترفند ميتونى هزينه ايي نكنى.
اگه abandoned workshop رو پيدا كرده باشى اونجا توى يه صندق يه ست لباس اون عروسكه رو ميگيرى كه ست به درد نخوريه ولى ميتونى حدود ٢٥٠٠٠ هزار تا بلاد اكو بفروشيش و با اين اكو ها شمشير لودويگ رو بخرى :D
اون ست رو من تنم کردم (چرا اینطوری نگاه میکنین؟ کاراکترم مونث هست :D)
شمشیر رو گرفتم، تا لول ۶ هم آپدیتش گردم، حالا نمیدونم اینم آتشی کنم یا اینکه همین فیزیکال استفاده کنم، اون آتش روی بعضی دشمن ها بهتر جواب میده، این یکی رو بعضی دیگه.
تفنگش هم داره، بگیرم یا بلاندرباس بهتره؟
پولش مشکلی نبود، میخواستم اول مطمئن بشم که سلاح خوبی و بعد شروع به خریدن و آپگرید کنم :D
الان خیلی وقته که بلاد اکو از دست ندادم، یه جورایی جاهایی که باس داره خیلی ضایع یه محیط خالی هست، اگه هم غافلگیر بشم زود Alt+f4 میزنم و بعد که وارد بشم بیرون اتاق باس هستم و اول میرم بلاد اکوها رو خرج میکنم و بعد سبک بار میرم سراغ باس :D

ce7en44

شما آنلاین بازی میکنی یا آفلاین؟
من با شبیه ساز میزنم، قاعدتاً اول بازی گزینه آفلاین رو میزنم :D

پ.ن: امروز از هر طرف که رفتم به در بسته خوردم، دیگه رفتم یه نگاه کوچیکی به رود مپ انداختم و جاهای جدید رو کشف کردم. تا اینجا هم فکر کنم دو تا کوئست رو از دست دادم ولی مهم نیست:D

آخرین ویرایش:
ساو کلیور و ساو اسپیر هم سلاح های عالی هستن و تا آخر بازی می تونی باهاشون بری. بنظرم شناور بازی کن. از هر دوتاش استفاده کن تو مراحل مختلف.
پس هنوز درست و حسابی باهاشون رو به رو نشدی. من منظورم kidnapper هاست. (همونایی که یه کیسه رو دوششونه) درست متوجه شدم؟ اگه اینان که خیلی خفنن و بهترین راه کشتنشون هم بنظرم پری هست.

والا دقیق یادم نیست کوئست از دست می دادیم یا نه اما اگه اشتباه نکنم بعد از زدن دارک بیست پارل بازی دچار تغییر می شد پس اگه می خوای قبلش یه چک بکن.
همین کار رو دارم میکنم :D

آره خودشون هستن ولی من معمولا با داج کردن به ساعت یک یا یازده جاخالی میدم، ضرباتش بیش از حد قوی هستن که بخوام برای پری کردن ریسک کنم :D
اون npc که مثل خودمون هانتر بود و یه نیزه و بلاندرباس داشت بیشتر از همه اذیتم کرد. بعدش هم دشمن های اول dlc :D

من چک کردم، فقط کوئست آیلین ظاهراً تحت تاثیر قرار میگیره.

• Like
Reactions: jdepp
همین کار رو دارم میکنم :D

آره خودشون هستن ولی من معمولا با داج کردن به ساعت یک یا یازده جاخالی میدم، ضرباتش بیش از حد قوی هستن که بخوام برای پری کردن ریسک کنم :D
اون npc که مثل خودمون هانتر بود و یه نیزه و بلاندرباس داشت بیشتر از همه اذیتم کرد. بعدش هم دشمن های اول dlc :D

من چک کردم، فقط کوئست آیلین ظاهراً تحت تاثیر قرار میگیره.

بايد معمولا خلاف جهت ضربه داج بدى.
هميشه ساعت ١ و ١١ جواب نميده :D

• Like
Reactions: ce7en44
پسری که تو بلادبورن تفنگ بگیره دستش.... :D #مهره_مار

جدا از شوخی، هرچی خشاب و تیر دارید نگه دارید واسه Lady Maria در برج ساعت واقع در dlc. بهترین تایم شروع dlc هم قبل از باس فایت نهاییه. از لحاظ lore و تایملاین عرض میکنم.

دوستانی که میرن سراغ بازی حتما burial blade رو هم تست بزنن. Move set های زیبایی داره و کلا مکانیزمش زیباست. البته برای من هیچی تو بلادبورن همون saw cleaver اولی نمیشه. توی dlc هم یکی دو نوع ازش هست ولی خب، اصلش چیز دیگریه.

بلادبورن رو ام زیاد ندوئید توش. قدم بزنید احساس هانتر بودن بیشتری بهتون دست میده.

بايد معمولا خلاف جهت ضربه داج بدى.
هميشه ساعت ١ و ١١ جواب نميده :D
امروز یه روش جدید برای زدنش یافتم، با لودیک دو دستی L2 اسپمش میکنم، با دو سه ضربه میمیره :D فقط اینکه دیگه حس بلادبورن نمیده و دارک سولز میشه :D توی دیمن سولز هم نود درصد بازی رو با همین روش و با Dragon Bone Smasherرد کردم :D

• Like
Reactions: jdepp and m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or