PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
فك كنم ميشه خريد نيازى نيست

سه بار خودشو هيل ميكنه نميشه.
ولى با اوگر اگه يه گوش گيرش بندازى ميتونى با صربه L2 شمشير لودويگ قفلش كرد
hunter_axe.jpeg

ایشونم خیلی قوی هست، اگر l1 بزنی و بازش کنی و بعد r2 رو نگه داری که شارژ اتک بشه، رسما همه فن حریفه و بازی رو سوپر ایزی میکنه...

البته من عاشق Saw Cleaver خودمون بودم و بیشتر با ایشون میرفتم، اما Axe هم همیشه دم دستم بود برای همون شارژ اتک و راحت الحلقوم کردن جاهایی که میطلبید...

View attachment 366176

ایشونم خیلی قوی هست، اگر l1 بزنی و بازش کنی و بعد r2 رو نگه داری که شارژ اتک بشه، رسما همه فن حریفه و بازی رو سوپر ایزی میکنه...

البته من عاشق Saw Cleaver خودمون بودم و بیشتر با ایشون میرفتم، اما Axe هم همیشه دم دستم بود برای همون شارژ اتک و راحت الحلقوم کردن جاهایی که میطلبید...

توى اون مورد به خصوص شارژ اتك به كار نميومد
تا ميومد شارژ بشه دو نا تا ضريه ناكار كننده ميزد به آدم :D

من تركيب لباس كلاغى و اون داس گرمن رو خيلى دوس دارم.
خيلى استايل مريضى ميده به شخصيت

چيز خاصى با دوستى با اون نصيبت نميشه.
فقط اگه نكشيش اون مرحله با اون رگبارى كه از بالاى برج ميزنه دهنتو سرويس ميكنه :D
آره دهن سرویس طرف زامبی ها رو گرفته بود، اصلا نذاشت من حرف بزنم :))
اخ اخ من عاشق صدا کردنش بودم وقتی وارد اولد یارنام میشدی که میگفت "هانتتتتترر" و تهدید میکرد که ملت رو اذیت نکنیم... خیلی گویش و لهجه جالبی داشت...

فقط فکر کنم اسلحه اش رو باید برداری اگه میخوای پلت کنی درست یادم باشه... فقط حالا که افتادین نمیدونم میس شده یا نه...

*بلادبورن زمان خودش که خام و بی تجربه تر بودیم معدود باس هاش یکمی جالش داشتند (بازی اصلی) اما الان واقعا اب خوردن هستند، اکثرشون رو که میتونی بری پشتش بزنی یا از موانع محیط کمک بگیری... فقط امیگدالا یک کمی چالش داشت یادمه اونم تو چلیس، اون شهید رو پشت بوم هم پری لازم بود، گرمن و اورفان هم اسون بودن... و همون سگ اتیشی که محمد گفت، همونارم راحت میشه زد، اون عزیزی که اولین رو زده بود تو گرند گتیدرال هم یادمه اگه فاصله ات رو حفظ میکردی و تک تک ضربه میدی اوکی بود... من همین ماه های اخیر یک دور اسپید ران کردم با کرکتر جدید و صفر کیلومتر، واقعا اب خوردن باود بازی... فکر کنم تو 16 ساعت تمومش کردم (اینم تازه کامل اکسپلور کردم وگرنه 6 7 ساعته و حتی خیلی سریع تر میشد اسپید ران کرد...

اون مرتیکه ای که باید دنبال میکردیم میکلاش هم جالب بود و aoe اتک خوبی داشت...

دی ال سی ولی چالش بیشتر بود...
سلاحی ازش نیوفتاد ولی بعد که برگشتم اونجا یه keg داشت که نمیدونم به چه درد میخورد :D

یه سوال: شما هر سری برای فارم کردن هی میرین هانتر دریم و هی برمیگردین؟ یا نه راه حل دیگه ای هم هست؟ بعد اینجا استوس فلاسک نداریم، این بلاد وایل ها یکمی کمیابند :D

• Like
Reactions: MrElectricWizard
سلاحی ازش نیوفتاد ولی بعد که برگشتم اونجا یه keg داشت که نمیدونم به چه درد میخورد :D

فك كنم با اون ميتونى برى از شاپ بازى اسلحشو بخرى.

یه سوال: شما هر سری برای فارم کردن هی میرین هانتر دریم و هی برمیگردین؟ یا نه راه حل دیگه ای هم هست؟ بعد اینجا استوس فلاسک نداریم، این بلاد وایل ها یکمی کمیابند :D

اره متاسفانه بايد هى برى اونجا.
بلاد وايل ها رو ميتونى از غولا فارم كنى ولى به نظرم هر دفعه كه اپگريد ميكنى خودتو ته مونده اكو ها رو برو بلاد وايل بخر

اخ اخ من عاشق صدا کردنش بودم وقتی وارد اولد یارنام میشدی که میگفت "هانتتتتترر" و تهدید میکرد که ملت رو اذیت نکنیم... خیلی گویش و لهجه جالبی داشت...

فقط فکر کنم اسلحه اش رو باید برداری اگه میخوای پلت کنی درست یادم باشه... فقط حالا که افتادین نمیدونم میس شده یا نه...

*بلادبورن زمان خودش که خام و بی تجربه تر بودیم معدود باس هاش یکمی جالش داشتند (بازی اصلی) اما الان واقعا اب خوردن هستند، اکثرشون رو که میتونی بری پشتش بزنی یا از موانع محیط کمک بگیری... فقط امیگدالا یک کمی چالش داشت یادمه اونم تو چلیس، اون شهید رو پشت بوم هم پری لازم بود، گرمن و اورفان هم اسون بودن... و همون سگ اتیشی که محمد گفت، همونارم راحت میشه زد، اون عزیزی که اولین رو زده بود تو گرند گتیدرال هم یادمه اگه فاصله ات رو حفظ میکردی و تک تک ضربه میدی اوکی بود... من همین ماه های اخیر یک دور اسپید ران کردم با کرکتر جدید و صفر کیلومتر، واقعا اب خوردن باود بازی... فکر کنم تو 16 ساعت تمومش کردم (اینم تازه کامل اکسپلور کردم وگرنه 6 7 ساعته و حتی خیلی سریع تر میشد اسپید ران کرد...

اون مرتیکه ای که باید دنبال میکردیم میکلاش هم جالب بود و aoe اتک خوبی داشت...

دی ال سی ولی چالش بیشتر بود...
کلا الدن رینگ و سکیرو (البته سکیرو برا خیلیا از همه راحت تر بوده بخاطر سیستم پری) یکاری کردن که همه بازیای قبلی فرام باساش راحت باشه. از اونور NPCها و انمی های رده بالا همچنان اذیت میکنن (سر NPC بلادبورن که داخل کلیسا یه همچین جایی بود تابستونی قشنگ تحقیر شدم! و جالبه یادم نمیاد بار اول همچین بلایی سرم اومده باشه!). باسای دارک سولزها/دیمنز سولز که دیگه بدتر شوخین. البته بجز دارک ۲ که راه رسیدن به باساش یپا سکیروئه خودش :D
خدا بازی بعدیشونو بخیر کنه میایم میگیم سکیرو راحته. سر DLC الدنم کم زجرمون نداد البته.

کلا الدن رینگ و سکیرو (البته سکیرو برا خیلیا از همه راحت تر بوده بخاطر سیستم پری) یکاری کردن که همه بازیای قبلی فرام باساش راحت باشه. از اونور NPCها و انمی های رده بالا همچنان اذیت میکنن (سر NPC بلادبورن که داخل کلیسا یه همچین جایی بود تابستونی قشنگ تحقیر شدم! و جالبه یادم نمیاد بار اول همچین بلایی سرم اومده باشه!). باسای دارک سولزها/دیمنز سولز که دیگه بدتر شوخین. البته بجز دارک ۲ که راه رسیدن به باساش یپا سکیروئه خودش :D
خدا بازی بعدیشونو بخیر کنه میایم میگیم سکیرو راحته. سر DLC الدنم کم زجرمون نداد البته.
دقیقا اگه با بیلد OP کسی بازی نکنه باس های الدن رینگ سرعتی ترین و سخت ترین باس های سری سولزبورن حساب می شن. بنظر من حتی سخت تر از سکیرو. چون سکیرو پری رو یاد بگیری تمومه. بعد اینا که می ری سراغ قدیمی ها عملا باس ها خیلی آسونن.

توى اون مورد به خصوص شارژ اتك به كار نميومد
تا ميومد شارژ بشه دو نا تا ضريه ناكار كننده ميزد به آدم :D

من تركيب لباس كلاغى و اون داس گرمن رو خيلى دوس دارم.
خيلى استايل مريضى ميده به شخصيت
بنظرم بهترین سلاح بازی سلاح ماریا بود. یعنی Rakuyo.
یه Double sword وحشی و سریع که همه رو سه سوته از بین میبرد.(مخصوصا دشمنای سریع و npc) سلاحایی مثه تبر یا داس گرمن برای دشمنای سنگینتر و کندتر مناسب بود.

.

• Like
Reactions: MrElectricWizard
یک راه دیگه هم داری،

میتونی وقتی فارمت تموم شد، با ایشون:

the-bold-is-used-to-describe-hunter-or-mark-how-do-you-v0-g3lh6itx85nb1.jpeg

فست ترول کنی به اخرین لامپی که بهش دست زدی، نتیجه: هم انمی هایی که کشتی رسپاون میشند، هم اگر از قبل بلاد وایال فارم کرده باشی و تو اینونتوری ورکشاپ (داخل هانتر دریم) به اندازه کافی داشته باشی، وقتی فست ترول میکنی بلاد وایال هاتم شارژ میشه...

یعنی: اینطوری هم لازم نیست دیگه تا لامپ عقب گرد کنی و بعدش بری هانتر دریم و دوباره برگردی به داخل بازی (و کل این فرایند رو دور میزنی) و در عین حال هم انمی ها دوباره رسپاون میشند هم بلاد اکوت حفظ میشه هم بلاد وایالت شارژ میشه...

در واقع اینطوری هرچقدر که دلت بخواد میتونی سریع فارم کنی، مخصوصا اگر لامپ هم نزدیک باشه که دیگه خیلی کارت سریع میشه، کل فرایند رفتن به هانترز دریم هم دور میزنی...

*دیگه فقط بعد این باید برای ریپیر کردن اسلحه و خرج کردن بلاد اکو، بری هانتر دریم... خیلی هم کش نده که بلاد اکوت زیاد بشه چون ریسک از دست رفتنش هم هست... چه میلیون ها بلاد اکو که ما سر طمع نرفتن به هانتر دریم و هی فست ترول هی فست ترول و یهو دوبار مردن پشت هم بدون گرفتن بلاد اکو های افتاده رو زمین.. از دست دادیم :D

*اکثر سولزبورن ها همچین مکانیسمی دارند...

*ایشون رو میتونی از فروشگاه داخل هانترزدریم بخری قیمت کمی هم داره...

*فقط شارژ بلاد وایال رو مطمئن نیستم ممکنه مجبور باشی بری هانترز دریم، ولی تا جای که یادمه اگه تو اینونتوری ورکشاپ داشته باشی، ایشونم بعد فست ترول ریلود میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or