PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
کی رو میگید؟ npc سخت ندیدم من

تو باس ها هم اکثرشون با معیار بقیه باس ها سخت بودن ولی باسی که از میانگین بازیهای سولز بورن سخت تر باشه 2..3 تا باس dlc بود فقط

.
همون هانتری که توی Grand Cathedral بود. آیلین رو زده بود لت و پار کرده بود

باس های DLC هم هیچکدوم منو اذیت نکردن تقریبا همه رو همون بار اول زدم فقط یکی دو تا باس توی دانجن ها بودن که یکم اذیت کردن

ولی اون Darkbeast Paarl خیلی اذیتم کرد با اینکه جایی کسی نگفته اصلا باس سختیه. نمیدونم چرا اینجوری شده بودم نمیتونستم بزنم اصلا :D

باس های DLC هم هیچکدوم منو اذیت نکردن تقریبا همه رو همون بار اول زدم فقط یکی دو تا باس توی دانجن ها بودن که یکم اذیت کردن

ولی اون Darkbeast Paarl خیلی اذیتم کرد با اینکه جایی کسی نگفته اصلا باس سختیه. نمیدونم چرا اینجوری شده بودم نمیتونستم بزنم اصلا :D
یعنی ایشون رو دفعه اول زدی
Orphan Of Kos

شخصا منو فقط اين سه تا اذيت كردن:

-يتيم واژن (orphan of kos)
-نواده تومارويي گور به گور (تو دانجن)
-اون npc كذايي كه اسمش يادم رفته

آميگدالا هم اولين دفعه كه نميدونستم دستاش هم حساسه و فك ميكردم شايد فقط به سرش ضربه بزنيم هم اذيت كرد ولى بعد راحت شد.

از اون نظر مشکلی نیست چون این سری تصمیم گرفتم با NPC ها روابط حسنه داشته باشم :D

بخشى از يه كوئست محسوب ميشه و دست خودت نيست :D

اون سگ آتیشی توی دانجن ها یکی از مزخرف ترین باس های گیمینگ در عمرم است. خیلی چیز دهن سرویسی بود.:|

من چون اونو قبل مبارزه اخر بازى رفتم سراغش زياد اذيتم نكرد.
زيادى op شده بودم :D

ها اره سخت بود ولی تو بار سوم چهارم زدمش.

ولی مثلا تو باس لودویگ بارها مردم :D ....تو اون فضای کوچیک هی منو له میکرد.

.

من دیدم کسی به این نجاست باس Laurence اشاره‌ای نکرده، گفتم خودم بیام از این جانور صحبت کنم که چطور چند روز منو دیونه کرد، مخصوصا فاز دومش . هنوز اون جیغ‌های هیستریکی‌ش تو گوشمِ:Neutral:

يه فارمى بود ميرفتى توى يه دانجن همون دم ورودى وايمستادى ٩٠ هزار تا بلاد اكو ميداد.
كسى كد اون فالس دانجن رو نداره؟ :D
90k ؟! 😐
میخای فارم کنی اون ۳تا خوک قبل Mergo's loft middle با رون مناسب میتونی میلیونی بلاداکو دشت کنی

90k ؟! 😐
میخای فارم کنی اون ۳تا خوک قبل Mergo's loft middle با رون مناسب میتونی میلیونی بلاداکو دشت کنی

اينى كه ميگم هيچ كارى نميكنى
در عرض ٣٠ ثانيه بدون رون خاصى ٩٠ هزار تا ميگيرى.
با ٣ تا رون moon ميتونى تا ١٤٠ هزار تام بگيرى هر نوبت.
خيلى راحت تر از دست كردن تو ماتحت ٣ تا خوكه :D

یکی از این npc های نامرد رو دیدم، بعد از اینکه چندین بار من رو کشت (و البته ۲۰ هزار سول هم ازم سوزوند :( ) آغوش در آغوش همدیگه از برج پریدیم پایین. بعد رفتم توی ویکی در موردش خوندم و مثل اینکه میشد با همدیگه دوست باشیم :|

یکی از این npc های نامرد رو دیدم، بعد از اینکه چندین بار من رو کشت (و البته ۲۰ هزار سول هم ازم سوزوند :( ) آغوش در آغوش همدیگه از برج پریدیم پایین. بعد رفتم توی ویکی در موردش خوندم و مثل اینکه میشد با همدیگه دوست باشیم :|

چيز خاصى با دوستى با اون نصيبت نميشه.
فقط اگه نكشيش اون مرحله با اون رگبارى كه از بالاى برج ميزنه دهنتو سرويس ميكنه :D

• Like
Reactions: ce7en44
اخ اخ من عاشق صدا کردنش بودم وقتی وارد اولد یارنام میشدی که میگفت "هانتتتتترر" و تهدید میکرد که ملت رو اذیت نکنیم... خیلی گویش و لهجه جالبی داشت...

فقط فکر کنم اسلحه اش رو باید برداری اگه میخوای پلت کنی درست یادم باشه... فقط حالا که افتادین نمیدونم میس شده یا نه...

*بلادبورن زمان خودش که خام و بی تجربه تر بودیم معدود باس هاش یکمی جالش داشتند (بازی اصلی) اما الان واقعا اب خوردن هستند، اکثرشون رو که میتونی بری پشتش بزنی یا از موانع محیط کمک بگیری... فقط امیگدالا یک کمی چالش داشت یادمه اونم تو چلیس، اون شهید رو پشت بوم هم پری لازم بود، گرمن و اورفان هم اسون بودن... و همون سگ اتیشی که محمد گفت، همونارم راحت میشه زد، اون عزیزی که اولین رو زده بود تو گرند گتیدرال هم یادمه اگه فاصله ات رو حفظ میکردی و تک تک ضربه میدی اوکی بود... من همین ماه های اخیر یک دور اسپید ران کردم با کرکتر جدید و صفر کیلومتر، واقعا اب خوردن باود بازی... فکر کنم تو 16 ساعت تمومش کردم (اینم تازه کامل اکسپلور کردم وگرنه 6 7 ساعته و حتی خیلی سریع تر میشد اسپید ران کرد...

اون مرتیکه ای که باید دنبال میکردیم میکلاش هم جالب بود و aoe اتک خوبی داشت...

دی ال سی ولی چالش بیشتر بود...

آخرین ویرایش:
فقط فکر کنم اسلحه اش رو باید برداری اگه میخوای پلت کنی درست یادم باشه... فقط حالا که افتادین نمیدونم میس شده یا نه...

فك كنم ميشه خريد نيازى نيست

فاصله ات رو حفظ میکردی و تک تک ضربه میدی اوکی بود

سه بار خودشو هيل ميكنه نميشه.
ولى با اوگر اگه يه گوش گيرش بندازى ميتونى با صربه L2 شمشير لودويگ قفلش كرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or