PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان برای بدست اوردن bloodstone chunk چه راهی هست ؟ الان saw celever رو خیلی اپگرید کردم برای بیشتر شدن نیاز به chunk هست . چه نوع دشمنی باید کشت که هز اینا بده؟

دوستان برای بدست اوردن bloodstone chunk چه راهی هست ؟ الان saw celever رو خیلی اپگرید کردم برای بیشتر شدن نیاز به chunk هست . چه نوع دشمنی باید کشت که هز اینا بده؟

اگر باس The One Reborn رو کشته باشی میتونی با 30 تا insight بخری (البته شخصا میگم این کار رو نکنی بهتره) گرگهای Unseen Village دراپ میکنن و همچنین گرگهای Upper Cathedral Ward. اون غول بزرگ توی طبقه بالایی کتابخونه هم دراپ کرده برای من. بجز اینا توی Unseen Village و همچنین Nightmare of Mensis بعضی جاها هستن.

ویرایش: کتابخونه منظورم اونجاست که کلی از این موجود سفید، کندها هستن که آب بالا میارن و کلاه فارغ التحصیلی سرشونه :d اگر هنوز نرسیده باشی شاید فکر کنی دارم پرت و پلا میگم ولی وجود داره. :d توی قبر آخر یا یکی مونده به آخره اگر اشتباه نکنم.

اگر باس The One Reborn رو کشته باشی میتونی با 30 تا insight بخری (البته شخصا میگم این کار رو نکنی بهتره) گرگهای Unseen Village دراپ میکنن و همچنین گرگهای Upper Cathedral Ward. اون غول بزرگ توی طبقه بالایی کتابخونه هم دراپ کرده برای من. بجز اینا توی Unseen Village و همچنین Nightmare of Mensis بعضی جاها هستن.

ویرایش: کتابخونه منظورم اونجاست که کلی از این موجود سفید، کندها هستن که آب بالا میارن و کلاه فارغ التحصیلی سرشونه :d اگر هنوز نرسیده باشی شاید فکر کنی دارم پرت و پلا میگم ولی وجود داره. :d توی قبر آخر یا یکی مونده به آخره اگر اشتباه نکنم.
شما که اطلاعاتت خوبه بگو Bloodstone Rock کجا میشه پیدا کرد؟ :d

تو بازی هست عزیزم تو دریم باشه چطور گرگا دنبالت میان :دی
ببین روی پل هستن گرگا درست ؟ یه کالسکه کنارشون هست اگه از گرگا عبور کنی چند متر جلو تر از کالسکه سمت چپ پله میخوره میره پایین که سر پله ها یه نفرم وایساده اون پله ها رو بری پایین میری تو خونه ای که ما میگیم

پس نباید درگیر بشم با گرگا و از پیششون در برم برم توی خونه که میگی .... آره ؟

شما که اطلاعاتت خوبه بگو Bloodstone Rock کجا میشه پیدا کرد؟ :d

گرفتن Blood Rock یه خورده سخته :d و همچنین قویترین Moon Rune بازی یه خورده پیچیدن مخصوصا توضیح دادنش. خودم ویدیو نگاه کردم تا تونستم پیداش کنم بهتره تو هم همین کار رو بکنی. :d

اول باید اون باس رو بکشی که یه قفس رو سرشه و همش teleport میکنه اینور اونور. اگر میتونی این رو بخون (اگر انگلیسیت خوب نیست بگو برات ترجمه کنم) این ساده ترین راهه اگر اشتباه نکنم.

To get to this item, spawn at the Mensis: Middle Loft lantern from after killing Micolash, Host of the Nightmare, head outside, up 2 flights of stairs, and get into the bird cage elevator. During descent, there is a window you can jump into from the elevator
From this point, run across the bridge with the 3 Winter Lanturns using the skull-rocks to avoid Frenzy. Run past the spiders, descend the stairs, and pull the lever on the balcony, triggering a cutscene. After the cutscene, turn around and drop down into a hole on your right. After dropping down the hole, (if you also want to collect the Choir Bell item, keep in mind there is another Winter Lanturn near the chest, then run across beams connecting the gap in that room and open the chest containing the Choir Bell item) run outside, collect all the items, drop down into the collapsed tower on the bridge (avoiding the bottomless pit in the center of the room) and there is a body holding the item

گرفتن Blood Rock یه خورده سخته :d و همچنین قویترین Moon Rune بازی یه خورده پیچیدن مخصوصا توضیح دادنش. خودم ویدیو نگاه کردم تا تونستم پیداش کنم بهتره تو هم همین کار رو بکنی. :d

اول باید اون باس رو بکشی که یه قفس رو سرشه و همش teleport میکنه اینور اونور. اگر میتونی این رو بخون (اگر انگلیسیت خوب نیست بگو برات ترجمه کنم) این ساده ترین راهه اگر اشتباه نکنم.
اهااا دمت گرم حله! من هنوز به micolash نرسیدم :d

اهااا دمت گرم حله! من هنوز به micolash نرسیدم :d

نکته امیدوار کننده Blood Rock یه دونه بیشتر احتیاج نداری چون بعد از اون دیگه نمیشه آپگرید کرد. :d

پس نباید درگیر بشم با گرگا و از پیششون در برم برم توی خونه که میگی .... آره ؟

اینجوری هم میشه رفت. بعد از اینکه رفتی توی خونه برو اون دری که توی اون پستم گفته بودم رو باز کن. اونطوری کارت خیلی آسونتر میشه.

Blood Rock از ملزومات هست چون اگر قصد پلات کردن دارید، آیتم Living String رو باید داشته باشید که مسیر رسیدن بهش پیش نیازش یه اهرمی هست در راه رسیدن به Blood Rock ...

Blood Rock از ملزومات هست چون اگر قصد پلات کردن دارید، آیتم Living String رو باید داشته باشید که مسیر رسیدن بهش پیش نیازش یه اهرمی هست در راه رسیدن به Blood Rock ...

من این رو نمیدونستم ! پیش Mother Brain رفتم ازش Moon Rune رو گرفتم ولی نکشتمش :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or