PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان در مورد سبک بازی ...الان منی که به سبک سری Darksider علاقه مندم و کلا گیم پلی این بازی رو دوست دارم و چندین بار تمومش کردم ایا با این توصبف از BB خوشم میاد ؟؟ یعنی از نظر سختی نسبت به سری Darksider چطوره ؟؟ ( از این جهت سوال کردم که هر دو تقریبا شبیه هم هستن و RPG هستن )
ممنون

دور نما رو باش انصافا! به قول تائل، الله اکبر چیه این:d
کلا فضاساری بازی فوق القعاده هست. از قسمتهای جلوتر عکس نزاشتم ... فضاسازی بازی رو خیلی مثال زدنی در اوردن ! یعنی از نزدیک به سمته دور و perspective اش نگاه میکنی میزانه جزییاتی که توش به کار رفته واقعا بالاست. برای مدل سازی و composition و ایناش خیلی زحمت کشیدن

ناز بشه کاراکتر شما:d
با اینکه گرافیک فنی بالا نیست اصلا ولی جو و گرافیک هنریش کاری کرده
بیشتر از هر بازی که تا الان عرضه شه گرافیکش بیشتر به دل بشینه :x
×_× نمیدونم چرا این قدر لاغر مردنی در اومد D:
ولی از امد اینطوری کردن انگاری ×_× که حسه ضعیف بودن رو بده ×_×
اتفاقا بالاست .. توی حرکت باید ببینی. میزانه dynamic light ها و کلا جزییات و تخریب پذیری و ... بالاست. واقعا زیبا در اوردن . بخشه هنریش که شاهکاره

تا اینجا که بازی کردن بهترین چیزی که دیدم این هست که به نسبت DS اینا مبارزات فوق القعاده tactical و زیباتر شده ! توجه به میزانه استفاده stamina خیلی بیشتر از DS اهمیت داره و کلا توی attack - counter attack خلاصه میشه که خیلی بازی رو درگیر کننده کرده ^_^
دسشون درد نکنه ! gameplay فوق القعاده هست
به نظرم خیلی از DS1-2 و demon S بهتره ! خیلی

عکس های بچه ها رو دیدم.جمعش کنین بابا.گور پدر سختی.باید این بازی رو خرید.اتمسفرش رو نگاه کنید.سختی دلیل قانع کننده ای واسه نخریدنش هست. این بازی رو باید خرید و چشم ادم 8 تا باید تمومش کرد. باید یکمی به خودمون سختی بدیم.
من به عنوان سرگروه راحت طلبان و تنبلان ، اعلام میکنم خرید این بازی به هر ps4 داری واجب هست.
از الان ببینم کسی این بازی تو لیست بازیهاش نیست بلافاصله report میشه)x برین بخرین حالش رو ببرین
این عکس رو ببینین:
gcx6vsvx82fqbndmprzh.jpg

من تو خواب همچین چیزی رو میدیدم

ما هم بازیرو امروز خریداری کردیم و احتمال زیاد فردا در جمع دوستان خواهم بود :d
می تونم بگم 80-90% دلیل من برای خرید کنسول PS4 همین بازی بود و از همون لحظه ای که تصاویر و محیط بازی رو دیدم به شدت عاشقش شدم و از اونجایی که بازی های سخت رو من خیلی بیشتر از بازی های دیگه دوست دارم و Dark Souls رو هم به شدت دوست داشتم، الان یه حس خیلی توپی به این بازی دارم و بی صبرانه منتظر فردا هستم :d

در رابطه با حرف اولت بگم كه بازي ساز هايي هستن كه براي فروش بيشتر و پول پارو كردن بازي رو مثل هزاران بازي كه هر ساله مياد اسون نميسازن و براشون هم اهميتي نداره كه چرا بعضي ها ميان از سختي بازي شون ايراد ميگيرن در عوض طرفدار هاي خاص خودشون رو دارن و اين خاص بودن بازيشون رو با پول عوض نميكنن
اما بخش دوم حرفت رو قبول دارم بايد براي بازي يه بخش درجه سختي ميزاشتن !

من به جاش جواب سوالت رو میدم ،اگر بازی آسون بشه کلا تبدیل به یک عنوان مسخره میشه چون اصولا این بازی بر پایه گیمپلی و استراتژی ساخته شده و نه داستان و گرافیک ، پس باید سخت باشه که بازیکن در دنیای بازی و گیم پلی غرق بشه، چون لذت بردن از این بازی زمانی اتفاق میوفته که شما با تمرکز بالا به انجامش بپردازید چون در غیر این صورت You Will Die امیدوارم جوابتون رو داده باشم

عکس های بچه ها رو دیدم.جمعش کنین بابا.گور پدر سختی.باید این بازی رو خرید.اتمسفرش رو نگاه کنید.سختی دلیل قانع کننده ای واسه نخریدنش هست. این بازی رو باید خرید و چشم ادم 8 تا باید تمومش کرد. باید یکمی به خودمون سختی بدیم.
من به عنوان سرگروه راحت طلبان و تنبلان ، اعلام میکنم خرید این بازی به هر ps4 داری واجب هست.
از الان ببینم کسی این بازی تو لیست بازیهاش نیست بلافاصله report میشه)x برین بخرین حالش رو ببرین
این عکس رو ببینین:
gcx6vsvx82fqbndmprzh.jpg

من تو خواب همچین چیزی رو میدیدم
دانیال این همه عکس ناب از بازی هست تو با این عکس هایپ شدی:|:d
داشتم بازی یه نفرو در twitch میدیدم اینقدر غرق بازی شده بودم که سر برداشتم یه ساعت گذشته بود.حیف من از اون پولدارای خفن نیستم و تا دوماه دیگه نمیتونم بازیش کنم.در طول این یه سالم با مدیریت پولام تونستم با فرزند پر خرجم(ps4) بسازم و دوام بیارم.:d

آخرین ویرایش:
دوستانی که بازی کردن میدونن قضیه این blood echo چیه؟؟؟
بعد اینکه میمیری یه بار میای میبینی رو زمین. یه بار میای میبینی نیست! یه بار میای میبینی رفته تو جلد یکی از دشمنا (همونایی که چشاشون آبی میشه! ) !!!
مثل دارک سولز نیست که همش رو زمین بمونه!

دوستانی که بازی کردن میدونن قضیه این blood echo چیه؟؟؟
بعد اینکه میمیری یه بار میای میبینی رو زمین. یه بار میای میبینی نیست! یه بار میای میبینی رفته تو جلد یکی از دشمنا (همونایی که چشاشون آبی میشه! ) !!!
مثل دارک سولز نیست که همش رو زمین بمونه!
Blood echoes حکم پول دارن برای خرید آیتم، آپگرید کردن شخصیت و از اینجور چیزا.
وقتی میمیری 2 حالت داره، یا همون جایی که دفعه ی قبل مردی دراپ میشه و میری کالکتش میکنی، یا یکی از دشمنا که چشمشون آبی ـه ورداشتنش که میکشیشون و دوباره کالکتش میکنی. حالا این وسط بین مردن تا کالکت کردن اگه بمیری دیگه کلاً نمیتونی blood echoe ـیی که داشتی میرفتی کالکت کنی رو بدست بیاری.

سخته . واقعا سخته خداییش . امشب نشستم گفتم 1 ساعت برم ببینم از چه قراره . تا سر باس اول رفتم ولی مگه میشه این باسه رو زد ؟ بدبختی اینه اگر BLOOD VIAL استفاده کنی بعد بمیری همه دشمنا که زنده میشن هیچ . همه BLOOD ECHOS ها که میپره هیچ . BLOOD VIAL ها هم رست نمشن . برای بدست اوردنش هم باید باز بشینی NPC بزنی . خدایاااا :دی
یعنی دمارم در اومد . 3 بار مرحله اولو از اول تا اخر رفتم باز سره باسه مردم . وقتی هم بخوای بدوی بری پیش باس که ماشالا . نه حالی میده نه BLOOD VIAL و نه BLOOD ECHOS یی .
من الان چه غلطی بکنوم ؟ :دی
کسی میدونه قلق این باسا و ایناش چیه ؟ دقیقا باید چطوری این بازی رو تموم کرد اصلا ؟ :دی
توبه توبه :دی

سخته . واقعا سخته خداییش . امشب نشستم گفتم 1 ساعت برم ببینم از چه قراره . تا سر باس اول رفتم ولی مگه میشه این باسه رو زد ؟ بدبختی اینه اگر BLOOD VIAL استفاده کنی بعد بمیری همه دشمنا که زنده میشن هیچ . همه BLOOD ECHOS ها که میپره هیچ . BLOOD VIAL ها هم رست نمشن . برای بدست اوردنش هم باید باز بشینی NPC بزنی . خدایاااا :دی
یعنی دمارم در اومد . 3 بار مرحله اولو از اول تا اخر رفتم باز سره باسه مردم . وقتی هم بخوای بدوی بری پیش باس که ماشالا . نه حالی میده نه BLOOD VIAL و نه BLOOD ECHOS یی .
من الان چه غلطی بکنوم ؟ :دی
کسی میدونه قلق این باسا و ایناش چیه ؟ دقیقا باید چطوری این بازی رو تموم کرد اصلا ؟ :دی
توبه توبه :دی
باید جا خالی دادن رو حرفه ای بشی فقط و همیشه منتظر باشی که یک ضربه به سمتت بیاد و بعد از جا خالی دادن و اینکه دیدی تا چند لحظه فرصت حمله داری، اینکار رو بکنی و دوباره همین داستان رو تکرار بکنی!
تازه تو این بازی بهتر شده، میشه Potion های جون پور کن رو خیلی سریع استفاده کرد ولی تو Dark Souls واقعا خیلی عذاب بود تا یک فرصت برای خوردن یکیش رو بدست بیاری!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or