PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من اکانتم ریجن یک هست...کسی می دونه اگه ریجن 2 بازی رو بگیرم چه مشکلاتی برام پیش میاد....خواهشن سریع جواب بدین....
هیچ مشکلی.
فقط خواستی بعدا DLC بخری باید یه اکانت ریجن 2 بسازی از اونجا بخری. میتونی رو اکانت خودت بازی کنی.

من اکانت پلاسم ریجن یک هست....یه اکانت ریجن 2 دارم که پلاس نیست...میتونم با ریجن 2 dlc بخرم و تو ریجن 1 اون dlc ها رو داشته باشم؟؟؟؟
تو مولتی بازی کردنم مشکلی پیدا نمیشه؟؟؟ممنون اگه راهنمایی کنین

من اکانتم ریجن یک هست...کسی می دونه اگه ریجن 2 بازی رو بگیرم چه مشکلاتی برام پیش میاد....خواهشن سریع جواب بدین....

خیلی ممنون از سوالت چون منم مشکل دارم چون دستگام ریجن 2 ژاپنه ولی اکانت امریکا ساختم برای psn امریکا حالا سر این مشکل دارم که ایا میتونم ریجن های دیگرو توی اکانته امریکا آنلاین بازی کنم یا براشون dlc بخرم لطفا یکی از دوستان که حرفه ای هست ج بده دمتون گرم

البته انلاینو میدونم که میشه ولی سره dlc ها یکم نگرانم چون تو ایران که فقط گیفتهای امریکا و اروپا برای خرید هست

من اکانت پلاسم ریجن یک هست....یه اکانت ریجن 2 دارم که پلاس نیست...میتونم با ریجن 2 dlc بخرم و تو ریجن 1 اون dlc ها رو داشته باشم؟؟؟؟
تو مولتی بازی کردنم مشکلی پیدا نمیشه؟؟؟ممنون اگه راهنمایی کنین
بله میتونی. فقط کافیه اکانت ریجن 2 روی سیستمت پرایمری باشه.
نه مشکلی نداره.

- - -ویرایش - - -

خیلی ممنون از سوالت چون منم مشکل دارم چون دستگام ریجن 2 ژاپنه ولی اکانت امریکا ساختم برای psn امریکا حالا سر این مشکل دارم که ایا میتونم ریجن های دیگرو توی اکانته امریکا آنلاین بازی کنم یا براشون dlc بخرم لطفا یکی از دوستان که حرفه ای هست ج بده دمتون گرم
ps4 زیجن لاک نداره. تنها محدودیت اینه که بازی و DLC باید ریجنشون با هم یکی باشه!
البته پیشنهاد میکنم بازی ریجن 3 نخری چون برای خرید دی ال سی کارتهاش خیلی سخت گیر میاد.
یا 2 بخر یا 1.

همه چی از بین نمیره بلکه واحد پولی بازی رو با هر بار مردن از دست میدین که اگه دفعه بعد نتونستن از محل کشته شدنتون برش دارین برا همیشه از دست میره......حالا هر چقدر میخواد باشه
سیو هم فقط تو مکانهای خاصی میشه انجام داد نه هر جا و هر وقت

در کل اینطور که من پستارو خووندم اگه از طرفدارای بازیهای میازاکی نیستین اول امتحانش کنید بعد برین سمتش وگرنه مثه دوستای بالایی میخوره تو ذوقتون و بازی براتون زجرآور میشه...
بازی شاهکار ولی یه بازی عامه پسند نیست

.

مراد جان یک توضیح مختصر میدی در مورد بازی؟
تا چه حد در سبک و سیاق DS و اینا هست؟ از لحاظ هنری و گیم پلی؟

بله میتونی. فقط کافیه اکانت ریجن 2 روی سیستمت پرایمری باشه.
نه مشکلی نداره.

- - -ویرایش - - -

ps4 زیجن لاک نداره. تنها محدودیت اینه که بازی و DLC باید ریجنشون با هم یکی باشه!
البته پیشنهاد میکنم بازی ریجن 3 نخری چون برای خرید دی ال سی کارتهاش خیلی سخت گیر میاد.
یا 2 بخر یا 1.

آقا دمت گرم مرسی گرفتم پس باید ریجن 1 یا ریجن all بخرم بازیهامو چون اکانتم آمریکاست

مراد جان یک توضیح مختصر میدی در مورد بازی؟
تا چه حد در سبک و سیاق DS و اینا هست؟ از لحاظ هنری و گیم پلی؟
من خودم هنوز بازیش نکردم شایان جان:d
اینایی هم که به دوستمون گفتم بر حسب تجربه ds ها و de s بوده.......تا یکی دو هفته میگیرم حتما

.

سلام محسن جان.
دقیقاً تو میتونی خیلی راحت چند نفرو با هم بکشی یا اینکه خیلی راحت تر از اونیکه فکرشو بکنی از یه نفر به قول خودت مثل شلغم بمیری :دی یکی از ویژگی های خوب این بازی و سری سولز هم دقیقاً همینه. اینکه هرکاری میخوای کنی باید با فکر و استراتژی باشه.
تمام آیتم هایی که جمع میکنی روشون مربع رو بزنی توضحیات و موارد استفاده رو نوشته و اگه بازم گنگ بودن واست میتونی از ویکی بلادبورن استفاده کنی. دیگه اونجا قشنگ توضیح داده.
ببین مثلاً Blood Echoes حکم پول رو دارن تو بازی ولی یه سری کار دیگه هم میشه باهاشون کرد. وقتی enemy میکشی بهت میده و همینجوری زیاد میشه ولی وقتی بمیری همشو دوباره ازت میگیره. حالا یه سری آیتم هست به نام Bold Hunter's Mark که وقتی مثلاً 5000 تا Blood Echoes داری و فکر میکنی ممکنه بمیری اونو استفاده میکنی و برای یه بار پول هاتو ازت نمیگیره. یا مثلاً Blood Stone Shardها برای آپگرید اسلحه استفاده میشن.
بعد، اینکه یه نفرو بزنی و در بری که واقعاً جالب نیست. اتفاقاً سیستم مبارزات بازی از سری سولز سریع تر و درگیرانه تر شده. حالا ممکنه یکی از ترس جونش بخواد فرار کنه :دی ولی راه رد کردن اصلاً این نیست!
اعصابت هم درسته اولش خرد میشه ولی کافیه عادت کنی و سبک بازی کردنش بیاد دستت من بهت قول میدم از بازی کردنش پشیمون نمیشی.

مرسی امیر حسین جان ...

قبل از هر چیز باید بگم یه دونه باشی تو .... 3>
خوب داداش من منو با خودت مقایسه نکن. دیدی که من کند ذهنی بیش نیستم ... اما خوب این تیکه اسپویل رو بخون جواب بده لطفا ، برام سواله . این یه نمونس ، دنبال واکترو نیستم، دنبال اینم که بگم مشکلم با بازی چیه کلا :

خطر اسپویل ... خطر اسپویل .....
قبل از باس فایت اول، روی پل 2 تا سگ ( گرگ یا هر چی ) هست که بغل هم وایسادن. جونشون خیلی زیاده و جاخالی هم تقریبا فایده نداره. قفل که میکنن روت پشت هم میزنن تا بمیری. الان من هر چی کلنجار رفتم یکیشونم نمیتونم بزنم، یبار شانسی در رفتم فقط.. خوب اینارو مثلا چیکار باید کنم ؟؟؟ هیچ استراتژی جواب نمیده، همش میمیرم از اول بازی میکنم :(((((((( . این ناچاری از پیش روی کلافم میکنه ، اینکه هیچ راهی به نظرم نمیرسه یا من بلد نیستم.

مرسی امیر حسین جان ...

قبل از هر چیز باید بگم یه دونه باشی تو .... 3>
خوب داداش من منو با خودت مقایسه نکن. دیدی که من کند ذهنی بیش نیستم ... اما خوب این تیکه اسپویل رو بخون جواب بده لطفا ، برام سواله . این یه نمونس ، دنبال واکترو نیستم، دنبال اینم که بگم مشکلم با بازی چیه کلا :

خطر اسپویل ... خطر اسپویل .....
قبل از باس فایت اول، روی پل 2 تا سگ ( گرگ یا هر چی ) هست که بغل هم وایسادن. جونشون خیلی زیاده و جاخالی هم تقریبا فایده نداره. قفل که میکنن روت پشت هم میزنن تا بمیری. الان من هر چی کلنجار رفتم یکیشونم نمیتونم بزنم، یبار شانسی در رفتم فقط.. خوب اینارو مثلا چیکار باید کنم ؟؟؟ هیچ استراتژی جواب نمیده، همش میمیرم از اول بازی میکنم :(((((((( . این ناچاری از پیش روی کلافم میکنه ، اینکه هیچ راهی به نظرم نمیرسه یا من بلد نیستم.

اول که اصلا لازم نیست اونارو بکشی. یه راه از یه جای دیگه هست که پشت اونا در میاد. و میونبر هم باز میکنه به لنترن.
ولی اگر حتما میخوای بکشیشون با ککتل مولوتو میتونی راحت بزنی.
کلا همیشه سعی کن زیاد محیطو بگردی و راهای میونبرو پیدا کنی وگرنه هربار میمیری بیچاره میشی تا برگردی جایی که بودی.
اگر نتونستی پیدا کنی بپرس تا بگم میونبرش از کجاس

ولی اگر واقعا سعی کردی با وسط پریدن اونارو بکشی میفهمم چرا اینقدر حالت گرفته شده :D
زدن اونا بدونه مولوتوو از کشتن باس اولم سخت تره! خیلی وحشین و با همدیگه هم حمله میکنن.
به نظرم اونارو گزاشته اونجا که بازیباز به اکسپلور کردن بیشتر تشویق بشه و میونبر رو پیدا کنه/

آخرین ویرایش:
دوستان یه موضوع هست در مورد قیمت بازیها مخصوصا توپخونه که اکثرا از اونجا خرید میکنن این فروشنده های عوضی الکی قیمتها رو کشیدن بالا قبلا گرونترین بازی 190 تومن بود الان دارن قیمتا رو بلای 200 میگن در صورتی که بازیها رو بین 170 تا 200 درهم از امارات میارن درهمی الان 925 تومن قشنگ رو هر بازی 80 تا 90 تومن دارن میخورن سایتها هم قربونش برم ته کلا بردارن زیره 220 230 قیمت ندارن اقا بالای 200 تومن نخرید ازشون ولشون کنی میرن بالای 300 . دلارو درهم هم که ثابت مونده تازه پایینم اومد یه سایت دیدم بازیه resident evil revelation 2 رو که سر جمع 30 دلار نمیشه قیمتش رو زده 230 هزار تومن . اقا به هر قیمتی نخرید دارن کلا برداری میکنن عوضیا

آخرین ویرایش:
ویکی بلادبورن چیه؟ از کجا باید استفادش کرد؟

- - -ویرایش - - -

بیشتر سختی بازی از چیه؟ توی کشتن ها؟ یا مثلا پیدا کردن راه و گم شدن و ...؟
اگه کسی زبانش در سطح متوسط باشه میتونه بازی رو انجام بده؟

ویکی بلادبورن چیه؟ از کجا باید استفادش کرد؟

- - -ویرایش - - -

بیشتر سختی بازی از چیه؟ توی کشتن ها؟ یا مثلا پیدا کردن راه و گم شدن و ...؟
اگه کسی زبانش در سطح متوسط باشه میتونه بازی رو انجام بده؟

بیشترین سختی بازی به نظر من در حفظ خونسردی و تصمیمگیری عاقلانس! :d
مثلا وقتی 5000 بلاد اکو داری مثل آدم برگردی عقب خرجشون کنی یا مثل من احمق بگی حالا بزار یه ذره دیگه برم جلو شاید رسیدم به لنترن بعدی و بعدشم میمیری و همرو از دست میدی :((
ولی واقعا تسلت داشت به اعصاب و عجله نکردن تنها صلاحیه که لازم داری.

بله زبان متوسط کافیه فقط ممکنه چیزی از داستانش نفهمی که اصلا نفهمیدنش از لذت بازی چیزی کم نمیکنه.

- - -ویرایش - - -

برا لول آپ کجا باید برم ؟ من الآن 20000 BE دارم ، نمی دونم چجوری خرجش کنم
بعد از اینکه یک insight گرفتی برو به هانترز دریم اونجا عروسکه بیدار میشه و میتونی لول آپ کنی.

7bihzpozwez9p92xwcoy.jpg

خخخخخخ....:d

:)):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or