PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سازنده ها ژاپنی هستن دیگه .درسته؟اونا ادم های سخت کوش هستن و سالانه افراد زیادی پشت میز کار در ادارات جون میدن.اونا میتونن سختی رو تحمل کنن ولی ما ادم های راحت طلبی هستیم.ولی ادم که هستیم.نباید واسمون یک quick save میزاشتن.ما که ژاپنی نیستیم.:d

• Like
Reactions: hamedchtsz
صحبت از سختی منطقی شد.
من فقط دارک سولز 1 رو تا یه جاهایی ادامه دادم.یک باس اومد.بالای یک قلعه و در یک راهروی باریک(یک نردبون هم بود).
اصلا نمیش ازون راهرو گزشت چون باس کل فضا رو گرفته بود.به چماق دستش بود و با یک ضربه میکشتت.من به این میگم غیر منطقی.نمیتونستم راه برم.باید میرفتم به اون نردبون میرسیدم تا از بالا بپرم روش ولی اصلا جا نبود رد شم.:|
ولی بالاخره اونجا یه فکر خوب به نظرم رسید.زورم به بازی نمیرسید ولی به دیسکش که میرسید.و بعدش دیگه اون غول رو ندیدم
حالا مشکل بلادبورن اینه که نه زورم به بازی میرسه نه به دیسکش
تاریک نبودا D: توی صبح بود !!! فک کنم ×_× اولیه باسه رسمی DS1 بود .
راستی اون خیلی ساده بود ×+× یعنی 2-3 بار میرفتی حل میشد D:
بازیش فقط صبر و حوصله میکنه ... عجله کاره شیطونه :/

دوستان اکشن بازی در چه حدیه یعنی میتونه یه h&s باز رو راضی کنه؟؟
بازی RPG هست !!! ربطی به HnS نداره ... یه سری از ویدیو walkthrough ها رو ببینی بهتر به جوابه سوالت میرسی

بچه ها ناشر بازی سونی هست؟

- - -ویرایش - - -

به نظرتون ممکنه برای پلتفرم های دیگه بیاد ؟

راستی من یکی از مشکلام تو دارک سولز این بود که هی راهو گم میکردم... وگرنه مبارزاتش برام زیاد سخت نبود.. تو اینم هی راه گم میکنی؟
اگر به هوای اون خبری که مربوط به امازون فرانسه هست که زده بوده بازی برای pc میاد ( هر چند امازون فرانسه اکثریت leak هاش خیلی دقیق و درست بودن لووووول ) این مورد فک نکنم
ip ماله سونی تا جایی که میدونم D:

این بازی سخت تر از DSه (فکت) . همین الان فکراتونو بکنید چون بهترین وقت واسه تموم کردنش همین عیده .

براتون ساندترک منو رو گذاشتم از کانال خودم .. اونایی که بازی رو ندارن فقط گوش کنن

[video=aparat;Oh6j0]http://www.aparat.com/v/Oh6j0[/video]

D: لول :/

اره ×_× ظاهرا قراره پچ بدن برای این موضوع D:
طولانیه ×_× ( خیلی به نظر میاد )
آرمان :|
لودینگ کجا بود ×_×:d ، عکس تمه ، روش آهنگ گذاشتم ... میخوای بدونی لودینگش چقدره ؟ UC 2 . 3 که یادته ؟ لودینگ اول اول این هم یه چیزی شبیه همونه . نه دیگه 2 دقیقه ×_×

آرمان :|
لودینگ کجا بود ×_×:d ، عکس تمه ، روش آهنگ گذاشتم ... میخوای بدونی لودینگش چقدره ؟ UC 2 . 3 که یادته ؟ لودینگ اول اول این هم یه چیزی شبیه همونه . نه دیگه 2 دقیقه ×_×
Sarcasm بود :/

تو خوده بازی پس از مرگ حدودا 35-40 ثانیه TT_TT

من بالاخره موفق شدم بازی کنم! :d:d
4 ساعت بازی کردم تا باس دوم رسیدم.
خیلی خفنه! واقعا شاهکاره! یعنی اصلا نمیدونم از کجاش بگم :((:((
باس دوم چه اینتروی خفنی داره! آدم مو به تنش سیخ میشه. راحت یکی از بهترین باس های کل مجموعست.
لول دیزاین که حرف نداره! از دارک سولز یک هم خر تو خر تره :)) هر گوشه ای میری یه شرت کات باز میشه به یه جا دیگه.

بی شک جزو 5 تا بهترین بازیهایی که تا حالا بازی کردمه! به هیچ .جه اینو از دست ندین!

اصلا با من صحبت نکنین هنوز تو کفشم:d
اااا شما هم اينجايين :) بچه ها اين دوستمون هم تو تاپيك ds بود هم اينجا خلاصه خوش به حالت كه خريديد...
اقا يه ادرس يه جايي كن ارزون باشه ندارين گناه ميكنين شب عيدي به من بلاد بورن نميديدا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or