PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
یعنی از ساعت 8.30 صبح که بازی استارت خورده دارم میرم هنوزم سرخونه اولم واقعاvery سخت co-up ام که مثل اینکه تا باس اول ونزتی باز نمیشه حداقل با یکی بازی کنیم چه پوستی بندازیم سر زدن باس البته اگه تا خود باس برسی:d

این بازی یک چالش هست که بفهمید چقدر گیمر هستین
من خودم نسخه های قبلی رو با فحش دادن و زدن تو سرم جلو میرفتم ولی بعد یک مدتی میفهمی چه جوری بازی کنی و برات لذت بخش میشه فقط باید بیاد دستت

دوستان من این بازی رو برای ps4 گرفتم و الآن پشیمونم ! بازی خیلی سخته !!!!!!!!
فقط بگم گول متا بازی رو نخورید اگه قبلا با این سبک حال کردید که هیچی اما اگه تا حالا سراغ این نوع سبک نرفتید بهتره برید یه دارک سولز واسه pc بگیرید ببینید میتونید اصن بازی کنید ..
می خواستم همچین پیشنهادی به دوستان بدم که نمونه زنده و بارزش پیدا شد!:دی
این دوستمون راست میگه؛ بازی برای همه درست نشده؛ اول مطمئن شین ازین بازیها بازی میکنین، بعد 200 تومن پول بابایی رو خرج کنین!:دی

اخه بازی طوریه خیلی دوست داشتنی و خواستنی به نظر میاد
از یه ور دیگه سختی زیادش میگه چیز اضافه نخور بشین سر جات ،به هر حال من سفارش دادم:d
پس فردا بهتون میپیوندم ، با اینکه میدونم عصبی میشم مثل demon soul ، ولی تلاشمو میکنم یا موفق میشم یا بازی یه گوشه خاک میخوره;;)
واقعا گذشتن ازش سخت

واقعا دو دلم سر این بازی
من سختی رو دوست دارم اما سختی غیر منطقی رو اصلا که یه چاثو ضامن دار بت بده بعد زامبیو رئوسو کریتوسو مسی و رونالدو بریزت سرت تا سر حد مرگ بزننت..
اگه کسی از دوستان بازیو گرفته ممنون میشم مارو در جریان بذاره

واقعا دو دلم سر این بازی
من سختی رو دوست دارم اما سختی غیر منطقی رو اصلا که یه چاثو ضامن دار بت بده بعد زامبیو رئوسو کریتوسو مسی و رونالدو بریزت سرت تا سر حد مرگ بزننت..

سختی بازی غیر منطقی نیست :d به هیچ عنوان غیر منطقی نیست مخصوصا اگه با تاکتیک پیش بری ...

من فقط نسخه های قبلی مخصوصا دارک سولز 1 راهو گم میکردم همش :| یه بارم رسیدم به اون اسکلت های نامیرا :| دارک سولز 2 برام راحت تر بود یکم ...

واقعا دو دلم سر این بازی

Des و DS که سختیشون غیر منطقی نبود اینم 100% نیست مثل این بازیهای که درجه سختی بذاری خیلی سخت و دیگه نتونی بازی کنی ! :دی
من مخالف اینم که اول ببینید میتونید بازی کنید یا نه بعد بخرید و بازی برای هر کسی نیست !
بنظر من اول ببنید از بازی RPG خوشتون میاد یا نه اگه مشکلی ندارید خودتونو مجبور کنید که بازی کنید وگرنه از لذت بزرگی خودتون رو محروم کردین ! :دی

واقعا دو دلم سر این بازی

بد نیست ادم هر از گاهی یه بازی هاردکور رو هم تست کنه . بازی سختیش اونقدرا هم نیست . فقط درست سلاح و اپگرید و اینارو انتخاب کنی و تاکتیک داشته باشی میتونی بازی رو تموم کنی . ولی اگ بخوای مثل سبک H&S بری جلو مطمین باش همون سر باس اول دیگ جلوتر نمیری .
این بازیا هست که نشون میده یه نفر چقدر تلاشش قابل تحسینه و به قولی گیمره :دی .

اقا من توضيح دادم واسه دوستاني كه با سري اشنا نيستن كه ! سختي كه باعث ناتواني شما در انجام عملي باشه وجود نداره اصلا ! سختي بازي پذيرفتن و وقت گذاشتن براي ازمون و خطا و بدست اوردن استراتژي درسته ، همين ! يعني صبر و حوصله زياد ، مردن و از منطقه الف به ب رفتن براي چندين بار بدون سيو رو بايد داشته باشيد . در اين بين هزار تا چيز لذت بخش هم كشف مي كنيد . من توصيه مي كنم اعصابتون رو اماده كنيد و همچين ip رو از دست نديد .

من بالاخره موفق شدم بازی کنم! :d:d
4 ساعت بازی کردم تا باس دوم رسیدم.
خیلی خفنه! واقعا شاهکاره! یعنی اصلا نمیدونم از کجاش بگم :((:((
باس دوم چه اینتروی خفنی داره! آدم مو به تنش سیخ میشه. راحت یکی از بهترین باس های کل مجموعست.
لول دیزاین که حرف نداره! از دارک سولز یک هم خر تو خر تره :)) هر گوشه ای میری یه شرت کات باز میشه به یه جا دیگه.

بی شک جزو 5 تا بهترین بازیهایی که تا حالا بازی کردمه! به هیچ .جه اینو از دست ندین!

اصلا با من صحبت نکنین هنوز تو کفشم:d

صحبت از سختی منطقی شد.
من فقط دارک سولز 1 رو تا یه جاهایی ادامه دادم.یک باس اومد.بالای یک قلعه و در یک راهروی باریک(یک نردبون هم بود).
اصلا نمیش ازون راهرو گزشت چون باس کل فضا رو گرفته بود.به چماق دستش بود و با یک ضربه میکشتت.من به این میگم غیر منطقی.نمیتونستم راه برم.باید میرفتم به اون نردبون میرسیدم تا از بالا بپرم روش ولی اصلا جا نبود رد شم.:|
ولی بالاخره اونجا یه فکر خوب به نظرم رسید.زورم به بازی نمیرسید ولی به دیسکش که میرسید.و بعدش دیگه اون غول رو ندیدم
حالا مشکل بلادبورن اینه که نه زورم به بازی میرسه نه به دیسکش

• Like
Reactions: hamedchtsz
من خودم نزدیک به 80 ساعت DS و DSII بازی کردم. چند بار هم بیخیال بازی شدم و دوبار برگشتم سراغش. بهترین تصمیمی که در زمینه گیمینگ گرفتم همین بود :دی
به جای این که یه حرکت رو دائماً تکرار کنید، دنبال استراتژی بگردید و همینجوری الکی و کشکی دکمه فشار ندید :دی توی اینترنت ویدئوهای بازیهای سولز رو ببینید، راهنمایی ها رو بخونید تا کم کم روی بازی مسلط شید. وقتی که مسلط شدید، دیگه نمیتونید بازی رو ول کنید. شاید 10 بار سولز رو بازی کنید، بار 11ـُم همچنان براتون تازگی خواهد داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or