PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من دارک سولز که گرافیکش برام پایین بود بازی نکردم ، این بازی طوری هست ازت سوال بپرسه یا اینکه فقط چیز هاتو ارتقاع میده ، شخصیت بازی رو عوض میکنی اینطور هست

یه سوالی داشتم
چرا بازی ای مثل این یا Dark Souls که فوق العاده سختن(البته من هیچکدوم رو بازی نکردم)و با اعصاب ادم بازی میکنن اینقدر طرفدار دارن و امتیازات خوبی هم میگیرن؟
این سختی بیش از حد چطور به بازی ضربه نمیزنه؟
یکی توضیح بده ممنون میشم.

چالش بر انگیز بودن بازی خودش یه ویژگی منحصر به فرده
غول های بی شاخ و دم بازی که هی می کشنت، بعد از کشتنشون احساس لذتی به آدم دست می ده که تو هیچ بازی نیست
تموم کردن این بازی ها قطعه ای از بهشته
البته اگه اعصابش رو داشته باشی

توی gaf نوشتن که اگه Delete کنید و دوباره دانلود کنید درست میشه

پ.ن: PSN است دیگر :d
الان پاک کردم گزاشتم دوباره دانلود شه... هییی روزگار :(
رفت دیگه تا فردا که از سر کار برگردم.
این 5 گیگ اولش دانلود شه میشه بازی کرد؟ اکثر بازی اون اولش که دانلود میشه میره تو بازی و میشه یکی دو مرحله رفت. تا باس اولم بتونم امشب برم باز خوبه.

یه سوالی داشتم
چرا بازی ای مثل این یا Dark Souls که فوق العاده سختن(البته من هیچکدوم رو بازی نکردم)و با اعصاب ادم بازی میکنن اینقدر طرفدار دارن و امتیازات خوبی هم میگیرن؟
این سختی بیش از حد چطور به بازی ضربه نمیزنه؟
یکی توضیح بده ممنون میشم.

من شاید qualified ـترین کاربر سایت برای جواب به این سئوال نباشم، ( [MENTION=7189]REZA TAEL[/MENTION] و [MENTION=67643]Safety & Peace[/MENTION] عزیز مسلما بهتر می‌تونند توضیح بدند ) ولی:

1. سختی ( برای مثال ) 1 Souls غیرمنطقی نیست. بازی توقع کار غیر ممکن از شما نداره؛ فقط باید با استراتژی بازی کنید. هر حرکتی که انجام میدید باید حساب شده باشه
Auto-save ـها، مکانیزم Auto-Regeneration، سلاح‌ها و Ammo ـی بیش از اندازه است که گیمرها رو بد عادت کرده! :d

2. لذتش!
من به قدری خوشحال شدم که parry کردن رو یاد گرفتم! :d

آخه متای 93 تجربه بازی رو الزامی می کنه

هر شما متین .ولی سر دارک سولز که بازی میکردم نزدیک بود به بیمارستان منتقل شم :)):|.متای دارک سولز هم تو همین مایه ها بود.ترو خدا وسه وسم نکنید که تلافی شو سر شما درمیارم.:d

میتونی ازون مناظر و اتمسفر بگذری؟مرد حسابی کی از جهنم بدش میاد؟:d

دنیل جان دو روز دیگه میبنمت موقع بازی بینم از جهنم خوشت میاد یا نه>:):d

دوستانی که بازی کردن بگن چه طوره ؟ ارزش خریدن داره ؟ الآن بعضی از سایتا دارن اکانتشو میفروشن دو دل شدم بگیرم یا نه ...
زیاد از حد که سخت نیست ؟
کسی نظری نداره ؟...:|

دوستان من این بازی رو برای ps4 گرفتم و الآن پشیمونم ! بازی خیلی سخته !!!!!!!!
فقط بگم گول متا بازی رو نخورید اگه قبلا با این سبک حال کردید که هیچی اما اگه تا حالا سراغ این نوع سبک نرفتید بهتره برید یه دارک سولز واسه pc بگیرید ببینید میتونید اصن بازی کنید ..

من شاید qualified ـترین کاربر سایت برای جواب به این سئوال نباشم، ( @REZA TAEL و @Safety & Peace عزیز مسلما بهتر می‌تونند توضیح بدند ) ولی:

1. سختی ( برای مثال ) 1 Souls غیرمنطقی نیست. بازی توقع کار غیر ممکن از شما نداره؛ فقط باید با استراتژی بازی کنید. هر حرکتی که انجام میدید باید حساب شده باشه
Auto-save ـها، مکانیزم Auto-Regeneration، سلاح‌ها و Ammo ـی بیش از اندازه است که گیمرها رو بد عادت کرده! :d

2. لذتش!
من به قدری خوشحال شدم که parry کردن رو یاد گرفتم! :d

یه نکته هم من اضافه کنم :)

جو و گیم پلی بازی اینقدر جذاب هست که وقتی 10 بارم مجبور میشی یه تیکه از بازیو از اول بری اصلا تکراری یا خسته کننده نمیشه.
به همین خاطر هست که همه بعد از تموم کردن بازی هم NG+ شروع میکنن و بعدشم NG++ و الی آخر.

البته اینایی که گفتم در مورد دارکسولزها و دیمونز سولز بود. اینو هنوز قسمت نشده بازی کنم :(

در ضمن این حس اکتشافی و ماجرا جویی که به آدم میده هم لامذهب خیلی خوبه. غیر ممکنه کسی برا اولین بار توی دارک سولز وارد paınted world بشه و فکش نیوفته... یا آنورلاندو...
یه سوراخ کوچیک تو دیوار پیدا میکنی میری میبینی اونورش یه دنیاس :x

آخرین ویرایش:
اقا یه خواهش دارم اولا بازی رو جلو خانواده بازی نکنید با اون فحشاتون زشته:d

دوما بخدا اون کنترلر تقصیری نداره وقتی مردین نزنید زمین خورد و خاکشیرش کنید

سوما قرص اعصاب میل کنید با تشکر:d

یه طوری میگید آدم میترسه بازی ر بخره:d
حتی فکرش هم نمیتونم بکنم که ۲ تا باس ر دهنم... بکشم بعد با یه اشتباه مثلا پرت شی از یه جا پایین بپره کسایی که بازی ر میگیرن چند روز بعد امین آباد تشریف دارن:d

بچه ها ناشر بازی سونی هست؟

- - -ویرایش - - -

به نظرتون ممکنه برای پلتفرم های دیگه بیاد ؟

راستی من یکی از مشکلام تو دارک سولز این بود که هی راهو گم میکردم... وگرنه مبارزاتش برام زیاد سخت نبود.. تو اینم هی راه گم میکنی؟

یه طوری میگید آدم میترسه بازی ر بخره:d
حتی فکرش هم نمیتونم بکنم که ۲ تا باس ر دهنم... بکشم بعد با یه اشتباه مثلا پرت شی از یه جا پایین بپره کسایی که بازی ر میگیرن چند روز بعد امین آباد تشریف دارن:d

وقتی میمیری باس ها بر نمیگردن :)) اگه اونجوری بود که تو دنیا 100 نفرم نمیتونستن بازیو تموم کنن.
البته دارک سولز 2 اگه بتونی بدونه مردن تموم کنی یه رینگ بهت جاییزه میده. (من یه بار سعی کردم انجامش بدم سر باس دوم مردم بی خیال شدم 8-|)
همه دشمنا بر میگردن به جز باسها و یه سری دشمنای خاص.

من دارک سولز 2 وقتی بار اول تموم کردم 346 بار مرده بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or