PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
قربون آقا اخه اون اتفاقاتی که شما صحبتشو میکنی دلیلش سختی یا آسونیه بازی نیست دلیلش اینه که طرف یه تریلرم از بازی نمیبینه در موردش تحقیق نمیکنه میره میخره میخوره تو ذوقش حالا اگر آسونترین بازی دنیا هم باشه بیخیالش میشه ولی اگه با بازی حال کنی هر چقدر هم که سخت باشه تهشو در میاره . منم جدی نگفتما

بحث اصلاً سختی و آسونی نیست :دی بازیای میازاکی یعنی صبر و تحمل :دی
واسه این گفتم اگه کسی آشنایی نداره ممکنه خوشش نیاد :دی

خداییش بعضی از بازیساز ها و شرکت ها هستند وقتی بازی میسازن و یا میخوان یه بازی رو بسازن معلومه که این بازی متاش زیر 90 نمیشه . یکیش این میازاکی . یکیش ناتی . یکیش راکستار . خداییش اینا اصلا شک متای زیر 90 نباید به خودت راه بدی . بازی عالیه . هرکی بازی رسیده دستش کف و خون قاطی کرده . الان توی فروم های خارجی همه دارن تعریف و به به میکنن . متاش هم که ماشالا عالیه .

پ.ن : فعلا 8 گیگ دیتا رو دان کردم :| طبق محاسبات تا پنجشنبه شب طول میکشه دیتا دانلود شه . خب من چطوری صبر کنم ؟ ( خواهشا اسپویل نکنید چیزی رو مرسی :دی )

- - -ویرایش - - -

@غفاری

غفاری کجایی ؟ غفاری عزیزم ؟ صدای اه و ناله هات نمیاد مث اینکه ؟ بیا یکم شوقی ذوقی ؟ مارو سر THE ORDER که کچل کردی . اینجا یکم از دلمون در بیار :دی

ترکوندن دیگه :دی بدخواها و علی الخصوص اونایی که رسیور دارن ( :دی ) رفتن تو افق محو شدن ^_^

خدایی خسته نباشن تمامی کسایی که تو ساخت بازی دست داشت و مخصوصا میازاکی . فشار زیادی روی انحصاری ها بود ولی تونستن با این متا و نمرات رو سفیدمون کنن .
اگه میشه یه نقدی از بازی بذارید .

دوستان بازی سختیش از چه نظره ؟ من با مردن و ایناش اصلا مشکل ندارم ولی اینکه میگن برای هر مردن 45 ثانیه لودینگ داره و میاره از اول مرحله یکم اعصاب خورد کنه . کسی اطلاع دقیق داره ؟ :(

به نظر من تا اینجایی که بازی رو انجام دادم برای این سبک فوق العادست و تا به حال همچین اتمسفر خفنی رو ندیده بودم. همه چی تا اینجا خوب بوده. نمره گیم اسپات به نظر درست میاد تا اینجای کار:)

دوستان بازی سختیش از چه نظره ؟ من با مردن و ایناش اصلا مشکل ندارم ولی اینکه میگن برای هر مردن 45 ثانیه لودینگ داره و میاره از اول مرحله یکم اعصاب خورد کنه . کسی اطلاع دقیق داره ؟ :(
در مجموع منظور سختي تو بازي هاي استاد ، تسلط بر اعصاب و روان هست ! يعني شما از نقطه a به b كه مي خواي حركت كني بايد اعصاب چندين بار ازمون و خطا و مرگ و مير رو داشته باشي و اين راه رو چندين بار طي كني ! حالا مي خواد اين وسط چند تا باسم كشته باشي :دي در مجموع اگه دارك يا ديمن رو بازي نكرده بوديد و خوشتون نيومده با اين هم ارتباط برقرار نخواهيد كرد . ولي سعي كنيد ارتباط برقرار كنيد :دي حيف همچين ip هست !

لودینگ 45 ثانیه ای که مشکلی نیست :دی نکته ی بازیش اینه که چکپوینت و این جور مخلفات نداره یه سری بونفایر (نمی دونم الان اینجا اسمش چیه :دی) داره سیو کردن یا respawn شدنت از اوناس اگه در فاصله ی بین دو تا بونفایر ریغ رحمت رو سر بکشی از آخرین بونفایری که توش بودی میای نه مثلاً از جایی که مُردی :دی واسه اینه یه مقدار اعصاب فولادی می خواد :دی یهو میبینی 1 ساعت بازی کردن و سول جمع کردن (چرا هیچ کدوم از اسم های بلادبورنو نمی دونم من :دی) و ... در عرض 1 ثانیه دود میشه میره هوا :دی

لودینگ 45 ثانیه ای که مشکلی نیست :دی نکته ی بازیش اینه که چکپوینت و این جور مخلفات نداره یه سری بونفایر (نمی دونم الان اینجا اسمش چیه :دی) داره سیو کردن یا respawn شدنت از اوناس اگه در فاصله ی بین دو تا بونفایر ریغ رحمت رو سر بکشی از آخرین بونفایری که توش بودی میای نه مثلاً از جایی که مُردی :دی واسه اینه یه مقدار اعصاب فولادی می خواد :دی یهو میبینی 1 ساعت بازی کردن و سول جمع کردن (چرا هیچ کدوم از اسم های بلادبورنو نمی دونم من :دی) و ... در عرض 1 ثانیه دود میشه میره هوا :دی

هولی شت :دی

من كاملا با اين قضيه هر يه قدم چكپوينت ندادن موافقم گيمراي دو نسل اخير بد عادت شدن انقدر كه تو همه ي بازيا دميج خوردنو با يه كاور گرفتن ساده انگار نه انگار اتفاقي افتاده بازيو ادامه دادن الان با امثال اين بازيا تميتونن كنار بيان

تبریک به طرفداران دارک و دیمن سولز :love: :دی
هیچوقت یادم نمیره به قصد خرید یه بازی رفتم و خیلی شانسی Demon's Souls رو خریدم و دو ماه شب و روز نشستم به بازی کردنش عاشقش شدم و تبدیل به بهترین بازیِ PS3 شد برای من :love: :دی
امیدوارم Bloodborne هم بهترین بازی PS4 بشه برای من

Umbasa ...

=p~ Bloodborne Press kit sent to reviewers with the copy of the game
rvuawjl34nsv5hgg3xt0.jpg

rqdwa4knlm8d2ucdagaz.jpg

ms9upzveind6tmbwj95s.jpg

sq6013cppvqedkcpew56.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or