PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستانی که نمیدونن بازی رو میتونن دوست داشته باشن یا نه بهتره ویدیوی First 40 Minutes IGN BloodBorne رو از یوتیوب دانلود کنن ببین..40 دقیقه اول بازی رو انجام میده و میتونید ببینید کلا میتونید تحملش بکنید یا نه.

یک پیشنهاد برای تمام کسانی که با سبک بازی آشنایی ندارن.
1.اگر از افرادی هستین که در طول روز 4 مدل بازی مختلف میکنید و روی یک بازی خاص تمرکز ندارید از خیر این بازی بگزرید
2.اگر حوصله خوندن متن های درون بازی رو ندارید قطعا از خیر این بازی بگزرید
3.اگر بازی کردن را برای تفریح صرف میخواهید مثلا روزی نیم ساعت فیفا و ماشین سواری و Cod از خیر این بازی بگزرید
4.اگر تعداد بازی هایی که تمام کردید از تعداد بازی هایی که توی کمدتون دارید کمتر هست از خیر این بازی بگزرید

دوستانی که پاسخشون به تمام سوالات منفی هست الان اینجا چیکار میکنی به اولین فروشگاه برید و بخرید والسلام نامه تمام

یک پیشنهاد برای تمام کسانی که با سبک بازی آشنایی ندارن.
1.اگر از افرادی هستین که در طول روز 4 مدل بازی مختلف میکنید و روی یک بازی خاص تمرکز ندارید از خیر این بازی بگزرید
2.اگر حوصله خوندن متن های درون بازی رو ندارید قطعا از خیر این بازی بگزرید
3.اگر بازی کردن را برای تفریح صرف میخواهید مثلا روزی نیم ساعت فیفا و ماشین سواری و Cod از خیر این بازی بگزرید
4.اگر تعداد بازی هایی که تمام کردید از تعداد بازی هایی که توی کمدتون دارید کمتر هست از خیر این بازی بگزرید

دوستانی که پاسخشون به تمام سوالات منفی هست الان اینجا چیکار میکنی به اولین فروشگاه برید و بخرید والسلام نامه تمام

اگر فقط یکیش مثبت باشه چی؟ :-"

اونی که این سبک بازیای میازاکی رو واسه دفعه اول میخواد بازی کنه بازم مشکلی نداره... اوایل اذیت میشید اما اینجا اگه در مورد ایتم ها اطلاعات کسب کنید و تو ویکی بازی برید و در موردش مطالعه کنید و همچنین ویدیو ببینید ازش میتونین بازی کنیدش...

یه سری عکس که امروز گرفتم !
تا اینجا که رفتم از همه 3 بازی قبل از همه نظر بهتر بود !!

ناز بشه کاراکتر شما:d
با اینکه گرافیک فنی بالا نیست اصلا ولی جو و گرافیک هنریش کاری کرده
بیشتر از هر بازی که تا الان عرضه شه گرافیکش بیشتر به دل بشینه :x

من فقط دلم میخاد یه بار استاد میازاکی رو از نزدیک ببینم ازش 2 تا سوال دارم:1.اقا مشکل شما با بیشتر فروختن بازیهات چیه؟2.شما چه مشکلی با درجه سختی قراردادن تو بازیهات داری؟
راحت میشه با قرار دادن درجات سختی متفاوت هم خیلی بیشتر فروش کرد هم برای مایی که دیگه اعصابی نداریم بازی لذتبخش بشه.
در رابطه با حرف اولت بگم كه بازي ساز هايي هستن كه براي فروش بيشتر و پول پارو كردن بازي رو مثل هزاران بازي كه هر ساله مياد اسون نميسازن و براشون هم اهميتي نداره كه چرا بعضي ها ميان از سختي بازي شون ايراد ميگيرن در عوض طرفدار هاي خاص خودشون رو دارن و اين خاص بودن بازيشون رو با پول عوض نميكنن
اما بخش دوم حرفت رو قبول دارم بايد براي بازي يه بخش درجه سختي ميزاشتن !

من فقط دلم میخاد یه بار استاد میازاکی رو از نزدیک ببینم ازش 2 تا سوال دارم:1.اقا مشکل شما با بیشتر فروختن بازیهات چیه؟2.شما چه مشکلی با درجه سختی قراردادن تو بازیهات داری؟
راحت میشه با قرار دادن درجات سختی متفاوت هم خیلی بیشتر فروش کرد هم برای مایی که دیگه اعصابی نداریم بازی لذتبخش بشه.

مردی از سرزمین آفتاپ و سامورائی ها و هنر گیم ساختن نزد ژاپنیان است و بس:d
واسه زحمتی که میکشه و کاری که میکنه شرفش بالاتر از پوله و بخاطر همینه که گیم هاشون گیم پلی خالصه و خفن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or