PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
باید جا خالی دادن رو حرفه ای بشی فقط و همیشه منتظر باشی که یک ضربه به سمتت بیاد و بعد از جا خالی دادن و اینکه دیدی تا چند لحظه فرصت حمله داری، اینکار رو بکنی و دوباره همین داستان رو تکرار بکنی!
تازه تو این بازی بهتر شده، میشه Potion های جون پور کن رو خیلی سریع استفاده کرد ولی تو Dark Souls واقعا خیلی عذاب بود تا یک فرصت برای خوردن یکیش رو بدست بیاری!
مشکل من سر NPC ها یا همون دشمنا نیست . اونارو اوکی هستم فقط سر باس هاش . همین باس اولی دمارمو در اورده . من خیلی جلو باس های گنده ضعف دارم خداییش :دی . اصلا طرف تو صفحه جا نمیشه نمیفهمم چه حرکتی داره میزنه سرم لووول :دی

مشکل من سر NPC ها یا همون دشمنا نیست . اونارو اوکی هستم فقط سر باس هاش . همین باس اولی دمارمو در اورده . من خیلی جلو باس های گنده ضعف دارم خداییش :دی . اصلا طرف تو صفحه جا نمیشه نمیفهمم چه حرکتی داره میزنه سرم لووول :دی
نا امید نشو، تو میتونی
یکم دیگه بازی کنی و سر در بیاری گیم پلی بازیرو دیگه بازی برات جذاب میشه و ساده تر!
حداقل برای من که اینطور بود تو Dark Souls ولی هنوز قسمت نشده Bloodborne رو تجربه کنم

IGN يه ويدئو داده 5تا راه گفته واسه بيشتر زنده موندن و بهتر بازي كردن !
يكيش ميگه منتظر بمون بيين چجوري حمله ميكنه ، چندتا ضربه ميزنه و چقدر بهت فرصت ميده كه حمله كني ! كاملا آشنا شدي وقتشه كه خودتو نشون بدي :d
اين فكر كنم از همه مهمتر باشه :d
يكي ديگم اين بود كه تا ضربه خوردي سريع حمله كن ضربه بزن تا سلامتيت پر شه !!

سخته . واقعا سخته خداییش . امشب نشستم گفتم 1 ساعت برم ببینم از چه قراره . تا سر باس اول رفتم ولی مگه میشه این باسه رو زد ؟ بدبختی اینه اگر BLOOD VIAL استفاده کنی بعد بمیری همه دشمنا که زنده میشن هیچ . همه BLOOD ECHOS ها که میپره هیچ . BLOOD VIAL ها هم رست نمشن . برای بدست اوردنش هم باید باز بشینی NPC بزنی . خدایاااا :دی
یعنی دمارم در اومد . 3 بار مرحله اولو از اول تا اخر رفتم باز سره باسه مردم . وقتی هم بخوای بدوی بری پیش باس که ماشالا . نه حالی میده نه BLOOD VIAL و نه BLOOD ECHOS یی .
من الان چه غلطی بکنوم ؟ :دی
کسی میدونه قلق این باسا و ایناش چیه ؟ دقیقا باید چطوری این بازی رو تموم کرد اصلا ؟ :دی
توبه توبه :دی
من دو تا باس زدم سعی کن اول upgrade شی بعدش باس بزنی باس اولی حداقل lvl 14 بشو بعدش برو سمتش

دانیال این همه عکس ناب از بازی هست تو با این عکس هایپ شدی:|:d
داشتم بازی یه نفرو در twitch میدیدم اینقدر غرق بازی شده بودم که سر برداشتم یه ساعت گذشته بود.حیف من از اون پولدارای خفن نیستم و تا دوماه دیگه نمیتونم بازیش کنم.در طول این یه سالم با مدیریت پولام تونستم با فرزند پر خرجم(ps4) بسازم و دوام بیارم.:d
منم در زمینه ی مالی مثل تو هستم.خوب ، خرید اشتراکی رو ماسه همین جور مواقع گزاشتن.
اتفاقا این بازی رو دیجیتالی بخریم بهتره.چون دیگه نه میتونیم از عصبانیت دیسکش رو بشکونیم.مدت طولانی هم تو هارد میمونه و بالاخزه میتونیم تمومش کنیم:dمن نمیخوام این بازی رو از دست بدم.حالا هر چقدر هم که سخت باشه

شما هم مثل من هستید که بازی های آر پی جی حداقل 5 با بازی رو دو ساعت بازی می کنی بعد می بینی کاراکترت ضعیفه ...میای کاراکتر رو پاک می کنی یکی دیگه می سازی...این کار رو حداقل 7 بار تکرار می کنی

نامردا چرا باس اول رو اینقد گنده گزاشتن یکی از اون ریزه میزه ها رو میزاشتن خبرمرگم بتونم ردش کنم اینقد بزرگه اصلا نمیفهمم داره چیکار میکنه
دفه هشتمه دارم بازی میکنم اما نتونستم تمومش کنم....
اقا این اولش اینقد سخته وای به حال جلوتر دیگه

شما هم مثل من هستید که بازی های آر پی جی حداقل 5 با بازی رو دو ساعت بازی می کنی بعد می بینی کاراکترت ضعیفه ...میای کاراکتر رو پاک می کنی یکی دیگه می سازی...این کار رو حداقل 7 بار تکرار می کنی

اینجوری که 3 برابر زمان معمولی طول می کشه تموم کردن یه بازی که :|
من فکر می کنم شما یکمی RPG بازی کنی لم بازی ها دستت میاد دیگه از این کارا نمی کنی

این یه جور مریضیه که من دارم ... وگرنه آر پی جی باز قدیمی هستم از زمین خاکی های دیابلو .....wow ....دانجن سیج شروع کردم.....کلا احساس می کنم تا همه کاراکتر ها رو 2-3 ساعت بازی نکنم احساس می کنم بقیه قوی ترن ....این بود مریضی من...با تشکر

اتفاقا من مثل شمام ولی به خاطر ضعیف بودن کاراکتر عوض نمیکنم کلا هی کنجکاو میشم
اگه شخصیتم کلاسش و قدرتاش فرق داشت چگونه میشد؟:d:d
اتفاقا من سر بازی DRAGON AGE : I نزدیک 7 تا کاراکتر ساختم تا بالاخره خسته شدم دیگه با
همون کاراکتر اولیم ادامه دادم:d
ولی BLOOD BORNE از اون دسته لذت بخش نیست که کاراکترت هی بخوای عوض کنی
تو ساختن کاراکتر زیاد پیشرفته نیست حداقل توی DARK SOUL اینطوری بود اینو نمیدونم(همشون شبیه انسان های اولیه میشدن)

اتفاقا زدن باس های بزرگتر آسون تره دی :
من سر باس اول یک بار بیشتر نمردم.بهترین کار واسه زدنش اینه که روش lock نکنید ، چون زیادی تکون میخوره ، بعدش هم جاخالی بدید و پای سمت چپش رو بزنید

دوستان اینم اطلاعات کامل از تفاوت ریجن ها

سخت افزار:
هیچ تفاوتی - تاکید میکنم - هیچ تفاوت سخت افزاری بین ریجن های مختلف وجود ندارد. از نظر خرابی، کارخانه سازنده و غیره هیچ تفاوتی نیست. دستگاه های ریجن های مختلف کاملا مشابه هم هستند.

بازی:
طبق اعلام سونی کلیه بازیها - ریجن فری - (Region Free) هستند. یعنی اینکه همه بازیها روی همه دستگاه ها اجرا میشوند. البته طبق گفته سونی ممکن است خیلی به ندرت به خواست کمپانی سازنده بازی، محدودیتهایی برای برخی از ریجن ها ایجاد شود اما پیش بینی سونی چیزی نزدیک به صفر است.

بلوری و فیلمها:
اغلب دیسک های بلوری ریجن لاک (Region Lock) هستند. به این معنی که موقع خرید فیلم های بلوری باید دقت کنید که مطابق با ریجن دستگاه خود خرید را انجام دهید. اما نکته اینجاست که اغلب فیلمها دیسک -ریجن فری- هم دارند که روی همه دستگاه ها اجرا میشود.

بازی آنلاین:
هیچ محدودیت یا تفاوتی بین ریجن ها برای بازی آنلاین وجود ندارد. حتی تفاوتی هم در وصل شدن به سرورها نیست. توجه داشته باشید که بعضی از بازیها با توجه به IP، شما را به سروهای نزدیکتر وصل میکنند که این هم ربطی به ریجن دستگاه ندارد.

خرید و محتویات Store:
تفاوت اصلی بین ریجن ها در این قسمت است.
- شما چنانچه دارای کریت کارت هستید باید ریجن دستگاه شما هم منطبق بر آدرس کریت کارت شما باشد. الته اگر میخواهید که اطلاعات Billing خود را در اکانت خود وارد کنید. در غیر این صورت میتوانید از سایت Amazon دیجیتال کد مثلا PSN PLUS را برای هر ریجنی که خواستید خریداری کرده و در دستگاه خود وارد کنید.
- محتویات و تخفیف هایی که در Store های ریجن های مختلف می آید با هم متفاوت است. تجربه ثابت کرده که در این زمینه ریجن US یعنی ریجن 1 از همه موفق تر عمل کرده است. مخصوصاً در مورد برنامه هایی برای افراد بزرگسال بالای 18 سال.
- قیمت PSN Card در ریجن 2 از همه گران تر است. بعد ریجن 3 و از همه ارزانتر هم ریجن 1 است.
ریجن دستگاه هیچ ربطی به ریجن اکانت نداره
سونی از نظر فیزیکی Region free هستش
زمانی که در هنگامه ساخته اکانت شما یک کشور رو انتخاب میکنید در واقع region خودتون رو دارید انتخاب میکنید.
ادرس credit card هم لزومی نداره مشابه ریجنه دستگاه باشه . باید با ریجن انتخاب شده همخونی داشته باشه مگرنه کار نمیکنه . ( billing info هم باید مشابه اطلاعاتی باشه که توی بانک وارد شده )
خریدن PSN CARD و PS PLUS هم باید مختص ریجن باشه. بر فرضه مثال اگر کشور UK اکانت بازی میکنید نمیتونی از امازون کارت Region 1 بخری بزنی . باید psn کارت خوده UK رو بخری . دلیل اینکه واحد پولی هر کشور متفاوت هست و همچنین ریجنها با هم قیمتهاشون فرق دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or