PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اقا من دیروز سر مرحله 1 رو که میرفتم یه چندتا راه مخفی پیدا کردم یکیش پله میخورد میرفت اون ته مه های زمین . مثلا DUNGEON بود . بنظرتون چیه ؟ برم توش ؟ میترسم برم به فاک برم :دی

پ.ن : دوستان برای کشتن باس اصلی کسی قلقی چیزی نمیدونه ؟ لامصب خیلی گندس یکم اذیت میکنه :دی

اقا من دیروز سر مرحله 1 رو که میرفتم یه چندتا راه مخفی پیدا کردم یکیش پله میخورد میرفت اون ته مه های زمین . مثلا DUNGEON بود . بنظرتون چیه ؟ برم توش ؟ میترسم برم به فاک برم :دی

پ.ن : دوستان برای کشتن باس اصلی کسی قلقی چیزی نمیدونه ؟ لامصب خیلی گندس یکم اذیت میکنه :دی

برو حتما! یه کم خطریه ولی چیزای خوبی پیدا میکنی! ;)
برا باس اول از تقنگت حتما استفاده کن. خیلی ساده تر میشه.

Bloodborne Boss Guide: How to Beat Cleric Beast - GameSpot

من فقط دلم میخاد یه بار استاد میازاکی رو از نزدیک ببینم ازش 2 تا سوال دارم:1.اقا مشکل شما با بیشتر فروختن بازیهات چیه؟
میدونی استاد برمیگرده بهت چی میگه!؟
میگه از دمون سلز به اینور هرچی ساختم هی پرفروش تر شده بعد ارجاعتم میده برای نمونه کار بری تاپ سل های آمازون رو مثلا ببینی که بلادبورن از 2-3تای اول پایینم نمیاد!:d

سلام بچه ها،لطفا راهنمايى كنيد.شديدا جذب اين بازى شدم ولى يكم حرفاتون نگرانم كرد،پس تصميم گرفتم شرايطمو توضيح بدم و باهاتون مشورت كنم.
هفته گذشته بازى دراگون ايج رو تموم كردم با ٤٨ ساعت پلى روى حالت نرمال و اولين بارى بود كه سبك آر پى جى بازى ميكردم و هيچ تجربه ديگه اى نداشتم،راشتسو بخواين عاشق اين سبك شدم ولى وقتى ويديو هاى بلادبورن رو ميبينم حس ميكنم دراگون ايج بيشتر شبيه يه شوخيه جلو اين.خودمو ميشناسم،هيچوقت دوتا بازى همزمان بازى نمى كنم،يعنى اگه جذب يه بازى شم،تا تموم نشه سراغ چيز ديگه اى نمى رم.نظرتون چيه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام بچه ها،لطفا راهنمايى كنيد.شديدا جذب اين بازى شدم ولى يكم حرفاتون نگرانم كرد،پس تصميم گرفتم شرايطمو توضيح بدم و باهاتون مشورت كنم.
هفته گذشته بازى دراگون ايج رو تموم كردم با ٤٨ ساعت پلى روى حالت نرمال و اولين بارى بود كه سبك آر پى جى بازى ميكردم و هيچ تجربه ديگه اى نداشتم،راشتسو بخواين عاشق اين سبك شدم ولى وقتى ويديو هاى بلادبورن رو ميبينم حس ميكنم دراگون ايج بيشتر شبيه يه شوخيه جلو اين.خودمو ميشناسم،هيچوقت دوتا بازى همزمان بازى نمى كنم،يعنى اگه جذب يه بازى شم،تا تموم نشه سراغ چيز ديگه اى نمى رم.نظرتون چيه؟

این خیلی با دراگون ایج فرق داره. درسته که هردو آر پی جی حساب میشن ولی هیچ ربطی به هم ندارن.
اگر پولش برات مهم نیست بخر حتما. ولی اگه نمیخوای الکی پول بدی اول دارک سولز 2 روی پی سی بازی کن اگر خوشت اومد بعد اینو بگیر.

الان نظر می خوای در مورد اینکه دو تا بازی رو همزمان نمی خوای بازی کنی؟! بسیار کار نیکویی می کنی.

دوستان شرایط استفاده از beckoning bell چی هست؟؟
یه بار استفاده کردم طرف زود مرد . چطور میشه دوباره ازش استفاده کرد؟؟؟

آخرین ویرایش:
پ.ن : دوستان برای کشتن باس اصلی کسی قلقی چیزی نمیدونه ؟ لامصب خیلی گندس یکم اذیت میکنه :biggrin1:

اول چند بار سعی کن همون قسمت های اولیه رو بری بعدش برگردی به HD با BE هایی که به دست اوردی خودتو لول آپ کنی. من لول خودم رو 18 کردم رفتم سراغ باس اول زیر 2 دقیقه زدمش راحت:دی بعد سعی کن روش لاک کنی با LS بعدش هی دورش بچرخی بری پشت سر باسه. وقتی بری پشت سرش دیگه خیلی راحت می تونی بزنیش. لاک که کردی رفتی پشت سرش 2-3 ضربه بهش بزن بعد سری به سمت عقب جا خالی میده به هیچ وجه هم حریص نباش در ضربه زدن بهش:دی بهترین راه برای کشتنش همون از پشت ضربه زدن بهشه. من که اینطور کشتمش. بعد سعی کن تا می تونی BE جمع کنی و البته در جمع کردن اینم حریص نباشی مثلا به 5-6 هزار تا رسید ( برای ما هایی که هنوز تازه واردیم در این نوع بازی ها:دی) سریع برگردی HD لول آپ کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or