PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اول چند بار سعی کن همون قسمت های اولیه رو بری بعدش برگردی به HD با BE هایی که به دست اوردی خودتو لول آپ کنی. من لول خودم رو 18 کردم رفتم سراغ باس اول زیر 2 دقیقه زدمش راحت:دی بعد سعی کن روش لاک کنی با LS بعدش هی دورش بچرخی بری پشت سر باسه. وقتی بری پشت سرش دیگه خیلی راحت می تونی بزنیش. لاک که کردی رفتی پشت سرش 2-3 ضربه بهش بزن بعد سری به سمت عقب جا خالی میده به هیچ وجه هم حریص نباش در ضربه زدن بهش:دی بهترین راه برای کشتنش همون از پشت ضربه زدن بهشه. من که اینطور کشتمش. بعد سعی کن تا می تونی BE جمع کنی و البته در جمع کردن اینم حریص نباشی مثلا به 5-6 هزار تا رسید ( برای ما هایی که هنوز تازه واردیم در این نوع بازی ها:دی) سریع برگردی HD لول آپ کنی.
کاش ماهم باس داشتیم...

این خیلی با دراگون ایج فرق داره. درسته که هردو آر پی جی حساب میشن ولی هیچ ربطی به هم ندارن.
اگر پولش برات مهم نیست بخر حتما. ولی اگه نمیخوای الکی پول بدی اول دارک سولز 2 روی پی سی بازی کن اگر خوشت اومد بعد اینو بگیر.

آره خودم متوجه شدم،ولى يه جورايى دل تو دلم نيس برا بلاد بورن.تنها بازيه تو اين نسل كه اصلا فك نمى كنى به بخش ماليش،ارزش داره.پيش به سوى خريد.البته تو شيراز خيلى سخت ريجن ١ گير مياد،امروز برم دنبالش وسط هفته آينده ميرسه به دستم...مرسى از راهنماييت و مديريت خوب اين تاپيك.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اقا اینجا کسی نیست یه xbox one با 10 تا بازی و کلی بازی ارکیده دیگه رو بگیره و یه هفته PS4 ش رو به ما قرض بده اینو بازی کنیم؟o:-)

اقا رضا یه سوال؟:d از بُعد گیم پلی، نسبت با دارک سولز 1 و 2 چه طوره؟ بیشتر منظورم باس ها و پیچ و خم مپ هاست؟ سولز 2 در زمینه ی باس یا حتی طراحی مپ ها اصلا در حد سولز 1 نبود. حالا این به کدوم نزدیک تره؟

اقا اینجا کسی نیست یه xbox one با 10 تا بازی و کلی بازی ارکیده دیگه رو بگیره و یه هفته PS4 ش رو به ما قرض بده اینو بازی کنیم؟o:-)

اقا رضا یه سوال؟:d از بُعد گیم پلی، نسبت با دارک سولز 1 و 2 چه طوره؟ بیشتر منظورم باس ها و پیچ و خم مپ هاست؟ سولز 2 در زمینه ی باس یا حتی طراحی مپ ها اصلا در حد سولز 1 نبود. حالا این به کدوم نزدیک تره؟
دقیقا.فکر میکردم فقط من همچین فکری میکنم.

مپش به اندازه دارک سولز یک پیچیده هست (از این لحاظ که همه جا به هم وصل میشه و اینا. وکلی شرت کات باز میکنه و گم میشی و خیلی جاهارو پیدا نمیکنی و...) ولی روند بازی تا جایی که من رسیدم از دارک سولز خطی تره.
گیم پلی به نظرم یه چیزاییش ضغیف تره یه چیزای دیگه بهتر. ولی در کل نکات مثبتش بیشتره.
باس ها تا جایی که من رفتن خیلی خوبن از دارک سولز "فنی" تر هست باس ها.
لحظه های نفس گیر هم خیلی بیشتر از دارک سولز داره! خیلی بیشتر.
دشمنا هم به نظرم متنوع تز هستن و باحال تر.

ولی از همه چیش خفن تر صدا گزاری و فضا سازیه! خیلی جو سنگینی داره بازی.

مثلا اوایل بازی دو نفر هستن هردوشون میگن اگه کسیو دیدی دنبال پناه گاه میگشت بفرستش پیشه من اینجا امنه. ولی هر دوشونم به شدت مشکوکن! :D مخصوصا یکیشون که صدا و ظاهر مظلومی داره ولی خیلی مشکوک میزنه :d

آخرین ویرایش:
داداش شرمنده یه سوال مگه شخصیتو خود پلیر میسازه؟:-/
نه تنها خودتون میتونین کاراکتر بسازین، که تنوع ساخت و ساز کاراکتر هم خیلی بالا هست! :دی مثلاً اینا یه سری از کاراکترهای بچه های Neogaf هست:

اینا هم خیلی زیبا و جذاب بودن:

سازنده های بازی انقدر توی همه تبلیغات و ویدئوها از یه کاراکتر استفاده کردن که خود من به شک افتاده بودم که شاید بخش طراحی شخصیت در حد بازی های قبلی عظیم و گسترده نباشه، در حالی که چیز خیلی خفنی به نظر میرسه. :دی

خب دیگ اعصاب خوردی و ... تموم . خداییش امروز نشستم پای بازی دقیق فهمیدم چی به چیه . بازی عالیه . وقتی میمیرم اصلا ناراحت نمیشم . باس اول رو هم با استفاده از 4 تا معجون HP کشتم رفت . الان کل مپ یک رو زیر و رو کردم رسیدم به باس دوم . باس دوم تا اخرای HP میبرشم اما لامصب یهو خر میشه دهنمو اسفالت کرده ؟ بنظرتون قلقی نداره این باس ؟ من بعد از TRY اول رفتم 20 تا HP POTION گرفتم . لول اپم کردم 2-3 لول . بنظرتون برم سر وقتش ؟ حله ؟ :دی

راستی چند تا سوال :
1. وقتی تیر ها و BLOOD VIAL ها 20 تا میشه . بقیش رو میگه میره توی STORANGE . این دقیقا کجاس ؟ هرچی میگردم پیداش نمیکنم توی منو ها و ....
2. این HUNTER MARK ها چیه ؟ به چه درد میخوره ؟
3. این BELL یا همون زنگه چیه ؟ چیکار میکنه ؟ من افلاین هستم ولی میتونم ازش استفاده کنم پس فک کنم ربطی به COOP نداشته باشه !
4. دوستان توی منوی اسکیل اپ کردن . یا بهتره بگم لول اپ کردن . 2 تا STAT اخری فقط STR میدن . خب من که اینارو نمیگیرم چون STAT های بهتری هم هست ولی کسی میدونه واس چی گذاشتن ؟ بقیه STAT ها 2-3 تا چی میده ولی اینا فقط STR ?
5. این کلاه رو چطوری میشه INVISITBLE کرد ؟ لامصب یه کرکتری ساختم اوووف . باسه چهرشو ببینه میزاره میره :دی
ممنون :دی

----------------

یه توضیح در مورد بازی بدم : بازی واقعا از همه نظر عالیه . من الان خودم نه DS بازی کردم نه هیچ کودوم از بازی های میازاکی رو . ولی این بازی واقعا به دلم نشسته . تنها مشکلی که دارم سر باس ها هست . وگرنه دشمنا و NPC ها تا اینجای کار قلق همشون دستم اومده بدون یه ضربه همشون رو میزنم . فقط باس ها اونم ترای اول و دوم مشکل دارم . در کل باس هاش واقعا سختن . الان باس 1 اسون بود باس دوم سخت تر شده . فک کنم تا باس 14 زنده نمونم اصلا :دی
پیشنهاد میکنم بازی رو دیجیتالی بخرید راحت بشینید پاش . اوایل بازی چون زیاد با بازی اشنایی ندارید و میمیرید اعصابتون میریزه بهم . ولی وقتی حساب کار بیاد دستتون بازی بسیار عالی میشه . فقط شاید سر باس ها مشکل داشته باشید .
حالا برای اینکه راحت تر بازی رو ببرید جلو پیشنهاد میکنم :
1. وقتی یه سلاح خریدید تا میتونید اپگریدش کنید و تند تند سلاح عوض نکنید . سعی هم کنید سلاح هایی بردارید که STR کمتری میگیرند و خب ضربه سریع میزنن . اینطوری سریع تر میشه حملاتتون و میتونید راحت DODGE بدید .
2. BLOOD ECHOES هارو تا میتونید واس لول اپ کردن استفاده کنید . بهتری چیز ها هم برای لول اپ کردن STR هست و ATTACK و STAMINA . بعدش چیزای دیگ . اینطوری هم سفت تر میشید و هم راحت تر بازی رو میبرید جلو .
من به شخصه اوایل بازی خیلی برام NPC های مپ اول سخت بودن . بعد از لول اپ الان بیشترشون 2-3 تا اتک هستن . لول هم 18 هست .
3. وقتی اشتباهی یه اتکی میخورید سریع حمله کنید تا جونتون برگرده و کمتر نیاز به BLOOD VIAL داشته باشید .
4. قبل از اینکه شروع به زدن و اتک دادن کنید فقط DODGE بدید و ببینید اون باس یا دشمن چقدر اتک میده و چقدر زمان میده شما اتک بدید . اینطوری راحت تر میزنید .

خب دیگ :دی

آخرین ویرایش:
آخ آخ بد دردیه آدم نتونه گیمهای میازاکی رو بازی کنه، اره علی؟ :دی
فری جان باکی نیست در راه میازاکی شده درجا یه Ps4 میگیریم. ولی بدبختی اینه این طور که به نظر میاد حداقل تا دو سه سال اینده یه انحصاری درست نداره این کنسول، تا ادم دلش بیاد پول بده پای این شِـ ;))(باز اگه GOW یا Tlou جدید معرفی بشه، میشه یه کاریش کرد.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or