PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
یکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بود گرافیک این بازی از لحاظ فنی پایینه ... نمیدونم منظور ایشون از گرافیک فنی چیه ؛ ولی تا اونجایی که من میدونم از لحاظ فنی از تمام بازیهای این نسل بالاتره از لحاظ هنری هم که مثل روز روشنه چه شاهکاری خلق شده ... جزییات بازی واقعا بی نظیرین .. کوچکترین اجزای بازی مثل دکمه لباس ها هم بصورت جداگانه روشون کار شده .. فقط یکبار به اون عروسکی که باهاش لول آپ میکنید نزدیک شید و دوربین رو بچرخونید بعد میبینید که هرکدوم از تکه های لباس با چه ظرافتی روشون کار شده...

دوستانی که فکر میکنند بازی سخته و به درد اونا نمیخوره واقعا دارن یکی از بهترین بازیهای چند ساله اخیر رو از دست میدن ...بعد از مدتها که شرکت های مختلف فقط آی پی های قدیمی رو روتوش کردند و به خورد ما دادن این بازی یه تجربه ی ناب رو ارايه میده و ما رو به آینده امیدوار میکنه که هنوز هم میشه بازی های خوبی دید که تکراری نیستند ..درسته که بارها و بارها تو هر مرحله از این بازی خواهید مرد و مجبور میشید دوباره اون قسمت رو برید ولی خواهید دید این کار واستون خسته کننده نخواهد بود... بازی طراحی مراحله فوق العادهای داره و با وجود سخت بودن کاملا بالانس و توازن توش رعایت شده

دوستانی که فکر میکنند بازی سخته و به درد اونا نمیخوره واقعا دارن یکی از بهترین بازیهای چند ساله اخیر رو از دست میدن ...بعد از مدتها که شرکت های مختلف فقط آی پی های قدیمی رو روتوش کردند و به خورد ما دادن این بازی یه تجربه ی ناب رو ارايه میده و ما رو به آینده امیدوار میکنه که هنوز هم میشه بازی های خوبی دید که تکراری نیستند ..درسته که بارها و بارها تو هر مرحله از این بازی خواهید مرد و مجبور میشید دوباره اون قسمت رو برید ولی خواهید دید این کار واستون خسته کننده نخواهد بود... بازی طراحی مراحله فوق العادهای داره و با وجود سخت بودن کاملا بالانس و توازن توش رعایت شده

من خریدمش دانلود کردم ولی قعلا تا یکی دو ماه بازی نمی کنم. از اونجا که می دونم یه بار بیشتر بازی نخواهم کرد می خوام همه زیر و بمش رو ملت حان بر کف در بیارن، بعد بازی می کنم.

من به شخصه امروز سر باس دو تلف شدم . اولش که قشنگ همون اول باس فایت میمردم . بعد قلق اومد دستم یکم لول اپ هم کردم رفتم تا اخرای HP میبرم طرف خر میشه مثل جت اتک میده اصلا فرصت نمیده . یعنی یه اشتباه کنید عمرا نمیکشید BLOOD VIAL بخورید . واس همین لول اپ کنید که سفت بشید و اتک هاتون قوی بشه که نیازی به دردسر نباشه . کم میارید ورگنه . من الان خودم فردا میشینم قشنگ تا لول 20-21 اپگرید میکنم بعد میرم سراغ باس . کلا صبر باید داشته باشید صبر . اینطوری نیست راحت بری بزنی . بازی های RPG لول خوب میخواد . همه چی بر اساس STAT هست
Boss 2 به نظرم خیلی الکی بازیباز رو گول میزنه. کله محیط پره مانه هست که میشه استفاده کرد در مقابله Boss !
کلا یکی از چیزهای مهم توی DS این هست که چه توی مقابله با دشمنها چه توی مقابله با boss ها ( در صورت اینکه بشه ) از محیط استفاده کنی .
مثل همین 2 رو کلا میشد تیرهاش رو پشته درختها block کرد ... یا از ضربه هاش جلو گیری کرد اگر بندازیش پشته قبرها ...
ولی کلا خورش زدن پشته سره هم دایره بود
اخرین قسمتش که transform شد خیلی سخت بود ××+×× وقتی اونجا رسید کلا 3 تا بیشتر نداشتم که خونم پر کنم D: همینطوری دلم زدم به دریا رفتم ولی مرد لوووووووول:/
این مثه Demon Souls نیست که از یه جا مثه نکوس بری این ور اون ور؟!!! :|

البته من منظورم از سختی باس ها بیشتر استراتژیی بود که باید برای کشتن هر باس، اتخاذ میکردی. من تقریبا تمام باس های سولز 1 رو خوب یادمه چون قشنگ سر هر کدوم باید وقت میذاشتی تا بفهمی چه جور باید نفلشون کرد. در حالی که سولز 2:| اصلا گفتن نداره. 70 درصد باساش چرت محض! فقط اون Lost Sinner ـه خوب یادم مونده. که خدا رو شکر رضا گفت باساش فنی تر از دارک سولزن.:دی
چرا دقیقا همونووری هست برای همین به نظرم خیلی شبیه به demon هست ! استایله همون nexus اینجا هم یه hub داره به اسمه hunter's dream که Merchant - upgrade - اهنگری اینا همه اونجا هستن . بعدش میتونی warp کنی یا بری chalice ها ...

D: ×_× من به طرزه عجیبی با DS2 حال کردم D: .... ×+_! ... ..... اره 100% فنی تر از کله "سری" هستن چون دیگه سپر نیست. یه attack داری یه counter - attack که اسلحه هست و جا خالی دادن .... خیلی بیش از 3 بازی قبلی مدریت روی Stamina مهمه ! حس میکنم خیلی بیشتر چشمم روی stamina bar هست تا سریهای قبلی . دلیله واضحش هم سرعته بازی هست که به نسبت قبلی دوچندان شده ... یعنی حس میکنی ds1-2 کلا slow motion بودن D: در مقابله این برای همین کلا نبردهای بازی به سوی دیگه ای tactical شده . هم stamina bar هم ریسک و هم زمان شناسی درست حسابی نیازیه . کلا انقدر polish خورده که باید تجربه کنی تا ببینی ...

من اونو کشتم لول 17 بودم. ولی خدایی خیلی سخته اون 15-20 درصد آخر من داشتم از استرس میمردم. آخراش فقط یه دونه ضربه لازم بود بزنم تا بمیره نمیزاشت کسافط. قشنگ یکو نیم - دو دیقه درگیر زدن یه دونه ضربه آخر بودم آخراش دیگه قلبم داشت میومد تو دهنم از استرس #:-s
به طرزه کاملا جادویی میزانه دایره هایی که میزدم نجاتم میداد ×_× کلا jaw drop میشه ادم از شاهکارهای خودش . بعدش حس میکنی یه ثانیه دیرتر O رو زدی بود " YOU HAVE DIED " رو میدیدی ! لول :/

وقتی کسی به بازی جوین میشه باس سخت تر میشه زدنش ؟ یعنی STAT و ایناش میره بالا ؟ یا نه راحت میشه انداختش مثل همون یک نفرس ؟
من هنوز coop نرفتم ×_× کاشکی که اینطوری باشه D:
یادمه توی DS که عملا اب خوردن بازی همه Boss ها ×_×

customisation بازی نسبت به سری های قبلی (Dark Souls و Demon's Souls) چطوره؟
کلا از سریهای قبلی بهتره .
ایتمهای به درد نخور کمتر داره ... ایتمهای بازی خیلی خیلی کاربردیتر شدن به نسبت قبل. پیداکردنشون هم زیاد اسون نیست در کل D:

اینم از شخصیت من

یه سری عکسه دیگه
نمیشه عکس زیاد گرفت ×_× مخصوصا توی Boss fight انقدر درگیر میشی ×_×

کاشکی photomode داشت. البته photomode تجربه بازی رو خراب میکنه ×(×

فقط پدر ژپتو و بابابزرگ منو اینا نساختن تو BB :دی

آبراهام لینکلن !!

viewer.php

دوستان من cleric beast رو زدم برگشتم برای آپگرید ولی Beckoning Bell رو بهم گیفت نداددر صورتی ک تو یوتیوب دیدم همه بعد از کشتن باس اول وقتی برای آپگرید برمیگردن اینو میگیرن

بعد از اینجا باید کجا برم؟ تمام راه ها ختم میشه به centeral yharnam و نمیدونم کجا باید برم.دوستانی ک رفتن راهنمایی کنن

دوستان من cleric beast رو زدم برگشتم برای آپگرید ولی Beckoning Bell رو بهم گیفت نداددر صورتی ک تو یوتیوب دیدم همه بعد از کشتن باس اول وقتی برای آپگرید برمیگردن اینو میگیرن

بعد از اینجا باید کجا برم؟ تمام راه ها ختم میشه به centeral yharnam و نمیدونم کجا باید برم.دوستانی ک رفتن راهنمایی کنن
بازی رو اپدیت کردی ؟ باید بده ×_× شاید باگ باشه . به منم سریع داد بعد از کشتنش و بازگشت به Dream

در مورده اونم
اون قسمتی هست که از اسونسر میری پایین میخوری به اون دو تا غولها . لازم نیست از اسانسور بری پایین. باید از سمته راست اسانسور که منتهی میشه به یه پل که تهش چند نفر وایسدن راه رو ادامه بدی !

Beckoning Bell رو وقتی cleric beast رو زدی برگشتی تو Hunter's dream کنار اون حاج خانمه رو زمین باید باشه. یه چک کن اونجارو.
از Great Bridge که شروع میکنی برو اون طرف پل، بعد از دو تا گرگ ها یه راه سمت راست داره که از پله ها میره پایین و اونجا سمت چپ چنتا بشکه هست که اونارو میزنی میشکونی یه راه پشتشتون هست که میری پایین و ادامه ی داستان ...

بازی رو اپدیت کردی ؟ باید بده ×_× شاید باگ باشه . به منم سریع داد بعد از کشتنش و بازگشت به Dream

در مورده اونم
اون قسمتی هست که از اسونسر میری پایین میخوری به اون دو تا غولها . لازم نیست از اسانسور بری پایین. باید از سمته راست اسانسور که منتهی میشه به یه پل که تهش چند نفر وایسدن راه رو ادامه بدی !
یه آپدیت ۲.۵ گیگی بود کلا ک همون اول دانلود کردم تو یوتیوب دیدم کنار اون دختره طرف برداشت آیتمو ولی برای من اصلا نبود

تو راه برگشت از پل یه پله هست که میریم پایین اتاقش هم تاریکه بعد ۲ راهی میشه ک یه راهش نردبون داره نردبون هم برم پایی ۲ تا غول بزرگ دارن قدم میزنن اونم ادامه دادم تهش رسیدم به Centeral Yharnam و دیگه جایی نیست برم هرجا میرم Dead End!

Beckoning Bell رو وقتی cleric beast رو زدی برگشتی تو Hunter's dream کنار اون حاج خانمه رو زمین باید باشه. یه چک کن اونجارو.
از Great Bridge که شروع میکنی برو اون طرف پل، بعد از دو تا گرگ ها یه راه سمت راست داره که از پله ها میره پایین و اونجا سمت چپ چنتا بشکه هست که اونارو میزنی میشکونی یه راه پشتشتون هست که میری پایین و ادامه ی داستان ...
شاید برای من باگ داره ک نداده چون تو یوتیوب هم نگاه کردم برای من نبود

این راه هم رفتم رسیدم به یه زیر زمین که تو پایینش یسری موشهای بزرگه و بالایی ک ما میریم حالت پل مانند داره،همه رو میکشم میرم ته پل که نردبونه میرم پایین باز تهش برمیگردم تو حیاط اول بازی نرسیده به Centeral yharnam و هر جا میرم Dead End همه راه ها

یه آپدیت ۲.۵ گیگی بود کلا ک همون اول دانلود کردم تو یوتیوب دیدم کنار اون دختره طرف برداشت آیتمو ولی برای من اصلا نبود

تو راه برگشت از پل یه پله هست که میریم پایین اتاقش هم تاریکه بعد ۲ راهی میشه ک یه راهش نردبون داره نردبون هم برم پایی ۲ تا غول بزرگ دارن قدم میزنن اونم ادامه دادم تهش رسیدم به Centeral Yharnam و دیگه جایی نیست برم هرجا میرم Dead End!

شاید برای من باگ داره ک نداده چون تو یوتیوب هم نگاه کردم برای من نبود

این راه هم رفتم رسیدم به یه زیر زمین که تو پایینش یسری موشهای بزرگه و بالایی ک ما میریم حالت پل مانند داره،همه رو میکشم میرم ته پل که نردبونه میرم پایین باز تهش برمیگردم تو حیاط اول بازی نرسیده به Centeral yharnam و هر جا میرم Dead End همه راه ها
2 تا غول بزرگا جلوشون سمته راست اسانسور هست. بگیر برو بالا و بیرون که رفتی سمته چپ میخوره به پل و ...

اینم چندتا عکسه دیگه D:
spoil ندارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or