PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستانی که هنوز تو کشتن باس دوم مشکل دارن!
این ویدیو رو ببینین
https://www.youtube.com/watch?v=FiwRsgqX2g8
از شروع بازی تا کشتن باس دوم در 7 دقیقه :))
در ضمن یه نکته خیلی جالبم در موردش نشون میده که کشتن باسو 100 برابر راحت تر میکنه. اگه میدونستم اونقدر سرش داغون نمیشدم
از برو بچه های گله Speed Demon هست :دی

گیر کردم

اقا یکی لطف کنه مارو راهنمایی کنه. به ی حرفه ای نیازمندیم

- - -ویرایش - - -

به صورت کلی:
vitality خونتو زیاد میکنه
endurance استامینا
strenght دمیج صلاح های STR بیس زیاد میشه (صلاح های قدرتی)
skill دمیج صلاحهای skill بیس زیاد میشه (صلاح های سرعتی)
bloodtinge دمیج تفنگ
arcane دمیج صلاح های جادویی

حالا شما یه صلاح جدید که میگیری توی مشخصاتش نوشته با چه استت هایی اسکیل میشه. مثلا درجه اسکیلش با استرنت D هست یا C یا هرچی (ترتیبش اینه S- A- B - C - D- E که S از همه بیشتره) مثلا شما وقتی داری استرنت بیلد میسازی کاراکترتو باید از صلاحی استفاده کنی که استرنت روی دمیجش تاثیر زیادی داره. مثلا hunter's axe یا kirkhammer.
البته خیلی از مشخصات صلاحو میشه با مادیفای کردن تغییر داد. ولی من اونقدری نرفتم جلو که بفهمم تا چه هد. ولی تو دارک سولز تا حد خیلی زیادی میشد. مثلا میتونستی صلاحی که کلا استرنت هستو به مجیک تبدیل کنی.

- - -ویرایش - - -

10 تا اینسایت که داشته باشی یه فروشنده جدید میاد توی هانترز دریم. دوتا زنگ جدید میفروشه یکی برای حمله کردن به بقیه ویکی برای کمک به بقیه.

- - -ویرایش - - -

بزار سگه بکشت. میری توی هانترز دریم. اونجا یه کم بگردی چنتا موجود کوچیک روی زمینن که بهت اصلحه میدن. اونارو بگیر بعد برگرد بکشش.

داداش اسلحه هارو میگیرم ولی میخوام ک استفاده کنم عمل نمیکنه .میرم روش که use بزنم قبول نمیکنه

- - -ویرایش - - -

اقا یکی مارو راهنمایی کنه

دوستان همچنان به من knockening bell رو نداد باس دوم هم کشتم بنظرتون چه کنم؟

اقا یکی لطف کنه مارو راهنمایی کنه. به ی حرفه ای نیازمندیم

- - -ویرایش - - -

داداش اسلحه هارو میگیرم ولی میخوام ک استفاده کنم عمل نمیکنه .میرم روش که use بزنم قبول نمیکنه
اول بازی اسلحه ها رو ک میگیری option بزن بیا رذیف ۳ برای دست راست و چپ شمشیر و تفنگتو انتخاب کن

دوستان همچنان به من knockening bell رو نداد باس دوم هم کشتم بنظرتون چه کنم؟

اول بازی اسلحه ها رو ک میگیری option بزن بیا رذیف ۳ برای دست راست و چپ شمشیر و تفنگتو انتخاب کن
خودت باید بگیریش.
میری توی دریم بعد روی زمین کنار عروسک توی راه پله یک مسنجر بهت میدش.

دوستان نسخه ی فیزیکی بازیو از کجا خریدین؟ دیروز کل توپ خونه رو زیر و رو کردم ولی هیچ کجا نیاورده بودن :دی

جدا دیگه برای تجربه ی این بازی نمیتونم بیشتر از این صبر کنم ~x(

اقا چ بازیه سختیه .ی ترفند یاد بدید این غول هاشو بکشیم خو

- - -ویرایش - - -

2 ساعته گیر کردم اصلا نمیتونم این قول هاشو بکشم خیلی سخته

منظورت این غول هاست که به سمتت حمله میکنن چکش دارن ؟ وقتی به سمتت حمله میکنن با تیر تفنگ STUN شون کن و بزن . یا DODGE بده به پشت سرشون و سمت راست و چپ و اتک بده . کلا پایه این بازی DODGE دادن که همون دکمه O هست و تاکتیکی بازی کردنه . باید قلق هر دشمن بیاد دستت . کلا بازیش همینطوره . اولش گیج میشی .
2-3 صفحه قبل توضیح دادم چطوری بازی رو راحت تر پیش ببرید

- - -ویرایش - - -

دوستان راهی هست سیو کرد تو بازی. هر بار کشته میشم فرقی نمیکنه کجا سر Centeral Yharnam میام کنار اون فانوسه. پدرم دراومد خو.

خیر اول هر مپ و سر هر باسی که میکشی سیو میشه . در این حین بمیری میای روی اخرین LAMP . البته منم اولاش اعصابم خورد میشد ولی الان خودم 10 بار یه مرحله رو میرم فقط BLOOD ECHOES جمع میکنم . کلا مپ رو تا میتونی بزن و BLOOD جمع کن تا بتونی ایتم هاتو درست کنی و چیزای خوب بخری و لول اپ کنی . اینطوری باس هارو راحت تر میزنی . بازی RPG هست . سر دشمنا هم برات میشن بسیار ساده . کلا باید قوی کنی خودتو .

خب باس دوم هم زدم راحت . همونطور که گفتم لولتون بره بالا و سفت بشید راحت میزنید . این MUSIC BOXE هم بعد زدن باس تازه پستش رو گذاشتن وگرنه اینقدر اذیت نمیکردم خودمو لوول :دی
بریم واس باس سوم یا خدا !! . کسی میدونه جای باس سوم کجاست ؟ میخوام فعلا سر وقتش نرم تا لول اپ کنم قشنگ . وقتی میرم سر باس و میرسم به باس دیگ اصلا حال نمیکنم تو مپ بچرخم :|:| همش فکرم سمت باسس :|

------------

دوستانی که وارد هستن . با توجه به این STAT ها . کودوم از این 2 ست بهتره واس مپ دوم و باس سوم ؟

jt98vqcq8lluw2peo1yg.jpg

db1yocledxy5ptd3qead.jpg

jt98vqcq8lluw2peo1yg.jpg

mqiyj2xaqaq1ohnyx3iq.jpg

داداش خو dodge که میدی نفس کم میاره نفس هم ک کم بشه شمشیر نمیزنه

خب دیگ به این میگن تاکتیک . شما یه DODGE میدی 2-3 تا اتک . دوباره یه DODGE بعدش 2-3 تا اتک . اینطوری نیست تند تند بزنی . این بازی حوصله میخواد و تاکتیک
راستی حتما لباس و سلاح از شاب داخل HUNTER DREAMS بخر . برای سلاح هم پیشنهاد میدم SAW CLEAVER برداری که باز و بسته میشه . اون تبره خیلی دردسر داره :دی زیاد STAMINA میخواد

خب باس دوم هم زدم راحت . همونطور که گفتم لولتون بره بالا و سفت بشید راحت میزنید . این MUSIC BOXE هم بعد زدن باس تازه پستش رو گذاشتن وگرنه اینقدر اذیت نمیکردم خودمو لوول :دی
بریم واس باس سوم یا خدا !! . کسی میدونه جای باس سوم کجاست ؟ میخوام فعلا سر وقتش نرم تا لول اپ کنم قشنگ . وقتی میرم سر باس و میرسم به باس دیگ اصلا حال نمیکنم تو مپ بچرخم :|:| همش فکرم سمت باسس :|

------------

دوستانی که وارد هستن . با توجه به این STAT ها . کودوم از این 2 ست بهتره واس مپ دوم و باس سوم ؟

jt98vqcq8lluw2peo1yg.jpg

db1yocledxy5ptd3qead.jpg

jt98vqcq8lluw2peo1yg.jpg

mqiyj2xaqaq1ohnyx3iq.jpg
به نظر من با این استت ها اگر hunters's axe استفاده کنی بهتر از saw cleaver هست.
ست آرمور برا جایی که داری میری تا بعد از باس ۳ اون دومی بهتره چون پویژن رزیستنس بهتری داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or