PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان این insight چی هست و به چه دردی میخوره؟
چطوری میشه اضافش کرد؟
وقتی یه باس رو میکشی بهت میده یا بعضی دشمنای خاص . همچنین مولتی پلیر و COOP بازی کنی بهت میده . بعضی موقع ها هم یه مارک به نام MAD MAN KNOWLEDGE بهت میده بزنی 1 دونه اضاف میکنه . کل مپ رو بگرد مخصوصا اینایی که یه شعله زرد ازشون زده بیرون چیزای خوبی میدن .
وقتی 10 تا بشه داخل HUNTER DREAM یه شاپ میاد اون بالای قلعش بگردی پیدا میکنی . باهاش سلاح و لباس و چیزای مولتی پلیر میخری .

- - -ویرایش - - -

به نظر من با این استت ها اگر hunters's axe استفاده کنی بهتر از saw cleaver هست.
ست آرمور برا جایی که داری میری تا بعد از باس ۳ اون دومی بهتره چون پویژن رزیستنس بهتری داره

منظورت کودوم سته ؟ اخرین عکس یا دومین عکس ؟ چون نگاه کردم به شدت PHYSICAL DEFENSE میاره پایین . برای باس سوم و مپ دوم و دشمناش خوبه ؟ یا کلا بهتره ؟
راستی اون AXE رو بخرم فایده نداره دیگ چون همین SAW CLEAVER رو 3 بار اپگرید کردم جم هم انداختم

----------------
پ.ن : من یه RUNE پیدا کردم مث اینکه 3 تا جای خالی تیرت رو بیشتر میکنه . دقیقا چطوری باید انداخت رو خودت ؟ USE اینا نداره !

آخرین ویرایش:
خب دیگ به این میگن تاکتیک . شما یه DODGE میدی 2-3 تا اتک . دوباره یه DODGE بعدش 2-3 تا اتک . اینطوری نیست تند تند بزنی . این بازی حوصله میخواد و تاکتیک
راستی حتما لباس و سلاح از شاب داخل HUNTER DREAMS بخر . برای سلاح هم پیشنهاد میدم SAW CLEAVER برداری که باز و بسته میشه . اون تبره خیلی دردسر داره :دی زیاد STAMINA میخواد
این موزیک باکسه چیه توی یوتوپ هم دیدم یارو میگفت باهاش میشه راحت کشتش. من هنوز توش موندم.

این موزیک باکسه چیه توی یوتوپ هم دیدم یارو میگفت باهاش میشه راحت کشتش. من هنوز توش موندم.

موزیک باکسه رو وقتی پیدا کنی میتونی 4 بار ازش استفاده کنی سر باس دوم . 3 بار قبل از اینکه TRANSFORM کنه و 1 بار وقتی TRANSFORM کرد . وقتی MUSIC BOX رو میزنی طرف سرش گیج میشه استان میشه میتونی بری قشنگ 2 تا اتک سنگین بدی و CRTICAL بزنی یه عالمه از HP باس میپره . اینطوری مثل اب خوردن میزنی . من خودم قبل از اینکه MUSIC BOX رو پیدا کنم باس رو زدم بعد دیدم یکی قضیش رو گفت جویا شدم فهمیدم اینطوریه .فقط یادت باشه وقتی میخوای ازش استفاده کنی زمانی استفاده کنی که نزدیک باس هستی و قبلش اتک داده و دیگ اتک نمیده . اینطوری سریع میری پشتش و بزن

- - -ویرایش - - -

دوستان چ چیزایی باید جمع کنم ک خودم رو قوی کنیم .؟

BLOOD ECHOES باید جمع کنی . وقتی دشمنا رو میزنی جمع میشه . بعد میری پیش عروسکه داخل HUNTER DREAM و اپگرید میکنی . بنظرم STR و SKILL و خون از همش بهتر باشه .
برای اینکه عروسکه بیدار بشه باید بری داخل ساختمون توی HUNTER DREAMS و با پیرمرده که روی ویلپر هست حرف بزنی

موزیک باکسه رو وقتی پیدا کنی میتونی 4 بار ازش استفاده کنی سر باس دوم . 3 بار قبل از اینکه TRANSFORM کنه و 1 بار وقتی TRANSFORM کرد . وقتی MUSIC BOX رو میزنی طرف سرش گیج میشه استان میشه میتونی بری قشنگ 2 تا اتک سنگین بدی و CRTICAL بزنی یه عالمه از HP باس میپره . اینطوری مثل اب خوردن میزنی . من خودم قبل از اینکه MUSIC BOX رو پیدا کنم باس رو زدم بعد دیدم یکی قضیش رو گفت جویا شدم فهمیدم اینطوریه .فقط یادت باشه وقتی میخوای ازش استفاده کنی زمانی استفاده کنی که نزدیک باس هستی و قبلش اتک داده و دیگ اتک نمیده . اینطوری سریع میری پشتش و بزن

- - -ویرایش - - -

BLOOD ECHOES باید جمع کنی . وقتی دشمنا رو میزنی جمع میشه . بعد میری پیش عروسکه داخل HUNTER DREAM و اپگرید میکنی . بنظرم STR و SKILL و خون از همش بهتر باشه .
برای اینکه عروسکه بیدار بشه باید بری داخل ساختمون توی HUNTER DREAMS و با پیرمرده که روی ویلپر هست حرف بزنی
از کجا باید بیارمش؟ کجا هست دقیق ادرس بده اگه میدونی.

اقا ی نفر این level up کردن رو به ما یاد بده .چطوری level up کنم ؟چی باید جمع کنم که بتونم up کنم ؟ی توضیح بدید

صفحه قبلی توضیح دادم توی پست اخرم . برو بخون

- - -ویرایش - - -

از کجا باید بیارمش؟ کجا هست دقیق ادرس بده اگه میدونی.

همم . خب اگر توی گوگل بزنی BLOOD BORNE MUSIC BOX GUIDE فک کنم بهتون نشون بده .
کلا سعی کن کل مپ رو بگردی راحت پیداش میکنی . یادمه از یه نردبون میرفتی بالا بعد جلوت یه در اهنی بود که میتونستی بازش کنی . دقیقا بقل دستت یه پنجرس که وقتی میری نزدیک X میزنی با یه دختری صحبت میکنه بهت میده . درش هم اگر باز کرده باشی اونجایی که مثل یه میدون هست بری درش رو میبینی اهنی بزرگه . والا دیگ دقیق تر نمیدونم . خودم نگرفتم MUSIX BOX رو چون باس رو زده بودم قبلش . فقط هم فک کنم کاربردش سر این باس هست . من خودم توی ویدیو دیدم که صفحه قبل یکی از بچه ها گذاشت . فک کنم رضا بود

من نیم ساعت پیش تو بازی یه اتفاقی برام افتاد از painted world خفن تر!!!! اونایی که دارک سولز بازی کردن میفهمن چی میگم.
وای وای این میازاکی لا مذهب خداس!! یعنی الان نیم ساعت تو کفشم!!!
فقط میگم جایی که بعد از کشتن باس سوم میرین دقیق همه جارو بگردین.
خدایا این میازاکی و فرام سافتویرو برا ما حفظ کن!!

دوستان اسکرین شاتی چیزی نمیزارین؟ :d منکه پولام سره فاینال فانتزی رفت :( مجبورم یه 1 هفته دیگه صبر کنم :( اقا بازی در چه حدی سخته؟ و تنوع اسلحه ها چطوره؟ و در آخر موسیقی بازی در چه حد دیوانه کنندست؟ ممنون

دوستان اسکرین شاتی چیزی نمیزارین؟ :d منکه پولام سره فاینال فانتزی رفت :( مجبورم یه 1 هفته دیگه صبر کنم :( اقا بازی در چه حدی سخته؟ و تنوع اسلحه ها چطوره؟ و در آخر موسیقی بازی در چه حد دیوانه کنندست؟ ممنون

بازی بی نهایت سخته. تنوع اصلحه خیلی از سولز ها کمتره ولی همه صلاحا بینهایت با هم فرق دارن. موسیقی و صدا گزاری دیوانه کنندس!!

آزادی عمل و حق انتخاب توی این بازی از کارای قبلی میازاکی خیلی خیلی بیشتره!

بازی boss های زیاد و متنوعی داره ولی در کمال تعجب تعداد boss های اصلی کمتر از boss های انتخابیه! جوری که فک کنم بازی رو بشه با زدن 9 تا باس یا کمتر تموم کرد. اونایی که فقط قصدشون تموم کردن بازی باشه خیلی زود تر از بازی های قبلی میازاکی میتونن بازی رو تموم کنن.پس تا میتونید تو بازی بگردید تا مکان ها و boss های مخفی بازی رو کشف کنید.

ویرایش:میخوام از اسپویلر استفاده کنم ولی نمیدونم چرا گیر میکنه و کل پستمو خراب میکنه.

آخرین ویرایش:
من نیم ساعت پیش تو بازی یه اتفاقی برام افتاد از painted world خفن تر!!!! اونایی که دارک سولز بازی کردن میفهمن چی میگم.
وای وای این میازاکی لا مذهب خداس!! یعنی الان نیم ساعت تو کفشم!!!
فقط میگم جایی که بعد از کشتن باس سوم میرین دقیق همه جارو بگردین.
خدایا این میازاکی و فرام سافتویرو برا ما حفظ کن!!

حالا چی هست اینی که میگی ؟ بعد باس سوم هست ؟ من کل مپ رو میگردم همیشه . مشکلی نداره پیدا کردنش که ؟
راستی باس 3 چطوره ؟ زدنش و ایناش ؟ مثل باس دو روش زدن راحت هم داره ؟

حالا چی هست اینی که میگی ؟ بعد باس سوم هست ؟ من کل مپ رو میگردم همیشه . مشکلی نداره پیدا کردنش که ؟
راستی باس 3 چطوره ؟ زدنش و ایناش ؟ مثل باس دو روش زدن راحت هم داره ؟
ببین، یعنی اگه این اتفاقی که برای من افتاد برات بیفته تازه میفهمی بازی میازاکی ساز یعنی چی!! من تا قبل این بلاد بورن به نظرم جزو ۵ تا بهترین گیمهایی بود که تاحالا بازی کردم الان با اختلاف خیلی زیاد بهترن گیمیه که تاحالا بازی کردم! (قبل از این به نظرم دراگون ایج ۱ بهترین بود)
بعد از باس سوم نیست! جایی که بعد از باس سوم میری!
باس سوم به نظرم از باس دوم هم سخت تر بود. ولی اگه خونسردیتو حفظ کنی و عجله نکنی راحت میزنیش!

ببین، یعنی اگه این اتفاقی که برای من افتاد برات بیفته تازه میفهمی بازی میازاکی ساز یعنی چی!! من تا قبل این بلاد بورن به نظرم جزو ۵ تا بهترین گیمهایی بود که تاحالا بازی کردم الان با اختلاف خیلی زیاد بهترن گیمیه که تاحالا بازی کردم! (قبل از این به نظرم دراگون ایج ۱ بهترین بود)
بعد از باس سوم نیست! جایی که بعد از باس سوم میری!
باس سوم به نظرم از باس دوم هم سخت تر بود. ولی اگه خونسردیتو حفظ کنی و عجله نکنی راحت میزنیش!

برای زدن باسش که میتونی راحت FLAMEPRAYER رو بگیری . اتیش پخش میکنه . یه OIL هم بندازی روش راحت میزنی فک کنم باس 3 رو . نقطه ضعفش اتیشه . FLAMEPRAYER همونه که توی دمو ها اتیش پخش میکنه . من فردا میگیرمش جاشو بلدم .
راستی مثل اینکه باس 1 و 3 انتخابی هستن . باس 1 که یه کلید داد درست ؟ باس 3 چی میده ؟ بعد این کلید هایی که باس های فرعی میدن فهمیدی چیکارا میکنه ؟
راستی اون قضیه که میگی بعد از کشتن باس سوم متعجبت کرد رو بزار تو اسپویل ماهم برسیم بهش . اگر هم میدونی من که کل مپ رو میگردم اخر پیداش میکنم پس هیچی . چون کل مپ رو من زیر و رو میکنم .

برای زدن باسش که میتونی راحت FLAMEPRAYER رو بگیری . اتیش پخش میکنه . یه OIL هم بندازی روش راحت میزنی فک کنم باس 3 رو . نقطه ضعفش اتیشه . FLAMEPRAYER همونه که توی دمو ها اتیش پخش میکنه . من فردا میگیرمش جاشو بلدم .
راستی مثل اینکه باس 1 و 3 انتخابی هستن . باس 1 که یه کلید داد درست ؟ باس 3 چی میده ؟ بعد این کلید هایی که باس های فرعی میدن فهمیدی چیکارا میکنه ؟
راستی اون قضیه که میگی بعد از کشتن باس سوم متعجبت کرد رو بزار تو اسپویل ماهم برسیم بهش . اگر هم میدونی من که کل مپ رو میگردم اخر پیداش میکنم پس هیچی . چون کل مپ رو من زیر و رو میکنم .
یه اتفاق خیلی خاصیه که اگه بگم کاملا مزش از بین میره. فقط همینقدر بدون که جایی که بعد از باس سوم میری همه جارو بگرد. Flamethower من دارم ولی نمیدونستم تو باس به درد میخوره. باس سوم به نظر من خیلی سخت بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or