PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اگر سری سولز رو بازی کردید و بعد از 3-4 ساعت بیخیالش نشدید می تونید بلادبورن رو هم برید. این سری نسبت به بازی های دیگه سختی قابل توجهی دارن و حسابی روی اعصاب قدم می زنن

- - -ویرایش - - -

بله؛ میشه به صورت Co-op رفت
یه سری Dungeon و حالت PvP هم داره انگار

پس بیخیال اعصاب خوردیه نمی خرمش.
اگه از کسی رسید بازیش میکنم یمقدار.

بازی بسیار زیبا و سخت هستش،ولی به خوبی DS و DS2 نیست،اما چون کلا FromSoftware بازی بد نداره بازی کردن بسیار لذت بخشه،اونایی که براشون یکم سخته با یکم Grinding میتونن راحت بازی رو پیش ببرن،;-)

الان با توجه به این ویدئو ما اول کاری از دست اون گرگ‌نما در بریم یا بذاریم ما رو بکشه؟ کدوم راه بهتره؟
اون ویدیو speed run هست. شما اونجوری بری اصلا زورت به باس نمیرسه. اول بازی اجازه بده گرگه بکشت برو صلاح بگیر.

به نظرتون اين بازى رو بگيرم، يا بتلفيد هاردلاين يا صبر كنم mk x بياد؟ (ميدونم سه تا سبك مختلفه؛ نظر ميخوام)

بستگی به خود آدم داره یکی دوست داره خودشو به چالش بکشه و برای رسیدن به هدفی زحمت بکشه یکی هم صرفا فقط میخواد لذت ببره با کمترین چالشی خلاصه اینکه بازی های شوتر لذت بیشتری و یا کمترین سختی به آدم میدن ولی بازی های مثل bb شما رو به چالش میکشه ولذتش تو چالشش هست مثل ورزش که بعد از کلی انرژی گذاشتن و عرق کردن لذت میبری
در کل بازی بسیار خوب و کاملی هست

کسی از دوستان میدونه چقدر از دیتای بازی باید دانلود بشه تا بشه از در بالای پله بعد از باس دوم وارد شد و بازیرو ادامه داد؟؟
داشتیم با بازی ارتباط برقرار میکردیم یدفعه خوردم به این بدبختی!
سختی بازی هم به نظرم تا اینجا از دارک سولز ۲ برام راحت تر بوده یا شاید چون دیگه تجربه اون بازیرو دارم الان اینجوری به نظرم میاد! کلا ۱ ساعت و نیم رسیدم به این در و همه چی هم زیر و رو کردم الان!
باس دوم رو که بدون ۱ بار مردن کشتم :d

از اونجا به بعد دیگه باید دانلود کامل بشه تا بتونی ادامه بدی.

بازی بسیار زیبا و سخت هستش،ولی به خوبی DS و DS2 نیست،اما چون کلا FromSoftware بازی بد نداره بازی کردن بسیار لذت بخشه،اونایی که براشون یکم سخته با یکم Grinding میتونن راحت بازی رو پیش ببرن،;-)

اتفاقا از دارک سولز خیلی بهتره مخصوصا سیستم مبارزات

اقا ما ک فعلا دو روزه تو central yharnam گیر کردیم .بابا خودمو level up کردم بدبختی این enemy ها هم قوی شدن باید 6 تا بهشون ضربه بزنی تا بمیرن .کسی میدونه چطوری باید شمشر هارو قوی کرد؟

اقا ما ک فعلا دو روزه تو central yharnam گیر کردیم .بابا خودمو level up کردم بدبختی این enemy ها هم قوی شدن باید 6 تا بهشون ضربه بزنی تا بمیرن .کسی میدونه چطوری باید شمشر هارو قوی کرد؟
تو این بازی 4-5 لول بالاتر و یا پایینتر تاثیر آنچنانی نداره! همه چی به خودت و صبر و حوصلت و دقتت بستگی داره!

....

اقا ی سوال دیگه .وقتی میری پیش این دختره برا اlevel up کردن یکی توضیح بده هرکدوم از گزینه ها چ ویژگی هایی رو قوی میکنه ؟و شمشیر رو کجا قوی کنم؟

اقا ی سوال دیگه .وقتی میری پیش این دختره برا اlevel up کردن یکی توضیح بده هرکدوم از گزینه ها چ ویژگی هایی رو قوی میکنه

چند صفحه پیش هم من توضحیح دادم هم رضا . اگر دقت کنی وقتی یه چیزی رو انتخاب میکنی همون بقل به صورت ابی رنگ نشون میده چیه افزایش پیدا میکنه

اقا ی سوال دیگه .وقتی میری پیش این دختره برا اlevel up کردن یکی توضیح بده هرکدوم از گزینه ها چ ویژگی هایی رو قوی میکنه ؟و شمشیر رو کجا قوی کنم؟
ببین داداش میزان دمیج اسلحه بستگی داره که اسلحه ات چه استیلی قویش می کنه...که با EDCBA , S شناخته می شه....کلا اسلحه های سنگین straght دمیجشون زیاد میشه....اسلحه های سبک skill

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or