PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
کسی به اون باس که تو کلیسا هست یا اون دو تا ادمک کوچیکا که باس هست رسیده احیانا !! :دی

باس پنجم یا ششمه درسته ؟ :دی
نه فک نکنم لووول

- - -ویرایش - - -

توی demons souls وقتی parry میکردی میتونستی دشمنا رو با یه ضربه بکشی حالا که سپر حذف شده آیا امکان انجام چنین حرکتی با اسلحه هست ؟
همچنان مثل demons souls محیط ها بسته و راهروهای تنگ وجود دارن یا محیط بازی باز تر شده ؟
سرعت استفاده از آیتم ها نسبت به demon سریع تر شده ؟

اینجا DODGE داریم . PARRY نیست مگر اینکه شیلد بندازی که تاثیری نداره .
سرعت بازی بالاست . برای اینکه دشمنا رو با یه حرکت بکشی میتونی بری پشت سرشون اتک سنگین بدی و بعدش CRIT بزنی . یا هم از جلو اتک سنگین بدی چند بار تا استان بشن . ولی اره داره .
محیط ها باز هستن بیشتر . محیط تنگ خیلی خیلی کمه .

- - -ویرایش - - -

من که هیچ مشکلی با لودینگ ها ندارم فقط این افت فریم لعنتی رو درستش کنن ، چند لحظه پیش 200k BD به خاطر این افت فریم دود شد :|

افت فریم داره ولی نه اونقدری که 200k از اون چیزی که میگی رو بپرونه . منظورت احیانا BE نیست ؟ BLOOD ECHOES ؟ یعنی تو 200 هزار تا جمع کردی ؟:| خب میرفتی راحت لول اپ میکردی یه 20-30 تا لول لووول

- - -ویرایش - - -

ما که تو این باس اولیه گیر کردیم همین که گرگ یه دستش درخت دوستان کسی نمیدونه چجوری باید کشتش

لولت چقدره ؟ باید حداقل 14 باشی بزنیش .
سلاح SAW CLEAVER بدار . بعد روی باس فوکاس کن . وقتی میخواد اتک بده 2-3 تا DODGE بده و بزنش . MOLOTOV هم روش تاثیر زیادی داره میتونی CRIT بزنی .
راهنمای زدن باس هارو توی همین فروم نوشتم . پیدا میکنی

اقا کسی باس چهارم رسیده ؟ بازی خیلی سخته یه زنگوله هست که از دنیای دیگه کمک برات میاد اونو من چند بار استفاده کردم الان همش خاموشه چطوری میتونم فعالش کنم دوباره ؟ لودینگ بازی شدیداا رو اعصاب ادم پیاده روی میکنه، تا اینجا هیچگونه افت فریمی احساس نکردم

اقا کسی باس چهارم رسیده ؟ بازی خیلی سخته یه زنگوله هست که از دنیای دیگه کمک برات میاد اونو من چند بار استفاده کردم الان همش خاموشه چطوری میتونم فعالش کنم دوباره ؟ لودینگ بازی شدیداا رو اعصاب ادم پیاده روی میکنه، تا اینجا هیچگونه افت فریمی احساس نکردم
من زدم باس چهارمو. احتمال داره اینسایت هات تموم شده باشه. هر بار که میخوای یکیو سسامون کنی باید 1 اینسایت بدی.

دوستان من رو.این غول اول یه زنگوله زدم یه موجود عجیبی آوند کمکم زد دهنشو سرویس کرد یعنی زد تمام خونش را برد وقتی کشتش اشک تو چشمام جمع شده بود اصلا یه وضعی.
کلا این اولین باری که همچين بازی هایی میکنم برا همین برام خیلی سخته زیاد سر در نمیارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or