PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
...

ی کلام معرکه اس. بازی ی حسه عجیبی داره .اتمسفرش خیلی مشتیه .من رسیدم به ward ..فقط ی اشکال داره اونم اینه ک کاش تو ضربه زدن تنوع داشت و یکم گرافیکش بالاتر بود ولی خداییش از خیلی از بازی های گرافیک بالا سرتره

چ حالی میده :d

- - -ویرایش - - -

اسلحه ها رو از کدوم بخش آپگرید کنیم؟!
چطور یار کمکی بیاریم ؟!
کسی پایه هست coop بریم؟!
این بازی بی نظیره :x
برو تو hunter dream برو پیش اون یارو ک رو ویلچر نشسته بغله اون یارو ی میز هست اونجا level up کن

- - -ویرایش - - -

چ حالی میده :d

- - -ویرایش - - -

برو تو hunter dream برو پیش اون یارو ک رو ویلچر نشسته بغله اون یارو ی میز هست اونجا level up کن

برای اپگرید کردن هم نیاز به blood echoes و blood stone داری ولی بیشتر سعی کن blood stone جمع کنی

آقا باس اول چقد سخته :| دیشب 5 یا6 بار مردم سرش گذاشتم امروز بکشمش :دی

- - -ویرایش - - -

راستی برای لول اپ باید بری پیش دختره تو Hunters dream?
That's Cute :دی

سره Blood Starved Beast بالای 20 بار مردم :دی

اقا این باس دومیه هست مثل که تقریبا مثل خودمون سلاحش میزنمش راحت اخر خونش که میشه حیون میشه اصلا امون نمیده راه حلی ندارین دوستان
مقادیر بسیاری Blood Vail داشته باش و چرخیدن دورش رو فراموش نکن. البته با تفنگ میشه Stun ش کرد. من سره این یکی فط 1 بار مردم :دی.

پ.ن. ملت، از استعمال Oil و Fire paper غافل نشید :دی شفاست لعنتی.

اقا این باس دومیه هست مثل که تقریبا مثل خودمون سلاحش میزنمش راحت اخر خونش که میشه حیون میشه اصلا امون نمیده راه حلی ندارین دوستان
بهترین راه اینه سریع جاخالی بدی بری پشت سرش تبر رو باحالت دو دست شارژ کنی و بهش ضربه سنگین وارد کنی که معمولا پرت میشه عقب و سریع بلند میشه میاد طرفت بهت حمله میکنه که باید تا میتونی از ضربه هاش فرار کنی باز همون کار رو کنی البته با تفنگ هم میشه خونشو کم کرد.

دست دوستان درد نکنه استفاده از این زنگ چطوریه من یه بار کلیک کردم روش یه ادم وحشی اومد بتس اول کشتم بعد هرچی ذیگه میزنم نمیاد راه حلی ندارین چطوری باید شارژش کنی زنگرو:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or