PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
والا من شمشیرم هیچ تغییری نکرده

- - -ویرایش - - -

اصلا نمیدونم کجا باید شمشیر قوی کنم :d

توی همون HUNTER DREAMS وقتی بری توی ساختمونه یه چندتا میز هست یکیش FORTIFY و اپگرید میکنه

- - -ویرایش - - -

اقا یه توضیج در مورد باس چهارم بدم . به شدت اسونه این باس . فقط جلوش وای نایستید . بقلش یا پشتش وایسید .
دست هاش و سرش و پاهاش نقطه ضعفاشن . چند تا اتک بدید به پاهاش و مخصوصا هر 2 پاهاش میتونید یه CRIT بزنید روش . وقتی هم شروع به HEAL میکنه یه چند تا اتک سنگین INTERUPT میکنتش و HEAL نمیشه . همچنین برای متوقف کردم HEAL کردنش میتونید از Numbing Mist استفاده کنید

پ.ن : باس هاشو با رفیقم بازی رو داره رفتم زدم هنوز خودم نرسیدم بزنم :| باس دوم تازه زدم لووول

4 5 ساعتی بازی کردم. ینی اتمسفر در یک کلام منهدم میکنه آدمو . سراسر بازی یه حس خاصی داره آدم که هیچجوره نمیشه توصیفش کرد واسه همین توضیح نمیدم کلا بازی رو :دی از همین الان 10 رو میدم ولی به احتمال 90 درصد هم بعد تموم کردن بازی تو نظرسنجی تاپیک به BB رای میدم اینجوری که داره پیش میره. شاهکار آقا شاهکار.....

برا قوی کردن شمشیر هم blood echoes میخواد؟
Blood Echoes و Blood Shard بود یه همچین اسمی داشت. این دو تا با هم :biggrin1:

بابا این چیه دیگه؟!!خیلی سخته.
دوستان کسی نیست با هم Coop بزنیم شاید راحتتر بشه.اینجوری پیر میشیم.
هر کی پایس اعلام کنه اد کنم یا اد کنه.
این id منه keyone264

کلاس جادوگر کدومه؟
از جادو خبری نیست ...

اقا ما ک فعلا دو روزه تو central yharnam گیر کردیم .بابا خودمو level up کردم بدبختی این enemy ها هم قوی شدن باید 6 تا بهشون ضربه بزنی تا بمیرن .کسی میدونه چطوری باید شمشر هارو قوی کرد؟
توی hunter's dream هست
هم echo میخواد هم shard, بعدا بعضی سلاحها که اپگرید میشن میتونی Bloodgem ها هم اضافه کنی ( وقتی گرفتی ) از یه میزانی بیشتر upgrade کردنشون نیاز به shard های دیگه داره که بعدا فارم میکنی

آنلاین بازی به چه صورت هست؟ من آنلاین میرم یه سری هستن تقریبا نامرئی ان و تاثیری هم نمیذارن. جایی هم نیست دوستم رو دعوت کنم.چه کنم؟
یه زنگ برای coop هست که 1 دونه از insight ات کم میکنه -
1 زنگ برای help هست که وقتی insight به 10 رسید از merchant بیرون از پنجره توی hunter dream میخری و میری به کمک بقیه یا Invade میکنی

خب هنوز بازی رو با کلاس مورد نظرم شرو نکردم ( یعنی هنوز نمی دونم با کدوم کلاس برم) و نیم ساعتی در حد تست بازی کردم!
از لحاظ اتمسفر و و طراحی هنری که مرگ مغزی می کنه آدمو:x
در مورد گیم پلی باید بگم خیلی حرفه ای تر و سختتر از قبل شده!!
دارک سولز ۲ از لحاظ سختی کنار این مثل زنگ تفریحه! منو که خیلی به چالش کشید و اولین باسش هم واقعا باسه ها!!
باس اول دارک سولز یعنی last of giant و حتی باس دارک سولز ۱ یعنی همون باسی که تو تیمارستان باهاش جنگیدیم واقعا ساده و دستگرمی بودن ولی این باسه خیلی از اونها سختتر بود!
خلاصه فوق العاده بود و از فردا با کلاس اصلیم می رم که توش غرق بشم ولی متاسفانه فقط شبها فرصت بازی دارم!!

بازی از هر لحاظ فوق العادست... فقط این لودینگ بازی خیلی بده... با اپدیت درست میشه؟

- - -ویرایش - - -

ضمنا کسی می دونه دشمنا رو میشه فارم کرد یا نه؟؟!

نه به اون صورت.. فقط ایتم میشه فارم کرد...ارمور و اسلحه فکر نکنم

توی demons souls وقتی parry میکردی میتونستی دشمنا رو با یه ضربه بکشی حالا که سپر حذف شده آیا امکان انجام چنین حرکتی با اسلحه هست ؟
همچنان مثل demons souls محیط ها بسته و راهروهای تنگ وجود دارن یا محیط بازی باز تر شده ؟
سرعت استفاده از آیتم ها نسبت به demon سریع تر شده ؟

من که هیچ مشکلی با لودینگ ها ندارم فقط این افت فریم لعنتی رو درستش کنن ، چند لحظه پیش 200k BE به خاطر این افت فریم دود شد :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or