PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
چی هست؟
می تونی یه ITEM هایی که مصرفی هستند رو تعدادشون رو ببری بالا هر چقدر دوست داری. مثلا یه Blood Vial رو می ذاری می کنیش 90 تا.

- - -ویرایش - - -

دست دوستان درد نکنه استفاده از این زنگ چطوریه من یه بار کلیک کردم روش یه ادم وحشی اومد بتس اول کشتم بعد هرچی ذیگه میزنم نمیاد راه حلی ندارین چطوری باید شارژش کنی زنگرو:d

Insight باید داشته باشی:
http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Insight

توجه توجه

دوستان دقت کنید که insight هر چقدر بیشتر میشه بازی سخت تر میشه ها! بهتره اون رو زیر 10 نگه دارید. Mad man`s knowledge رو استفاده نکنید تا موقعی که insight زیادی کم نشده. کلا وقتی insight بشه بالای 10 بره بازی به طرز خرکی سخت میشه. مثلا دشمن ها flame buff میگیرن رو اسلحه شون.

آخرین ویرایش:
داداش دمت گرم ولی اگه بگی چی میخواد بیشتر سر در میارم از این سایت چیزی متوجه نشدم������
واضحه دیگه رفیق:

وارد شدن به قست غول بازی، کشتن غول، کشتن غول تو بازی کسی که summon شدی توش، مصرف بعضی item ، تو لیست هست دیگه!

اينم كاراكتر من :
twjEV.jpg
[/URL][/IMG]

منم یه یه ساعتی بازی کردم.
به باس اول هم هنوز رسیدم. تا اون گولاخه که پشت کالسکه قبل تر از مشعل به دست ها هست رو نکشم نمیرم سراغ باس.

دوستان از سلاح در حالت باز استفاده کنم یا بسته؟ کدومش خون بیشتری رو از دشمنا میبره؟

دوستان این twin blood stone چیه ؟الان من 50 تا blood stone دارم ولی وقتی ک میخوام شمشیرم رو قوی کنم نمیشه .میگه twin blood stone لازمه .از کجا باید گیرش بیارم؟

گرافیک بازی تمام و کمال تو حلقم :d فقط افت فریم و باگ خیلی نافرمه ...امیدوارم با اپدیتی که در راهه درست شه :bighug:

لعنتی خیلی اعتیاد اوره بازی :d حیف که شارژ دستم تموم شد :d ...

خلاصه بگم Bloodborne یکی از بهترین بازیهای عمرم :bighug:

راستی این ایتم Hunters mark به چه دردی میخوره ؟:-/

دوستان این twin blood stone چیه ؟الان من 50 تا blood stone دارم ولی وقتی ک میخوام شمشیرم رو قوی کنم نمیشه .میگه twin blood stone لازمه .از کجا باید گیرش بیارم؟
يه خورده جلو تر بري تو بازي ميتوني پيدا كني من الان ١٠ تا دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or