PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این که میگن تو دبی شروع کردن به فروختن بازی راسته؟
من توی توییتر خوندم که این یارو اینسایدره (شینوبی) گفته بود اینترنت رو ترک کنین، یه سری دستشون به بازی رسیده و میزنن نابود میکنن همه چیز رو.

آقا یه سوال من بازیای میازاکی رو بازی نکردم ولی به شدت به بازیای سخت علاقه دارم و داستانای این مدلی...حالا به شدت دو دلم بگیرمش یا نه؟؟؟

دقیقا سلاح متنوع به چه درد میخوره؟:دی

یکی از چیزایی که من توی سری سولز دوست دارم اینه که دقیقا میشه با هر سلاحی بازی رو تموم کرد. حتما ویدئو هاش رو دیدی, بدون لباس و تنها با یه خنجر شکسته بازی رو ملت تموم میکنن و واقعا بازی بیشتر از نوع سلاح به مهارت نیاز داره. حالا نمیخوام گیر الکی بدم بگم سلاح زیاد خوب نیست اما برای یکی مثل من هم چندان مهم نیست. یعنی زیاد به این توجه نمیکنم چی دستمه, به این فکر میکنم چطوری بازی کنم.

اینکه بگیم برای من مهم نیست یه بحثه و اتفاقا من خودم هم دوبار گفتم ممکنه برای بقیه مهم نباشه کمبود سلاح ها و هیچ مشکلی هم نیست ولی اینکه بگیم به چه دردی میخوره یه بحث دیگه است.
دقیقا به همون دردی میخوره که summon تو خیلی از final fantasy ها میخوره :d سعی کردم یه مثال ملموس بزنم چون میدونم فاینل ها رو دوست داری:d خیلی از شماره های این سری رو میشه بدون summon تموم کرد پس باید بگیم به چه دردی میخوره؟ لذت گشتن و پیدا کردنشون برای بعضی ها مثل من با خود گیم برابری میکنه. اصلا کل بازی یه طرف و پیدا کردن ایتم یه طرف. ملت چرا هنوز دیابلو 2 رو بازی میکنن؟ چون هنوز بعد از سالها چیزی دراپ میشه که ممکنه تاحالا نشده باشه. ملت چرا wow بازی میکنن؟ بخش بزرگی بخاطر لذت دراپ شدن ایتمهای کمیاب. نمیگم این هم باید مثل دیابلو و wow باید ایتم های زیادی دراپ میشد نه قرار هم نیست مثل اونها باشه ( هرچند اگه بود که حسن اضافه بود و واقعا ارزش رو بیشتر میکرد) ولی این هم که بگیم به چه دردی میخوره رو من هرطوری بهش نگاه میکنم چیز جالبی توش نمیبینم :d

اتفاقا من هم میگم خوبی بازی این بود که میشد با هر ایتمی تمومشون کرد ولی همین هم نشانه تنوع ایتم بود یعنی اگه تنوعی نبود این جمله اصلا معنی نداشت :d و اون ویدئو ها رو منم دیدم اسپید ران بدون زره و اینها ولی نمیشه بگیم که چون چند نفر از هیچ چیز استفاده نمیکن پس دیگه ایتم تو گیم نباشه و همه لخت با یه خنجر برن جلو :d

اینکه بگیم برای من مهم نیست یه بحثه و اتفاقا من خودم هم دوبار گفتم ممکنه برای بقیه مهم نباشه کمبود سلاح ها و هیچ مشکلی هم نیست ولی اینکه بگیم به چه دردی میخوره یه بحث دیگه است.
دقیقا به همون دردی میخوره که summon تو خیلی از final fantasy ها میخوره :d سعی کردم یه مثال ملموس بزنم چون میدونم فاینل ها رو دوست داری:d خیلی از شماره های این سری رو میشه بدون summon تموم کرد پس باید بگیم به چه دردی میخوره؟ لذت گشتن و پیدا کردنشون برای بعضی ها مثل من با خود گیم برابری میکنه. اصلا کل بازی یه طرف و پیدا کردن ایتم یه طرف. ملت چرا هنوز دیابلو 2 رو بازی میکنن؟ چون هنوز بعد از سالها چیزی دراپ میشه که ممکنه تاحالا نشده باشه. ملت چرا wow بازی میکنن؟ بخش بزرگی بخاطر لذت دراپ شدن ایتمهای کمیاب. نمیگم این هم باید مثل دیابلو و wow باید ایتم های زیادی دراپ میشد نه قرار هم نیست مثل اونها باشه ( هرچند اگه بود که حسن اضافه بود و واقعا ارزش رو بیشتر میکرد) ولی این هم که بگیم به چه دردی میخوره رو من هرطوری بهش نگاه میکنم چیز جالبی توش نمیبینم :d

اتفاقا من هم میگم خوبی بازی این بود که میشد با هر ایتمی تمومشون کرد ولی همین هم نشانه تنوع ایتم بود یعنی اگه تنوعی نبود این جمله اصلا معنی نداشت :d و اون ویدئو ها رو منم دیدم اسپید ران بدون زره و اینها ولی نمیشه بگیم که چون چند نفر از هیچ چیز استفاده نمیکن پس دیگه ایتم تو گیم نباشه و همه لخت با یه خنجر برن جلو :d

من صرفا نظر شخصی خودم رو گفتم و فکت صادر نکردم که همین هست و ولاغیر!:دی

میدونی کوروش من خودم شخصا به این دلیل سولز رو دوست دارم که در بند سلاح و اینا نیست بنظرم. بیشتر به مهارت گیمرها بستگی داره. اگه خوب بازی کنی واقعا واقعا مهم نیست چی دستته. البته در اینکه با این فرض کارت خیلی سخت تره که شکی نیست.

یه نکته دیگه هم هست، میگم بعید نیست اینا بیان یه سری سلاح و آیتم دیگه رو DLC کنن یا یجور دیگه بفروشن!:دی

87p8tmishqkhn89fz6m3.jpg

:d

من این اطلاعات جدیدی که اومده رو نخوندم چون میخوام بازی برام تازگی داشته باشه ولی یه لحظه دیدم بحث تنوع اسلحست گفتم منم نظرم رو بگم .
راستش من خیلی از وجود Junk Weapon و تعداد زیاد اسلحه های دراپ شده خوشم نمیاد حتی تو RPG های این سبکی بیشتر حالت God of war و مثلا Bioshock رو دوست دارم که تو طول بازی خودشون چند تا اسلحه جدید بهت میدن ولی با تنوع و به درد بخور که هر کدوم یه سری ویژگی ها دارن . من اینطوری بیشتر دوست دارم تا این که هر کی رو کشتم یه Sword آشغال دراپ کنه .اینطوری بیشتر وقت آدم تو Inventory میگذره که من دوست ندارم . بجاش دوست دارم وقت برای Master کردن همون 5 تا اسلحه بدرد بخور بزارم . این طوری برا من جذاب تره .
البته RPG یعنی همین دراپ ها . همین آیتم جمع کردن ها و همین آپگرید کردن ها و Lvl Up کردن ها ولی زیاد طرفدار Inventory ـه شلوغ نیستم ...

آقا میگن بازی تو اردن و سوریه هم اومده....فک کنم فردا تهران باشه بازی

اقا خدایی مگه تو سوریه وسط اون همه بمب و تیر بازی هم میاد کر کنم نمایندگی سونی تو سنگر باشه :d حالا اومدن یه چیز ملت از الان ریجن 1 و 2 میکنن که فرقش چیه فرقش چی نیست ولی فکر کنم یکی از دوستان گفت امارات میفروختن بازی رو ایشالا بیاد امتیاز هم خوب بگیره جبران کنه این شکستای بازیای انحصاری رو

اگه از دارک سولز خوشت نیاد قاعدتا از اینم نباید خوشت بیاد :-?

آخه یه مسئله ای این وسط هست اینه که ، توی بخش گیم پلی سختی تقریباً همونه ، خرکی بودن دشمنا و ... هم تقریباً همونه ولی سیستم بازی کردن از سپر بگیر برو جلو به سرعت عمل و سریع واکنش نشون دادن تغییر کرده :دی ممکنه مشکل یه سری با بازی این بخش بوده باشه که خب BB می تونه عنوان بهتری براشون باشه. اگر هم مشکل بخش های دیگه بوده که خب طرف BB نیان به صلاحشونه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or